Arkadaşlar merhaba, partnerimle korunmasız bir ilişki sonucunda sizlerden yardımcı olmanızı rica ediyorum?

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Partnerimle korunmasız bir ilişki yaşadık. %100 geri çekildim içine bşlmadm. + ilişkiden 2 saat sonra garanti olması amacıyla “ Ella ” Ertesi günü hapını kullandı. Ve ( Predictör Early Adetten 6 Gün Önce İdrar Testini aldım ) Geçen ayın 21’de olayı yaşadık. Ardından ilişkiden 9. Günde test yaptık Negatif çıktı, 12. Günde tekrar test yaptık negatif çıktı 22. Günler de yine test yaptık yine negatif çıktı. Ve söylediğim gibi ilişki geçen ayın 21’de oldu partnerimin ise bu ayın 4’de regl olması gerekiyordu ve tam günün de geldi ilişkiden 13 gün sonra regl’ı oldu yani. Ama ikimiz de korkuyoruz haliyle evli değiliz felan henüz ailelerden dolayısıyla ama benim sürekli aklım da kaldı psikolojik olarak gerçekten çok fazla çöktüm bu konu yüzünden sizce hâlâ ihtimal varmıdır? Değerli yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim hepinize teşekkür ediyorum şimdiden.

Arkadaşlar merhaba, partnerimle korunmasız bir ilişki sonucunda sizlerden yardımcı olmanızı rica ediyorum?