İlişki hakkinda yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edermisiniz?

Şimdi benim 4 yıllik sevgilim var ve biz iyi anlaşiyorduk o bir restorana çalışmaya girdi ve oradaki bir şefi kendisine sürekli fazla samimiyet kuruyordu kız arkadaşımdan 10 yaş büyük. Ama ben rahatsız olduğumu söyledim kendisi biz abi kardeş gibiyiz felan dedi. Sonra neyse çok samimi olmam dedi ardindan biz bir gece tartiştik. Sevgilim tartştktan sonra bu adamla gece arkadaslariyla felan buluşmuş sevgilimn doğum gününü kutlamişlar alkolsuz şampanya patlatmislar bunu ben kendim konuşmuyorken öğrendim ayrılmadik ama henüz. Ardından sevglimin yakın kız arkadaşı ve sevgilisi 3 ü beraber başka bir çocuğun arabasina binip kafeye o ccouklardan birnin anneanesine felan gitmişler dedesiyle oturup çay icmisler. Ve sevgilim muhattap olmadim dedi bana yemin etti. Sonra neyse dedik konuştuk anlaştık. Orta yolu bulduk ama bu seferde garson bir adam çıktı ve onu priv (özel) hesabına almış ben neden aldin diyince o adam bizim herseyimizi bilyor abi kardeş gibiyiz dedi ben böyle yapamycagmi söyledim. Ben onu kazanmak için sürekli çabaladim farklı şehirlerdeydik sırf canı sıkkın diye. şu an tamamen ayrıldık gibi beni engelledi üzüyorum seni diye. 1 hafta sonra ayrldktan arkadaslarm beni esc ye götürmek istediler ben istemedim imanim kalbim izin vermiyordu acı cekiyordum. Sonra onlar ile beraber gititm ve ben kötü hissetigmden kadin sen niye uzaklasiyorusn dedi onlar saatlik para ödediler ben istemedgimi soyledm bana tuhaf baktilar diye bende neyse seans yapim dedim 5 dk sürdü zaten yapmadim gibi bir şey sadece isteksicze yapip cktim. sonra yol boyunca kusasim geldi çünkü bana yakişmayan birseydi sürekli ağliyorum kendi kendime durdukça çünkü ben hayatim boyunca asla böyle bir şey yapacak biri degildim. Zaten yapmadim gibi bir şey oldu istemiyordumda sürekli midem bulaniyordu kalbim rahatsızdı. Yarın direkt tövbe etmeye gittim çünkü sevdiğim bir insan değildi yaptığım kişi çok rahatsız ediciydi. Ben Şu an kendimi kız arkadaşım tarafından 4 senelik ilişkinin çabanin boşa olduğunu iş hayatı ile özel hayatini ayrmamasindan dolayı terk edilmiş gibi hissettim sanko kullanılip atılmış gibi. şu an kız arkadaşımla barışmak üzereyim sizce ne yapmalıyız lütfen yardımcı olun?

İlişki hakkinda yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edermisiniz?