Eskiler sürekli kadınla erkek arkadaş olamaz der durur. Günümüze baktığımızda bunun olabildiğini görüyoruz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kadın erkek arkadaşlığına inanıyor musunuz?
İnanıyorum.5yaşından beri kopmadığım bir erkek arkadaşım var dostum desek daha doğru olur. Ben evlendim o da evlendi benimde onunda çocuğu var.Öyle sanıldığı gibi illa bir yakınlaşma olmuyor. Kadın erkek arkadaşlığıda seviyeli olabilir. Hiçbir zaman aramızda bir sınır ihlali yaşanmadı. Kız arkadaşlarımdan daha çok güvenirim ona. Annem babam bile oğlum der o derece.
Aslında olur ama genelde benim denk geldiğim bu durumu erkekler bozuyor. Çok iyi, yerini bilen, hareketlerine dikkat eden yakın erkek arkadaşlarım da oldu yalan yok. Aralarından 1 tanesi sadece saçmaladı. Buradan da bir arkadaşım var. @bekolas99 gayet iyi bir arkadaş ve iyi bir insan. Birçok insana bu yönden örnek olabilir ☺️
Gerçek manada Arkadaş dediğin gerekirse beraber tatile gidebileceğin gerekirse şakalaşabileceğin beraber rahatça hareket edebileceğin biri olmalı … Bir erkek sevgilisini erkek arkadaşıyla tatile gönderiyorsa bu onun i…. dir.. bi keza bir kadın kocasını kız arkadaşıyla tatile gönderebiliyorsunuz buda onun genişliğidir ….
Ben İnanmıyorum Çünkü Yani Yaş Ve Dostluk İlerledikçe İçine Sevgi Giriyor Yani Şöyle Diyeyim 18 Yaşında Tanıştınız Ve 25 Yaşında İki Tarafta Evlenmek İstiyor. Genellikle Kız Tarafı Oluyor; Senden İyisinimi Bulucam, Seninle Evleneyim Diyor. Ortaya Muhteşem Bir Evlilik Çıkıyor. Çünkü İki Tarafta Birbirini Çok İyi Tanıyor.
Bence bir kadınla erkek arkadaş olabilir. Arkadaş olamaz diyenler de herkesi kendileri gibi zannediyorlar. Benim kaç senelik erkek arkadaşlarım var bir iki tanesi de yakın erkek arkadaşlarım bunlar içinde.Çoğu şeyimi paylaşırım onlara güveniyorum çünkü. Oturup sohbet ediyoruz, dertleşiyoruz, gülüp eğleniyoruz. İlla sevgili olunacak diye bir şey yok, arkadaş da olunuyor kısacası.
Tabii ki inanıyorum. En yakın arkadaşım bir erkek ve 22 yıldır dost olarak devam ediyoruz. İki tarafında sınırlarına saygısı ve mesafesi olduğu sürece bu imkansız bir şey değil.
Olabilir tabii ki. Yalnız karşı cinste sürekli cinsellik düşünen insanlar için olamaz. Onlar da zaten olamayacağını düşünür. Ya da fazlasıyla ayran gönüllü olup böyle her gördüğüne aşık olan tipler için olamaz. Neyse "normal" insanlar arasında kadın erkek arkadaşlığı elbette olur. En yakın arkadaşım erkek mesela...