Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Olgunlaşmamış erkek genelde sorumluluktan kaçan, ne istediğini bilmeyen ve duygularını yönetemeyen biridir. Bir gün aşırı ilgili olur, ertesi gün kaybolur, ne yaptığı belli olmaz. Suç hep başkalarındadır, kendi hatalarını kabul etmez, hayatı fazla ciddiye almadan yaşar ama bu rahat tavrı en çok kendi başını belaya sokar. İlişkilerde netlikten kaçar, ciddi bir şeyler konuşulunca ya konuyu değiştirir ya da uzaklaşır. Anlık heyecanların peşinden gider ama gerçekten bir bağ kurmaya gelince hep bir bahanesi vardır. Bazıları zamanla değişir, ama bazısı ne yaşarsa yaşasın aynı kalır çünkü olgunlaşmak yaşla değil, farkındalıkla olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılGünümüzde erkekler zorunluluk kalmadığı için karakter eğitiminde geride kalıyor
- Bir erkek: Okula gitmek istemiyor evde oyun oynayıp PlayStation oynuyor daha işe gitmek istemiyor ileride tamamen hiçbir sorunu kalmadı evde oyun oynayıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor hiçbir sorumluluk alma vatana millete topluma bir birey olma gibi bir gayesi yok
- kadınlar: hem yemek yapmak kariyer yapmak eğitim hayatı her alanda sorumlu kalıyorlar günümüzde ve eski insanlara göre çok daha karakter eğitim olarak ileride oluyorlar her şeyde yetişiyorlar her şeyi de başarıyorlar ve yaşları daha ileride oluyor
Öyle olunca erkekler biraz çocuk durumunda kalıyor ve olgunlaşmamış oluyor… Kadınlar da tadı gibi anne gibi aslında onları avutmak durumunda kalıyor onlardan da kadınlar bu günümüzde çok şikayetçi oluyor bu
Konu aslında tamamen karakter eğitim
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Olgunlaşmamış erkekler, duygularını yönetmekte zorlanan insanlardır. Bazıları gereksiz yere ve aşırı öfkelenirken, birçoğu pasif saldırgan yollarla tepki verir. Somurtur, küser, aranıza mesafe koyar, aramaz, sormaz, söylediklerinizi, beklentilerinizi, sorumluluklarını göz ardı eder. Çoğu olgunlaşmamış erkeğin, annesiyle tuhaf, çocuksu bir ilişkisi vardır. Evlenme, çocuk sahibi olma beklentiniz onu panikletir. Cinsel yaşamı kendi odaklı yani bencildir. Zamanını sizle ya da aileyle paylaşmak yerine TV, oyun ve telefonla geçirmeyi tercih eder. Gerçekleri saklar, kolay yalan söyler. Geleceği planlamaz.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılOlgunlaşmamış erkekler, duygularını yönetmekte zorlanan insanlardır. Bazıları gereksiz yere ve aşırı öfkelenirken, birçoğu pasif saldırgan yollarla tepki verir. Somurtur, küser, aranıza mesafe koyar, aramaz, sormaz, söylediklerinizi, beklentilerinizi, sorumluluklarını göz ardı eder...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u 1 yılOlgunlaşmamış bir erkek, genellikle yaşından beklenmeyen davranışlar sergileyen, duygusal olarak gelişmemiş ve sorumluluk almaktan kaçınan biridir. İşte olgunlaşmamış bir erkeğin tipik özellikleri: Maddi ve manevi sorumluluklardan kaçınır.
