kız erkek farketmez birini seviyorsunuz aileniz onu istemeye gitmem derse
ben böyle bir durumdayım şu an
kız erkek farketmez birini seviyorsunuz aileniz onu istemeye gitmem derse
ben böyle bir durumdayım şu an
kimse alakası yok dese de bir insanın başını dik tutan da saygınlığını arttıran da paradır. eğer onların eline bakıyorsan ekonomik bağımsızlığın yoksa senin üzerinde kontrol sağlarlar. ama ayakların yere sağlam basıyorsa kaybetmek istemezler. onların bulduğu kızla mutlu ya da mutsuz olursan en büyük sonucun etkisini sen yaşayacaksın. sevdiğin kız ile evlenirsen de öyle bu hayat senin hayatın. para kısmına geleyim. ekonomik bağımsızlığın varsa aileler ikna edilemezse siz denemiş olursunuz çare bırakılmadığında yorum da yapamazlar birlikte evlenin. sizin hayatınız kendi kararlarınızı vermek ve sonuçlarını yaşamak en büyük haklardan.
Kiz bi evini soylesin sonra bakacam isteme kismina su an da sirayla gidiyorum annem dedi durumumuz kotu
Ailemin neden istemediği hakkında düşünürüm haklılık payları olabilir mi diye eğer haksızlarsa derim yani böyle böyle biz birbirimizi seviyoruz böyle yaparsanız anlaşamayız gibi kız istemeyede gelmeye ikna edemediyseniz aile dostlarınızla gidin babanız yaşında bir akrabanız ya da herhangi birini bulsanız ve sevdiğiniz aileniz gibi gördüğünüz arkadaşlarınız gelse kızın ailesi garipseyebilir ama durumu açıklasanız
Nedeni annem diyor ki maddi durumumuz iyi degil babama meseleyi acmadim daha kizin evini soracam kiza ondan sonra acacam isteme meselesini
Geçerli bir nedenleri varsa ben de düşünürüm, ama mesela ben ailemden çok farklı biriyim, onlar muhafazakar ben değilim, benim istediğimi onlar istemez onların istediğini ben, o yüzden hiç takmam kimseyi, mutlu olacağıma inanıyorsam evlenirim
aileme ters gelirsem ne olur karşı çıkmayı düşünüyorum
Annen niye gitmem diyor, kızı neden istemiyolar
kız terbiyeli efendi kız hiçbir problem yok annem diyor ki maddi durumumuz kötü ondan
O zaman sen de biraz sabredicen ya da sade bi nikah kıyacaksınız ev eşyalarını kızla birlikte alacaksınız
alırız herşeyi yaparız uğraşırız anneme soyledım sadece babam kabul etmez dıye dusundugum ıcın sadece anneme soyledım sence babama da soylemelı mıyım
Söyle tabii ki o da gelecek sonuçta
tamam babama da soyleyecegım bugun
bakalım ne dıyecek haber verırım ne dedigıni
Once kizin evini ogrenecegim diye karar verdm iyimi yaptim
Bilmiyor muydun ki sevgilinin evini, hiç gitmemiş olabilirsiniz tamam ama nerede oturduğunu da bilirsin ama demi, öğren bakalım, hakkınızda hayırlısı olsun
Saol Sevgilim degil ki bu kiz sevdigim bir kiz bu onu bugun kahve icmeye davet ettim olmaz dedi 😂
Cok nazli galiba
Olmaz diyen kızı istemeye mi gideceksin bir de 😲 direkt yüzüğü taksaydın parmağına 😬 olmaz diyorsa zorlama işte, reddetmek naz demek değildir
Bak ben kendime soz verdim istemiyorsa birakacagima
Sadece biraz ugrasiyorum ne var ki bunda
O biraz uğraşıyorum dediğin kızı ne kadar rahatsiz ediyordur kim bilir, sana istemiyorum dediğin bi seye ısrar etseler hoşuna gider mi
Ama herkes farkli birsey soyleyince ben nasil karar verecegim asagidaki yorumda bir kiz bana git konus devam ettir dedi
Hatta kahveyi reddettigini bile yorumcuya soyledim
İstemeyen biriyle neyi devam ettireceksin, erkekler bi hayırdan anlasın artık 🤦🏻♀️
O rahatsiz olmasin diye kimsenin yaninda onla konusmuyorum sirf insanlarin gozunde kotu gorunmesin diye o kadar dusunuyorum onu
Cevap
4Cevap
Her ne olursa olsu aileni karşına alma bence arayı bulmanın yoluna bak
nasıl arayı bulacam kı annem gıtmem dıyor
Düzgünce otur konuş iyi yanlarından bahset annen kötü huyunu söylerse düzeltmeye çalışıyo de gerçekten seviyoruz lütfen engel olmayın arayı bulmaya çalışıyorum bana yardımcı olun de ama bunları düzgün sakin ve gerçekten inanarak söyle he bide morali düzgün veya mutlu olduğu bi zaman da de
babama konuyu acmadım acıyım mı?
