Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekle kadın arkadaş olabilir ama bunun dinamikleri hemcins arkadaşlığından farklı olur. Bu tartışma konusundaki problem karşı cins arkadaşlığının hemcins olanla aynı olmasını beklemek.
Bir çok kadınla iş arkadaşlığımız vardı. bir çoğunun eşi vardı bir çoğunun sevgilisi, bir çok da yalnız takılan bayan arkadaşım oldu. Hepsiyle yatmalımıydım. çok saçma bir düşünce. Kardeşim gibi sevdiğim kız arkadaşım vardı, onu en yakın arkadaşımla evlendirdim. o kızla yatmalımıydım? Erkek olan erkekliğini, kadın olan da kadınlığını bilirse sorun olmaz diye düşünüyorum.
Soru sormuş olmam ne düşündüğümü belirtmiyor soru sadece
@neyebaktınn % 63 olumsuz çıkınca üzüldüm. Soru için size teşekkür ederim. sokağa meşin pantolonla ya da zırhımı giyinip çıkmayı düşünmeye başladım.
Cevabınız için teşekkürler
Olabilir. İki kişide sınırını biliyorsa sorun olmaz
Rica ederimm
Arkadaşlıkta cinsiyet farketmez bence, önemli olan karşılıklı saygı ve net iletişim. Bazı durumlarda duygular karışabilir ama bu arkadaşlığı imkansız kılmaz.
Erkekle kadının arkadaşlığı bence kesinlikle olur 😌💯 Hele ki sınırlar netse, beklentiler karşılıklı açıksa, karakterler de uyumluysa neden olmasın ki? Benim de çok yakın erkek arkadaşlarım var, gayet de sağlıklı ilerliyorlar 😂 Bu yüzden anketten olur seçeneğini seçiyorum 🙋♀️ Peki sence nerede bozuluyor olay, kıskançlık mı, duygular mı karışıyor? 💭✨
Cevap
12Cevap
bu soruya cevap veren çok var. olmaz diye çıkışanlar var ama işine gelince en iyi arkadaş onlar oluyor slkjdksld
İşine gelince derken
Tamam sakin ol 😃 benim fikrimi nerden biliyorsun ahshd
Bilemedim ya insandan insana değişir bence birazcık arkadaşlık olayı
Cocuklugumdan beri kadin yakin arkadaslarim, erkek olanlardan daha fazla idi ve kadinlar daha vefali olduklari icin tercih ettigim birseydir. Iki tanesi ile ogrencilik donemimde ev arkadasligi yaptim. Cogunun herseyini bilirim. Evet kesinlikle inaniyorum.
Belli bir seviyede olduğu sürece gayet de güzel olur
Kim ne derse desin ateşle barut oluyor bu durum
Hangi devirde yaşıyoruz hiç mi okuldan arkadaşınız yok cidden merak ediyorum doğrusu
Sadece arkadaşlık olarak evet, ayak üstü 2-3 sohbet görünce selamlaşmalar vs.
İkisi de yedekte tutuyor. Boşaldığı an aaa berkant vardı diyicek arayıp ben seni seviyordum felan filan... tmmdır.
Yani her ne kadar arkadaş gibi görğnsede istek olur
Olur , oluyor
Olur hatta bazen olmak zorunda olur
Çok zor
Hayırr
İnanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?