İlişkide ne eksik lütfen yardımcı olur musunuz?

Öncelikle selam, artık aklım karıştığı için buraya yazmak istedim. Ben 25 yaşındayım ve görüştüğüm kişi 26 yaşına bir polisti. Şehir dışında çalışıyor ve bilirsiniz polislerin başka şehire habersiz gitmesi yasak. Biz 1 ay konuştuk ama hiç görüşemedik. İlk konuşmaya başladığımızda şehir dışında tatildeydim. Döndüm onun görevi vardı gelemedi vs. Biz hiç yüz yüze gelemedik kısacası ortak arkadaşlarımiz vesilesiyle tanıştık ve her şey çok güzel gidiyordu sohpetimiz akıyor keyif alıyorduk. Bir buçuk hafta sonra kendi içine çekildi ama konuşmaya devam ediyorduk. Bir şeylerin hızlı ilerlediğini ve korktuğunu söyledi. şu an çalıştığı şehirde tek başına kalıyor ailesi uzakta ve su yalnızlık çekiyor bir tık psikolojisi bozulmuş diyebiliriz. Bunu açık açık anlatıyor aslında düşündüğü her şeyi net bir şekilde bana aktarıyordu. Neyse o dönem geçti hallettik sorunlarımızı. Kişilik olarak ben kıskanan darlayan bir insan değilim bu arada. Dun gayet normal bir şekilde konuşurken benimle bir şey konuşmak istediğini söyledi ve artık konuşmamız gerektiğini böyle bir şeye hazır olmadığını ikimizin de yıpranmamasi gerektiğini söyledi. Anlayışla karşıladim ve anladım sorun yok yazdim sadece. Bundan önceki günler aramız iyiydi bir anda oldu. Hala takiplesiyoruz ve numarasını silmedim ortak gruplarımızdan çıkmadik ikimizde. Kuzenlerimle arkadaşlarım görüşüyor. Beğendiği fotoğraflarimdan beğenilerini kaldırmış ve şöyle bir şey var kuzenim beni çok iyi tanıyor ve seni gördüğü an senin aşık olacağın kızı buldum diye aramış. Neden böyle oldu nerde yanlış yaptık anlayamıyorum.

İlişkide ne eksik lütfen yardımcı olur musunuz?