belkı babam kabul eder
Baban kabul etse bile önemli olan annen, annen ikna olmazsa baban tamam dese bile annen istemediği için hayır diye bilir 😕 bende abimde benzer durum yaşadım için biliyorum ama bizde tam tersi olmuştu babam istemiyodu annem tamam demişti sonra babamı ikna etmişti tamam demişti. Sen babana de (tamam dicekse) belki oda anneni ikna edebilir.
kızın benı sevdıgıne emın değilim sadece isteme olayı olacak kız reddedebilir zaten
tamam babama dıyecem ınsallah kabul eder haber edecem sana sonucu
Bak eğer istediğine emin değilsen sende zorlama bence böyle şeyler oyuna gelmez. Bi sonraki sefere gerçekten isteyen biri olursa ailen oyun mu gibisinden şeyler diyebilir
Olur 👍 bekliyorum
hayır ister reddetsın ıster kabul etsın ben onu sevdıgım ıcın istemek istiyorum herşeye razıyım kabulum
Sen bilirsin
babam reddederse yıkılırım ben çünkü öyle seviyorum ki
Gerçekten seviyorum de hiç bi aile çocuğunun üzülmesini istemez
tamam işsizim olabilir ama onlara söz vereceğim iş bulacağıma dair hani annem paradan bahsetti ya ondan dedım
umarım öyledir üzdürmezler beni
once kıza adresını sormalıyım ailem gelecek diye
evini bilmiyorum
takip ederek olmaz degıl mı sormam lazım yuz yuze?
Özele gelsene orada söylim uzun uzun sorcaklarım var
tamam attım mesaj kız evini ogrenmek ıcın takıp edılmez degılmı sormam mı lazım ona
Evet
Aile gibi gördüğün büyükleri al git istersen
Sevdiğin saydığın akraba komşu patron abi abla vb. Ama mutlaka öncesinde kayınbabaya anlat durumu
once kızı ikna edem de
gelmesın dedı
cunku
tabi olur şerde hayır var
teşekkür ederim inşalah
Sevdiğin kızın babasını kaçır. İstemezlerse önce onunla işi pişireceğini söyle. Kimse böyle bir tehdide kayıtsız kalmaz😂😅😅
PuhahahahahaHaksksmdkdkck
😂 ikna edecez napak
Nahhhhh edersinnnn
Kiskanma seninde olur kiz
Ne kiskanicam be
ailem saydığım biriyle giderdim
öyle biri yok ki önce kıza evını sorayım da sonra istemeye bakacagız evı ogrenmeden nereye gıdıyoz demi
evde oturur cekirdek cıtlarım 😂😂
Oha hicmi cabalamayacan
degmeyecegi icin 😂 yog caba gostermem
Ser gordugunuzde hayir vardir demis allah
Kendim gider isterim
tek başına mı
Evet. ya da kızı kaçırırım
kızın gönlü daha var m ı yok mu belli değil kaçırılır mı oyle olmaz boyle durumda
ailem ne derse o
tek basıma gıderım ıstemeye
Kaçır sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?