Merhaba ! Görücü usulü evlilik doğru bulmasam da sizin için cevaplamaya çalışacağım. İlk önce kız istemeye gittiniz zaman zaten ikinize konuşmak için fırsat tanıyorlar size. Partnerinizin tam olarak kişiliğini öğrenmeye çalışın sinirli mi sabırlı mi vs. Evi geçindirebilir mi? Anne ve eş kavramına uygun olabilecek biri mi? Ayrıca evlendiğiniz zaman sizinle mi yoksa ailenizle mi yaşayacak ne tür talepleri var hepsini öğrenmeye çalışın. Ayrıca üslubuna çok dikkat edin ben insan sarrafıyım 5 dakikada çözerim sgshfj sinsi mi masum mu konuşmasından bile belli olur hakkınızda hayırlısı olsun 🌹💅
Günaydın. ben görücü usülü tercih etmezdim ama tabi ki de aşkın nereden geleceği hiç belli olmuyor. bunun için tabi ilk önce aile ile konuşulmalı ya da karar alınmalı görüşme aşamaları için. yani daha önce yapmadığım için tabi bilmiyorum ama genelde gördüklerimi söyleyebilirim. Görücü usulü evlilikte, aileler genellikle birbirleriyle iletişim kurar. Bu nedenle, ilk adım olarak, ailenizin size uygun bir eş adayı bulması için aile üyelerinizle konuşabilirsiniz. Aile büyüklerinizin ve güvendiğiniz aile dostlarınızın da size yardımcı olabileceğini unutmayın. Görücü usulü evlilikte, aileler genellikle birbirlerine güvenir ve tanıdıkları insanları tercih ederler. İlk hamlede, size uygun bir eş adayı düşündüğünüz ailenin güvenilirliğini ve itibarını dikkate almanız önemlidir. İlk hamlede, size uygun bir eş adayı bulunduğunda, değerlerinizin ve ilgi alanlarınızın uyumunu dikkate almanız önemlidir. Ortak değerler ve ilgi alanları, uzun vadeli bir ilişkinin temelini oluşturabilir ve evlilikte daha mutlu bir birliktelik sağlayabilir. İlk adımı atarken, iletişim kurmanız ve eş adayınızı daha iyi tanımanız önemlidir.
Benimki de gorucu usuludu idi. Aslinda soyle, uzaktan akrabam. Benim annemle babamin kulagina kadar geldi beni begendiklzri, zaten tanistiklari icin sorun olmadi. Bana soylediler. mirin kirin ettikten sonra tamam diyip bi sene icinde evlendim jdkdjd. Kendisinin de bende gonlu varmis cok begeniyomus. Dugunde de gorunce seni sectim pikacu diyip bi sene sonra evlendik jdkd 😄
Genelde anne ya da aile çevresi kızı önerir. Fotoğraflar gösterilir kişilere. Beğenilirse bi mocca içmeye çıkılır. Konuşulur kafalar uyuşursa olur. Ama görücü usulünü pek tasvip etmiyorum ya