Kararlarının sonuçlarını düşünmez. Hatalarını kabul etmekte zorlanır ve başkalarını suçlar. İş, aile veya ilişki gibi konularda tutarsız davranışlar sergiler. Duygusal İstikrarsızlık: Duygusal iniş çıkışları sık yaşar. Öfke kontrolü sorunları olabilir. Empati eksikliği gösterir ve başkalarının duygularını anlamakta zorlanır. Tartışmalarda çocukça veya saldırgan davranışlar sergiler. Benmerkezcilik: Sürekli kendi ihtiyaçları ve istekleri ön plandadır. Başkalarının düşüncelerine ve duygularına önem vermez. İlişkilerde bencil ve talepkar davranır. Kendini sürekli haklı görür ve eleştiriye kapalıdır.22 Yorumla- 1 yıl
Eski sevgilimi anlattın
- 1 yıl
:)
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, düşünce yapıları ve hareketleri çocuk gibi olur veya çoğu zaman ciddi bir karar alması gerekirken alamaz. Sorumluluk almaktan kaçınırlar ve hayatta gelecek için doğru düzgün bir planı olmayan kimselerdir özetle.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılKişiliği oturmamış , hayel perest olur mantıklı kararlar alamaz , ayakları üzerinde duramaz , aileye bağımli yaşar
010 Yorumla- 1 yıl
Ailem de ailem diyordu. 🤣
- 1 yıl
Ailesinden ayrı hiç bir iş yapamaz nunli
- 1 yıl
Ailesinden ayrı hiç bir iş yapamaz bu kişiler belli bir yaşa gelmiş olmasına rağmen anasının etekleri altından çıkamaz
- 1 yıl
Ayrıldım. Seni artık ailemde istemiyor bende istemiyorum dedi sonra kız ciddî düşünüyorsa senle konuşsun demişler dedi
- 1 yıl
Sal gitsin ondan ne köy olur ne kasaba bir erkeğin duruşu olucak yoksaki öyle bir adamla evlilik bile yapmış olsan hep sıkıntılar yaşarsın duruşu olmayan bir erkek kadar başka itici bir erkek kişiliği yoktur
- 1 yıl
Hareketleri ergen gibi zaten
- 1 yıl
Ya bunla ayrıyken daha doğrusu bu benle barışmaya çalışırken. Biz 3 kiz 1 erkek buluşcaktik. (Erkekte bunun engelli arkadaşı. Biz aynı is yerinde çalışıyorduk hep beraber ordan tanışıyoruz eskiden cocuk benden hoşlanıyordu) Bu buluşma iptal oldu. Bu çocukta bana yazdi buluşma iptal mi falan diye bende bunla dertleştim eski sevgilimle ilgili sonra is yerinde buluşcaklar çocukla diye adım çıktı Ajsjsjjsjsjs. Sonra bana demediği lsf kalmadi.. sonra beni iş yerinde korudu onlara karşı yanlış anlaşılmayi düzeltti ve aradan zaman geçti sevgilimle barıştık. Şımdı ayrıldım diye yüzüme vuruyor sen benim arkadaşımla konuştun git baskasiyla konuş arkadaslarimdan uzak dur falan diye 🤣
- 1 yıl
O degilde bana senle ugraşamam cocuk gibisin dedi
Ailem seni istemiyor bende istemiyorum dedi - 1 yıl
Eee daha ne ondan bir halt olur mu sence , boşuna vakit öldürme bırak kendi haline
- 1 yıl
Aynen arkadaşlarının lafiyla bana yalancı dedi oyuncu dedi
1 yılÇocuk gibi olur ve çocuksu hareketleri olur. Konuşması filan düzgün değildir, oturmasını kalkmasını bilmez.
00 YorumlaÇocukça davranışları olur nerede ne yapacağını bilmez
00 Yorumla
1 yıl•Sözleri birbiriyle çelişen, önüne gelen her kadına/kıza yürüyen, ciddi olmayan , sorumluluk almayan, gelecek planları bulunmayan.
Bence bunlar olgunlaşmamis bir erkek için gayet net hareketler.05 Yorumla- 1 yıl
Ergen gibi davranıyor
- 1 yıl
umursamıyor ve çocukça davranış sergiliyor mi?
- 1 yıl
Evet biseye sinirlendim yüzüne kapattim senin nazınla mı ugraşcam dedi
- 1 yıl
Ablacım bir sorun varsa açık konuşmayı dene derim. Yüzüne kapatmak Felan saygısızlıktan çok karşındakini hor görmektir. Her insanin tepkisi farklıdır. Bundan dolayı dürüstçe bir sorunu izah et.
- 1 yıl
O da bana yaptı
Kişilik & Karakter konusunda 784 cevap paylaştı. PP'de sarışın olduğunu görüp pat diye mesaj atanlar olgunlaşmamış erkeklerdir. Ama olgun erkekler neyi nasıl yapacağını iyi bilir. Örnek mesala :D asdfsafd
03 Yorumla- 1 yıl
Mesela örnek verir misin
- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılTrip atar herşeyi çok biliyomuş gibi davranır Çocuk gibi olur ve çocuksu hareketleri olur. Konuşması filan düzgün değildir, oturmasını kalkmasını bilmez. Kendini över durur sürekli seni aşağılar.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yılAz pişmiş olur, hafif dokunduğunda geri gelir, sıcak olur, böyle nasıl desem etrafında buharlar havada uçuşur. Bu şekilde yani
04 Yorumla- 1 yıl
Örnek verir misin
- 1 yıl
Hayır veremem hepsini yedim😂
- 1 yıl
🤣🤣
- 1 yıl
Mizah başka boyut, anlayanlar da bambaşka🤩
Daha kucuk ama sert tatsiz ama goze renkli cekici gelen sap kismi daha kurumamis hala kokusu uzerinde olur
04 Yorumla- 1 yıl
Abi o ne
- 1 yıl
🤣🤣
1 yılDengesiz
Tutarsız
Ne istediğini bilmeyen
Sürekli belirsizlikte bırakan11 Yorumla- 1 yıl
Örnek verir misin
Yeterince derdin sorunun problemin yoksa hepsini sana sağlar
01 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılNet değildir, ne istediğini bilmiyordur, gönül eğlendirir
01 Yorumla- 1 yıl
Ilişkinin 2. Haftasında istemek istiyordu
1 yılÇocuk gibi olur şımarık olur olgun davranışlar sergilemez
07 Yorumla- 1 yıl
Ergen gibi engelliyor gibi yapar sonra seni denedim der
- 1 yıl
Iyy toksik. Engeli basar şimdi s. g derim
- 1 yıl
Ben 2 ay sabrettim sonra engeli bastım. Bana yedegin var ayrılıyorsun dedi. Arkadaşlarim haklıydı benle oynadin dedi🤣
- 1 yıl
Engellemiş o diğer avel beni ya :D
- 1 yıl
Tam ucube ya
- 1 yıl
Niye engelle di
- 1 yıl
PP deki sarışın vs falan dedi ya sana. Ben de profildeki o değil avel dedim herife engelledi :D
Ota poha trip atar, nazlanır. Ne istediğini, sorumluluğunu bilmez. Çöptür
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Poposuna iki şaplak atıyosun eğer ki ayyy diye ses çıkıyorsa olgunlaşmamıştır. 😎
00 YorumlaÇocuk
Bilgisiz
Her şeyi bildiğini zanneden vs va00 YorumlaFazla enerjik neredeyse bir çocuğunkineyakın ayrıca geleceğe dair ciddi bir planı olmaz
00 Yorumla
1 yılÇocuksu davranır ne istediğini ne yapacağını pek bilemez
00 Yorumla
1 yılÇocukça hareketler espriler yaparsa. Bir ortamda saçma sapan hareketler yaparsa vs. vs.
00 Yorumla
1 yılBöyle yumuşak olur ağızda dağılır şaplaklayinca tok ses verir 🤣🤣🤣
00 Yorumlasorumluluk almaktan kaçan empati yapmayan diyalog kurulmayan bencil insan türüdür
00 Yorumla
1 yılGezme tozma değil de ev bak sahibi nasıl olabilirim nasıl bir sevdiklerime bir şeyler bırakabilirim cumartesi pazar demeden çalışan ailesine vakit harcayan dışarıda gözü olmayan arkadaşlar yerinde bilen gibi gibi vesaire şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇocuk ruhlu olur
30 yaş üstü olup biberonla süt içen birini tanıyorum04 Yorumla- 1 yıl
Iliskide nasıl olur
Cevap sahibi1 yılhangi anlamda sorduğunu bilemedim
ama iki anlamdada son derece renkli oluyor
ilişki gökkuşağı gibi oluyor- 1 yıl
Anlat
Cevap sahibi1 yılcinsellik detay ve derin bir konu
ama aşk hayatı için şunları ifade edebilirim
çocukluğunuzda yaşayamadığınız herşeyi eşinizle yaşayabiliyorsunuz
lunaparka gitmek gibi
pamukşeker yemek gibi
aklınıza gelen gelmeyen tüm güzellikler sizin ilişkinizi daha mutlu ve uzun ömürlü yapıyor
1 yılNe istediğini bilmezler, duygusal farkındalıklari gelişmemiştir, sorumluluk alamazlar vs vs iste
00 Yorumla
1 yılfeminen davranır daha çok
07 Yorumla- 1 yıl
Örnek verir misin
- 1 yıl
sen yazmadın diye trip bile atabilir mesela
- 1 yıl
Yarim saat cevap veriyosun diye ayrilir
- 1 yıl
Olabilir evet
- 1 yıl
Eski sevgilim ergendi
- 1 yıl
İyi kurtulmussun 😊
- 1 yıl
O benden kurutulmuş bana arkadaşlarının larıyla yalanci oyuncu dedi
1 yılSazan balığı ile farkları yoktur
027 Yorumla- 1 yıl
Örnek verir misin? Benim eximle uyumlu mu bakacam
- 1 yıl
Aşağıda arkadaşımızın yazdığı gibi bilsin veya bilmesin her şeye atlar konuşur fikrini beyan eder
- 1 yıl
Heyecanlı olur
- 1 yıl
Iliskide nasıl olur
- 1 yıl
İlişkiden kasıt cinsellikse olur olmaz yerde cinsellik ister, vermediğinde tavır yapar, beni sevmiyorsun ayaklarına yatar.
- 1 yıl
Ben 2 ay sabrettim sonra engeli bastım. Bana yedegin var ayrılıyorsun dedi. Arkadaşlarim haklıydı benle oynadin dedi🤣
- 1 yıl
Normal. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
- 1 yıl
Ya bunla ayrıyken daha doğrusu bu benle barışmaya çalışırken. Biz 3 kiz 1 erkek buluşcaktik. (Erkekte bunun engelli arkadaşı. Biz aynı is yerinde çalışıyorduk hep beraber ordan tanışıyoruz eskiden cocuk benden hoşlanıyordu) Bu buluşma iptal oldu. Bu çocukta bana yazdi buluşma iptal mi falan diye bende bunla dertleştim eski sevgilimle ilgili sonra is yerinde buluşcaklar çocukla diye adım çıktı Ajsjsjjsjsjs. Sonra bana demediği lsf kalmadi.. sonra beni iş yerinde korudu onlara karşı yanlış anlaşılmayi düzeltti ve aradan zaman geçti sevgilimle barıştık. Şımdı ayrıldım diye yüzüme vuruyor sen benim arkadaşımla konuştun git baskasiyla konuş arkadaslarimdan uzak dur falan diye 🤣
- 1 yıl
Eski sevgilin ergenmiş. Sana tavsiyem uzak durman
- 1 yıl
Sonra canın çok sıkılır üzülürsün değmez. Olgun karakterli birini bulmalı ya da olgun biriyle çıkmalısın
- 1 yıl
O degilde bana senle ugraşamam cocuk gibisin dedi
Ailem seni istemiyor bende istemiyorum dedi😂ay ne olur beni iste evde kalırım yoksa dedim - 1 yıl
15 gün oldu biteli
- 1 yıl
Kimle ne yaparsan yap arkadaşlarımla konuşma dedi. Bende neyin ne olduğunu bile bile serefsizlik yapma dedim. O degilde bana senle ugraşamam cocuk gibisin dedi
Ailem seni istemiyor bende istemiyorum dedi😂 - 1 yıl
Senden iyisi yok o zaman hür prenses
- 1 yıl
Cocukta beyin de yok önce ailem seni istemiyor bende istemiyorum demişti sonra bütün sülalem yanımda kiz ciddi düşünüyorsa konuşun düşünmüyorsa konuşmayin dediler dedi. Bir lafi diğerini tutmuyordu ergenin. En sonunda bana yedegin var ayrılıyorsun dedi. Bende yedegin varken bana dön dediysen allah seni bildiği gibi yapsin dedim. Interneti kapattım baktım üst üste aradı. 8:30 da aramazsan her yerden engellerim yazdı. Ben onu her yerden engelledim🤣. Kankası bana yazdi.. Ümit verip yarı yolda bıraktın kankam seni çok temiz sevdi sen hak etmiyorsun dedi. O kankasi neler yaptığını daha bilmiyor. Bende kankasina laf saydım 🤣 3 4 gün sonrada çocuk o beni sildi ya da engelledi wp de resmi gözükmüyor şu an
- 1 yıl
Daha ne istiyorsun işte aşk yaşayacağım diye mutlu olacağım diye Ergen'in biriyle takılmışsın. Şimdi ergen'den kurtulmuşsun kafan rahat keyfine bak hayatını yaşa
- 1 yıl
Ay dur sevgisini hak etmemişim😂 aklıma geldikçe gülüyorum. Kankası da 40 yasinda kadin engelliyor engeli açıyor hiçbir şey olmamış gibi yazıp bu laflari edip tekrar engelliyor
- 1 yıl
Yaşını almış ancak kendini yetiştirmeyi başaramamış ergenlerle uğraşmak bazen eğlenceli çoğu zamanda sıkıcı olur. Eğlenebiliyorsan keyif almaya bak
- 1 yıl
Umrumda değiller
- 1 yıl
Sevdim seni. Makara kızsın. Deli dolu. Hep böyle ol taviz verme
- 1 yıl
Bende seni sevdim kafa dengisin teşekkür ederim. Ya o değilde beni eski iş yerindeki arkadaşlarıma kötüler o beni aldatti diyip iftira atar
- 1 yıl
Arkadaş dediğin kişi/kişiler seni tanıyor ve karakterini biliyorlar ise, o kişinin dediklerine kulak asmazlar, ancak söylenen yalanlara inandıkları vakit bil ki zaten hiç arkadaşın/arkadaşların olmamış demektir
- 1 yıl
Benim değil onun samimi olduğu ve tanıdığı kızlar onlar çok kolay camur atar yani insanlarda yanlış bilirler beni
- 1 yıl
Kendine inanıyor ve güveniyorsan dert etme. Zaman her defasında haklı olanı zirveye taşır. Zirve de sana yakışıyor
- 1 yıl
Yakışır tabi🤭 ya o değilde bide kıskandirmak için ailem bana kız buldu bile demisti
- 1 yıl
Ergen tayfası kendini değerli göstermek için her türlü fırıldığa çevirir ve çevirebilir. Eski erkek arkadaşın, yazdıklarına istinaden ne kadar büyük bir Cevheri kaybettiğinin farkında değil. Dünyanın kanunu bu olsa gerek, dişi olmayana et veriyor.
- 1 yıl
Bu ne ki başından beri yaptıklarını saysam sen nasıl sabrettin derdin daha doğrusu neden baristin derdin 😂son ayrılıkta neden ayrıldın diye sorarsan ergen tavırlarını devam ettirecek herhangi bişey yapmadım direndim gec yazmadim aradim yanina gittim neyse. O buna rağmen beni sıkmaya devam etti neymiş o benim için uykusuz işe gidermiş bende gitseymişim. Mayista beyaz eşya alacakmis. Dedim acelen ne 😂sonra bıraktım. SONRA işte sana basta yazdığım şeyleri yaptı
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılCocuksu ruhlu en özel olan en tatlı şeydir.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılCevap sorunuzun içinde.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılcok kotu olur, civik ve gicik yani
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılolgunlaşmış kadın var mı? kaldı mı? bırak allasen
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yılOlgun kadınsı erkekim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Cıvık olur, muhallebi gibi titrek olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılNasıl mı olur pişmiş meyve gibi olur
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
1 yılİğrenç davranışlar sergiler anlarsın her türlü
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 946 cevap paylaştı.
1 yılBöyle ipine gibim bişey yani 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayDavranış biçimleriyle bile bunu anlamak çok basit
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYalancı kaba görgüsüz üçkağatcı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarpuz gibi işte dıştan güzel içten kelek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılErgence davranan ve sözü özü bir olmayan biri
00 Yorumla Ergence davranır
01 Yorumla- 1 yıl
kardeşim çünkü
1 yıl- Yanlışlıkla hesabı sildim 😭😭
03 Yorumla- 1 yıl
Yapma ya
- 1 yıl
Valla
- 1 yıl
Xper 3 olmaya çalışıyorum şimdi
1 yıldurusundan anlarsın
02 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani
- 1 yıl
Olgun erkek belli eder
1 yılvıcıkkkk olur
011 Yorumla- 1 yıl
Her gün seni seviyorum aşığım der
- 1 yıl
özgüvensiz, ergen yahu
- 1 yıl
Bana diyordu ergensin diye
- 1 yıl
manipüle ediyor, ergen gerisi zeka bunlar, sevgili olmayı geç, arkadaşta kalınmaz :)
- 1 yıl
- 1 yıl
sana haksızlık ediyor gibi görünüyor. Senin herhangi bir yanlışın olmamasına rağmen geçmişte yaşananları yüzüne vuruyor. Eğer gerçekten seni anlamak ve desteklemek isteseydi, bu konuyu sürekli gündeme getirmek yerine güvene dayalı bir ilişki kurmaya çalışırdı.
Bunu onunla açıkça konuşup, geçmişte yaşananları defalarca gündeme getirmesinin yıpratıcı olduğunu söyleyebilirsin. Ayrıca, senin hayatına müdahale etme hakkı olmadığını da net bir şekilde belirtmelisin. Artık ayrıldığınıza göre, kiminle konuşup konuşmayacağın sadece seni ilgilendirir. Onun söylediklerine takılmadan, kendi hayatına odaklanman en iyisi olur. - 1 yıl
Kimle ne yaparsan yap arkadaşlarımla konuşma dedi. Bende neyin ne olduğunu bile bile serefsizlik yapma dedim. O degilde bana senle ugraşamam cocuk gibisin dedi
Ailem seni istemiyor bende istemiyorum dedi😂 - 1 yıl
Belli ki kendince bir üstünlük kurmaya çalışıyor. Hem seni küçümseyip hem de ailesini bahane ederek uzak durmaya çalışıyor. Açıkçası bu saatten sonra onun ne dediğinin pek bir önemi yok. Sen kendini biliyorsun ve ona karşı dürüst olmuşsun.
Bu kadar uğraşmana bile değmez, çünkü zaten sana değer veren biri böyle konuşmaz. Üste çıkmak için laf sokmaya çalışması, senin sinirlenmeni sağlamak için. En iyi hareket, takmamak ve yoluna bakmak. Ne yaşandıysa yaşandı, artık önemli olan senin ne yapmak istediğin. - 1 yıl
Çok haklısın içimi rahatlattın. canım önce ailem seni istemiyor bende istemiyorum demişti sonra bütün sülalem yanımda kiz ciddi düşünüyorsa konuşun düşünmüyorsa konuşmayin dediler dedi. Bir lafi diğerini tutmuyordu ergenin. En sonunda bana yedegin var ayrılıyorsun dedi. Bende yedegin varken bana dön dediysen allah seni bildiği gibi yapsin dedim. Interneti kapattım baktım üst üste aradı. 8:30 da aramazsan her yerden engellerim yazdı. Ben onu her yerden engelledim🤣. Kankası bana yazdi.. Ümit verip yarı yolda bıraktın kankam seni çok temiz sevdi sen hak etmiyorsun dedi. O kankasi neler yaptığını daha bilmiyor. Bende kankasina laf saydım 🤣 3 4 gün sonrada çocuk o beni sildi ya da engelledi wp de resmi gözükmüyor şu an
- 1 yıl
istersen burdan hafa fazla konuşmayalım, takip et
- 1 yıl
Tamam
Yumuşak armut gibi
02 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani o
- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılprenses
05 Yorumla- 1 yıl
Nasıl oluyorlar
- 1 yıl
tripcan zekasız :)
- 1 yıl
Iliskide nasıl olur
- 1 yıl
gereksiz bi ilişki olur:)
- 1 yıl
Ya bunla ayrıyken daha doğrusu bu benle barışmaya çalışırken. Biz 3 kiz 1 erkek buluşcaktik. (Erkekte bunun engelli arkadaşı. Biz aynı is yerinde çalışıyorduk hep beraber ordan tanışıyoruz eskiden cocuk benden hoşlanıyordu) Bu buluşma iptal oldu. Bu çocukta bana yazdi buluşma iptal mi falan diye bende bunla dertleştim eski sevgilimle ilgili sonra is yerinde buluşcaklar çocukla diye adım çıktı Ajsjsjjsjsjs… [+]
1 yılCahil herşeye atlar
01 Yorumla- 1 yıl
İlişkide nasıl olur
Trip atar herşeyi çok biliyomuş gibi davranır
10 Yorumla
1 yılCocuk haraketleri oluur iste
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılDenemesi bedava
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ham olur 😁
00 YorumlaAkılsız hareketleri, çocukça şeyler yapar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılÇiğ olur
00 Yorumla
1 yılOlgun erkek var mı ki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı.
u 1 yılÇocukça olur
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılcivik
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılCocuk gibi davranır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılHam olur 😂
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk gibi
00 Yorumla
1 yılsert yapar
01 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem