Biriyle beraberim bir süredir sevgiliyiz. Ona malum konular icin pek yaklaşmadım. Sonra biraz gecmisini öğrenmek istedim.
2 sevgilim oldu daha önce dedi. Bir seyler yasadin mi dedim. Yasadim dedi. Duzenli bir iliskin vardi yani dedim. Evet dedi. Açıkçası benden boyle seyler pek bekleme, beni bu durumlara da zorlama, ben bir seyler yasamak istemiyorum, eger bu beklentin varsa yanlis kisiyle görüşüyorsun. Baslamadan bitirelim derim bu konu senin icin onemliyse dedim.
Ben yasamak istemedigini biraz anladim, hic bu anlamda bana yaklasmadin ya da ima ettigin seyler olmadi, bende farkettiysen bu konuyu pek acmadim, yaklasmadim. Saygi duyarım, seninle ciddi düşünüyorum açıkçası ve bu iliskinin nereye gidecegini bilmiyorum ama senden beklentim bu degil. Digerlerinde de degildi. Onlar da yasamak istediler ve yaşadık oyle bir yolumuz vardi. Sende istemiyorsan yaşamayız boyle bir yol çizeriz dedi.
Kafami kurcalayan bir sey var ki duzenli iliskiye alışmış bir erkek bunu kesebilir mi? Yani belki aylarca iliskimiz devam edecek bir sey yasanmayacak. Buna sabredebilir mi?
Ya da beni bu konuyla ilgili aldatabilir mi bu iş icin yaptığı biri olabilir mi? Yoksa istiyorsa benim icin kendini tutabilir mi? Kendisine dedim yani benden bekleme istersen bitirelim diye devam etmeyi secti. Beni bu konuda üzsün istemem yani.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer