Aşk evliliğinin zarardan başka bir şey getirmediği bu günlerde görücü usulü evlilik yapmak isteyen şahıs ilk olarak ne yapmalı?
Zaten bunda da yine bir şeyler yapmak zorunda olan kişi erkek oluyor. Ona göre cevaplayın
Aşk evliliğinin zarardan başka bir şey getirmediği bu günlerde görücü usulü evlilik yapmak isteyen şahıs ilk olarak ne yapmalı?
Zaten bunda da yine bir şeyler yapmak zorunda olan kişi erkek oluyor. Ona göre cevaplayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence çevresine bakmalı
görüştüğü kişiyi iyi tanımalı hemen karar vermemeli. onunla bir ömrü paylaşabileceğine gerçekten emin olduğunda evliliğe adım atmalı
Nikah ile söz arasını uzun tut ve onu tanımaya çalış
Kanka o zaman aileler çok karışıyor
O zaman müsade etmiceniz yani sonuçta birini tanımadan evlenilmez sonrası pişmanlık olmasın diye
Evlendikten sonra değişen insan da çok aynı eve girmeden bilemezsin evlilik bu yüzden kumar
Biz burada ihtimalleri azaltıyoruz, o zamana kadar yanlış uymayan bir olay olur o zaman bitirilir karşılıklı, evlendikten sonra tabiki hiç bişey belli değil ama o zaman da evlilik gereği yapıcı olmak gerek
Annesine söylemeli 😂
Benimkine söylüyorum, şu kız var git gönlünü çal diyor. Ne anladım görücü usulünden ben
En azından yönlendiriyomuş 😅 instagramdan falan ekleyip yazabilirsin, bilmem hiç denemedim ben 🤷🏻♀️😄
Birine onu denedim ters tepti. Şey bekliyor gibi geldi; talip olayım, peşinden koşayım, sürekli etrafında dolaşayım vs.
Yav abi bir kadın da yok ki adam akıllı konuşalım, saçma sapan triplere girmek yerine düz olalım
O zamannn öyle yap 😅😅 ya tabiiki kadınlar görmek istiyo o çabayı. Herhangi birini mi istiyo yoksa beni mi istiyo, beni istiyosa peşimde dolanır gibi gibi düşünceler oluyo.
Keşke konuşarak bütün bunları daha anlaşılır hale sokabilsek ama kadınlar hep bir atraksiyon peşinde
Seviyoruzzzz naaapalım 😂😂
Offff
Ya kadınlar böyle yapacak bi şey yok oflama
Konular çok karışık. Bir arada bulunma ihtimalin olduğu zaman işler kolay oluyor lakin yılda 1-2 defa anca gördüğün insanın bu tür beklentileri insanı yoruyor. Kaldı ki 2-3 senedir insan namına bir şey görmüyorum
Askersin o zaman
Yoo, çiftçiyim
Eee niye yılda birkaç kere sadece o zaman
Burada kafe yok, şehirden uzakta, etkinlik yok. Ancak düğünde falan görürsün o da 4-5 kişilik gruplar halinde ya da ailesinin yanında.
Hı o açıdan, e sen hiç sosyalleşmiyo musun başka ortamın yok mu
Sen sosyalleşiyor musun mesela? Örnek verirsen belki bir yanıt bulabilirim
Evet tabiiki 😅
Bu bir örnek değildi
Benim arkadaş grubumla geziyoruz. Kalabalık bir grubuz. Farklı etkinlikler yapıyoruz. Yalnız değilim
Onu ben de yapıyorum bir halta yaradığı yok. Yeni insanlarla tanışmam gerekiyor benim hiç kimse olmadan
Arkadaşlarından şunu ayarlıyım bunu ayarlıyım diyen yok mu şslglsld
Bir kere kuzenim denemişti tam bir hüsrandı, kendi işimi kendim görürüm ben sadece istediğim türde bir ortam yakalayamıyorum
Anladım. Sana direkt kına gecesine damat olarak gitmelik bi ortam lazım sanki ahdhhshah
Hayır sessiz ve sakin bir ortam, bolca sohbet.
Yaniiolur inşallah
Umarım
Birini sevmeden nasıl evlenebilirki biri
Tanımaya çalıştığın bu insandan hoşlanmayacağın ne malum? Daha tanışırken yani, herşeyin dümdüz ve duygusuz olacağını kim söyledi?
O zaman onu bilemem hayırlısı olsun
Amin