kız arkadaşımla lise 2 den beri 6 yıldır sevgiliyiz. üniversitedeyiz ingilizce öğretmenliği okuyoruz. üni 3 teyim o üni 4 te. evlilik konuları bazen açılıyor ve farkettik ki Evlilik korkumuz var çünkü sorumluluk artıcak, beraber sorumluluklarımıza bakmaktan eğlenemiycez, gibi şeyler. bireysel olarak sadece kendi isteklerimiz doğrultusunda davranamayacağımızı düşünmek, daha önceki düzenin artık birbirimize göre uydurulma gereksinimin ortaya çıkması gibi nedenlerden dolayı. En çok eğlenememekten korkuyoruz çünkü ikimizde beraber vakit geçirirken eğlenmeyi çok seviyoruz. Madem böylesiniz neden nişanlanmak istiyorsunuz diye sorarsanız. Ben 5 vakit namaz kılan, oruç tutan bir insanım, sevgilimin başı açık olsa da keza oda öyle. O yüzden bazen aramızda geçen şeyler bizi olduğundan fazla rahat ediyor vicdanımıza dokunuyor. nişanlı bir arkadaşımda bunu önerdi "nişanlanıp imam nikahı kıydırırsınız , mesleğinizi aldıktan sonra da resmi nikah kıyarsınız nişanlı olduğunuzdan dolayı aynı evde durma gibi bir gereksiminizde olmaz". Sizce mantıklı mı ona göre yazın evlilik teklifi etmeyi düşünüyorum. Bazen konu açılınca sen nası edersen et evde bile etsen ben kabul ederim diyor. (sevgilime bu nişanlanıp dini nikah mevzusunu anlatmadım anlatmalı mıyım?)
Güncellemeler
+1 yıl
Edit: Nişanlanırken dini nikah yaptırmak :d aklım uçtu gitti
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar