Bunu söylemek bana çok zor geliyor neden bilmiyorum onlar da hiç zorlamıyor veya sormuyorlar ne yapacağımı bilmiyorum?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şöyle yapabilirsin ilk önce ailenin nabzını yokla ondan sonrada nabza göre şerbet ver. Yani annene de ki şakayla karışık gelinin olsa ne olurdu falan şakayla karışık söyle baktın olumlu ordan yürü ya şöyle yapabilirsin bir arkadaşım var o kız istemeye gideceklermiş filan ama kız ailesine nasıl söyleyeceğini bilememiş arkadaş da bana derdini anlattı sence ne yapsın gibi
Ya onlar arada diyor işte kendine bulsun filan ama annem kimi sevsem kulp takıyor anlamıyorum hep gelip halamın kızıdır yok bilmem amcamın kızıdır hep onlarla olmasını istiyorlar bense istemiyorum yani aslında farkındalar kimi istediğimi ama oralı değil bende zorla da olsa istetecem sonrasında olur veya olmaz yoluma bakarım artık nasip kısmet
Kızın haberi var değil mi onu sevdiğinden
Tabi ki var kısa bir süre çıktık ama küçük bir yanlış anlamadan dolayı terk etti beni
Yani bence her anne oğlunun mutluluğu için her şeyi yapar onu seviyorsan ve onunla mutluysan annene kararlılıkla anlat olmadı mı babanla konuş ya da kardeşin varsa belki yardımcı olur sana
Ya söylesem zaten gidip isterler ama nasıl söylesem bilmiyorum şimdi söylemezsem en az 6 bir daha söyleyemem
Anladım o zaman kızın gönlünü al ilişkinizden emin olunca da dediğim gibi annenle kararlılıkla konuşursun ya da babanla kiminle konuşucaksan
Peki ailenden en çok kiminle rahat ediyorsan onunla beraber konuş veya bir arkadaşınla al konuş işte o mevzuyu çıtlatsın ailene
Anneme söylerim herhalde
Ya da senin haberin yokmuş gibi güvendiğin bir arkadaşını annenle konuştur işte o anlatsın annende sonradan seninle konuşunca konuya girer
Yani elimdeki bütün çözüm yollarını sundum sana artık sana kalmış
Yani kızla konuşamam ama direkt isterim o zaman çevresi veya ailesinin isteyip istememesi veya yönlendirmesine güveniyorum çünkü onun ailesi de tüm köylüleri de beni sever sadece ona güveniyorum iş ciddiye binince onu gerçekten sevdiğimi anlar diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim 🙏🙏
Rica ederim umarım hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah mutlu olursunuz ikinizde
Teşekkür ederim senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
Karşına alacan anne babani konuyu soylicen böyle böyle bir durum var bı kızı seviyorum evlenmeyi düşünüyorum falan diye zaten muhabbet diyolaga göre şekillenir
Haklısın ama bende bir tabu gibi 😃😃
Pardon ya emojiler alakasız yanlışlıkla oldu
Sen konuyu aç bir şekilde devamı gelir artık
Peki teşekkürler 🙏
🙏
Eğer şimdi sen söylemezsen kızın bir gorucusu daha cikar pişman olma vbak sonra
Doğru söylüyorsun ama ya vermezlerse ya da kız kabul etmezse ne yaparım bilmiyorum 🙂
Kabul etmezse istemezse zaten artık vzgecme asamasinda olursun şu an bu çıkmaz seni. hic rahatsız etmiyormu
Ediyor hemde çok ama daha önce hiç kimseyi istemeye gitmedik ben sevdiğim kabul edeceğini bildiğim biri olsun istiyorum. Bu kızla da daha önce konuştuk bir süre ama bir yanlış anlama yüzünden bıraktı beni ben tamamen çevre baskısı ile olsabilir diye düşünüyorum. Çünkü köyde herkes sever beni kızın ailesi vs de tanıyor beni. Diksiyonum vs de kötü değil. Ama kızın konuştuğu biri var mı yokmu bilmiyorum tamamen Allah’a bıraktım artık olur veya olmaz 🙂
Ben yerinde olsam şu an anemle babamlA konuşurum sen nasıl duruyorsun yerinde kız bıraktı beni drdiginegore bir gecmisinizde var hem evlenmek için adım atmak dünyanın en doğal şeyi valla git bence direk artık yeter de yani
Valla içim içimi yiyor geçenlerde 3 gün boyunca onu gördüm yani onu görmeyi bırak ailesinden birini görünce bile onu görmüş gibi heyecanlanıyorum çok farklı bir his ya yani olmaması için tek neden başkası olabilir ona da emin değilim 🙂