İnanıyorum, uzun zamandır tanıdığım ve görüştüğüm karşı cins arkadaşlarım var.
İnanmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Belirli mesafede ki arkadaşlık olabilir. Misal iş arkadaşlığı, okul arkadaşlığı, mahalle arkadaşı. Ama bu arkadaşlıkta sürekli mesajlaşma ve görüşme olmaz.
Bir erkek hiçbir arkadaşı ile sürekli mesajlaşmaz zaten. İnanan varsa da muhtemelen arkadaş ayağına birisine yürüyordur.
Ben akrabalarıma güvenmiyorum ki erkek arkadaşa güvenecem bu arada ilk arkadaşım erkekti ve öyle kötü hareketleri olmadı çok garip var hala aklımda yüzü bayadır görüşmüyoruz taşındılar aslında ulaşmak istediler ama annem konuşmak istemedi çünkü babam onları sevmiyordu neden bilmiyorum o yüzden konuşmadı namazlı niyazlı insanlardı dua ilahi ögretirdi okulda da gördüm kendisini birlikte kaybolduk evlerinde televizyon yoktu en akıllılar oydu çünkü niye bu tv oyunlarını daha önceden anlamışlar sadece radyo vardı
Inanmak değil varlar zaten istedikleri zaman bana ulaşabiliyorlar içlerinde evli olanda var önemli olan karşındaki insanın karakteri her iki tarafta oturmuş bir karakter olunca sorun olmuyor
Her karşı cins seks objesi değil. Öyle olsa insanların köpekten farkı olmaz.
Cevap
33Cevap
İnanıyorum tabii ki. Erkekler için daha zor sanırım arkadaş kalabilmek ama çok güzel arkadaşlıklarım var karşı cinsle.
Ben genelleme yapmadan, direkt kendi adıma yorum yapacağım. Ben hiçbir erkekle arkadaş olmam çünkü kesinlikle duygusal yörüngelerde kısa sürede kayma yaşanıyor ya karşılıklı veya tek taraflı ve bu çok önemli bir arıza. Ben sadece sevgilimle/ eşimle birbirimizin daima en iyi arkadaşı olmamızdan tarafım🍀🗝️
İnanmamalısınız, O öyle biri değil dediğiniz kişi bile size boş değildir. Benim erkek arkadaşım var, geçenlerde aramızda bir diyalog gerçekleşti ben ise şakasına “Manitam olsana” dedim. Hiç bozuntuya vermedi. Direkt “Olurum.” Dedi. Erkekler çekici bulmadıkları kadınlarla asker arkadaşı bile olmaz arkadaş.
kesinlikle inanırım bu arada soruma bakıp fikrinizi belirtebilir misiniz acaba rica etsem
İnanıyorum benim de uzun zamandır kız arkadaşlarım var
Kızların yorumu kesin şöyledir.
“Evet kadın erkek arkadaş olabilir. “
Bu tamamen zırvalıktır.
Kızlar zaten arkadaş adı altında flört etmeyi seviyor. Biliyor çünkü ne zaman adım atsa karşılığı geleceğini.
O yüzden asla inanmıyorum.
bence iki taraftan biri “zamanında” karşısındakinden etkilenmiştir.
çocukluk arkadaşıysa gayet olası (kardeş gibi görülen durumlardan bahsediyorum)
iki taraftan biri heteroseksüel değilse de gayet olası
Kadınlar istesede inansada erkekler buna inanmaz içlerinde şeytan var onların çünkü nefislerine güvenemezler çok pislik nefisleri var. Bu nedenle arkadaş kalınmıyor.
Ben inanıyorum. Çok samimi kadın arkadaşlarım var ve herkes birbiriyle olan muhabbetin nereye kadar uzanacağını iyi biliyor. İnsan önce kendinden başlamalı.
Hayır inanmıyorum. Benim karşı cinsten arkadaşım olursa o da sadece sevdiğim kız olur. Başkasına gerek yok.
Önceden inanırdım. Ama artık masum gelmiyor. Olmaz yani
Erkek dediğin hanımcı olur, konserve açar. Hanımı ne derse onu yapar. Başkalarıyla ilgilenmez 😂
İnanirim, karşıdan yamuk görmedikçe sağlam bir dostlugun arkadaşlıgim vardir cinsi farketmez
İnanmıyorum
Konuştuğum erkek arkadaşlarımla mutlaka bir şey oluyor
Bana ters bi kadının da erkeğinde olmaması gerekiyor nokta
Çok güzel arkadaş olunuyor. 20 yıllık kadın arkadaşlarım var en ufak yükselme olmadı aramızda
potansiyel partnerdir cinsellik için. sadece sırasını ve fırsatını bekiyordur bir taraf.
Karşı cinsten kanka arkadas olunmuyor birinden biri yürüyor..
Sadece ortadoguda bu var zaten kadin erkek konustumu hemen laf üretilir.
İnanırım canım, ben dostça da ilişki kurulabileceğini düşünüyorum.
Eninde sonunda bişeyler olur hayatlarında kimse yoksa
inanirim onlarda bizim gibi insan oncelikle nefsi duygular sadece sevgiliye
Belirli mesafelerde kalacaksa arkadaş kalınabilir. Fazlasında arkadaşlık olmuyor.
arkadaşlığa inanırım tabi ve var samimi yakın kız arkadaşlarım
Arkadaşlığa inanırım lakin kimin ne olduğunu bildiğim sürece bu da kısıtlı sayıdır.
yok kadınların kalbi inanmıyorum hiç zengin bir kadın fakir erkekle evlenir mi
Erkeklerin dogasidna cinsellik her zaman vardır. Arkadaşlık kavramı olduğuna sadece arkadaş kalabilecek oysa hiç bir beklenti içinde olmadan sadece kadının duygularına hitap edebilirsen her şeyi yaşayabilirsin
Yok onlar eskide kaldı artik insanların ne dostlugu ne düşmanlığı belli olmaz yani
Evet ben inanan taraftayım
kadın olurda erkeklerin geneli bi süre sonra sapıtıyo
Kadın erkek arkadaş olmaz o iş yatağa evrilir
Tabii herkes birbiriyle yatıyor zaten. 😀😀
Evet tabikide sen biraz konulara Uzak kalmışsın 😂😂
Evet, o kadar uzağım ki karşı cins arkadaşım olduğu halde yattığımın farkında değilim. 😂😂
Et ye et bunlar B 12 eksikliği mazallah Alzheimer olursun
Kan değerlerim de normal ama... 🙄🙄Turp gibiyim.
Bir ara uğra tanıdık doktorlar var 😂😂
Düzenli baktırırım. Senin tanıdığın doktorlara güven olmaz bey amca. 😅😅
Niye be Doktor Jeckyll ve Doktor Jivago yakin aile dostumuz birde Josef Mengele var 😂😂😂
Yıllardır görüştüğüm erkek arkadaşlarım var ve arkadaşlarımın çoğu erkek 👍
başta olabilir ama sonradan fikirler değişebiliyor
Inanmiyorum, illaki birinden biri bozuyor olayi
çocukluk arkadasiysa inanirim diğerlerine inanmam
Yalan olandan ibaret.
Arkadaş olunabilir ama herkes beceremez
Erkekle kız arkadaş olamaz
Güzelliğe ve karaktere bağlı aga✨
İnanırım tabi sınırları aşmadığı sürece
Karşı cinsten samimş arkadaş olmaz
İnanırım arkadasim yok oyle ama inanirim
Kızlar yedeğe atar sizi😂. Kenarda durun diye.
Genelde potansiyel sevgili adayıdır.
Yatakta biter çoğunlukla
Kadın erkek asla arkadaş olamaz
İnanmıyorum
İnanıyorum
İnanmam
Knanmam
İnanmiyorum
İnaniyorum
Olmaz ya
Tabiki de kadın ve erkek arkadaş olabilir
İnanmam