Bu kıza nasıl açılabilirim, onu çok seviyorum?

merhabalar arkadaşlar üniversitesi öğrencisiyim ve bir kızla tanıştım yaklaşık 1 ay olacak tanışalı. kızla ilk 2 hafta çok güzel geçti beraber eve dönüyoruz beraber yemek yiyoruz beraber dertleşiyoruz falan ama ben kıza sürekli iltifat ediyorum her gün farklı bir şey taktıysa belirtiyorum falan değer verdiğim insana çok dikkat ederim diyorum senden başka kimsem yok falan diyorum oda beni dinliyordu gayet güzel gidiyordu her şey eve geçince onu merak edip onu arıyordum yani sevdiğimi gayet belli ettim ve oda bunu anladı ve bana beni arkadaş olarak gördüğünü mesaj olarak gönderdi ve açılamadım. şimdiyse 2 haftadır beraber ne yemek yedik ne de bir çay içtik onu görmeden edemiyorum ona şimdi ne yazabiliyorum ne de arayabiliyorum çünkü rahatsız olduğunu hissediyorum ama bir sorunun olursa falan anlat diyor evde duramıyorum yemin ediyorum çok fena aşık oldum. bundan önceki ilişkim 3 yıl önceydi ve zamanında çok kırıldığım için ilişki yapmadım ama şimdi fena aşık oldum. Kızla iletişimi kesmemeye dikkat ediyorum ama üniversitede yüzüme bakmıyor öğle araları yemek yemeye gidelim falan diyorum gelmiyor. Ona açılmak istiyorum bir yerlere davet ediyorum gelmiyor. Şimdi sınıfta bir çocukla görüşüyor ve bu durumdan ben şüphelendim ve ona yazdım sen bu çocukla görüştüğün için sana darıldım falan sebebini sordu bana bende onu kıskandığımı söyledim o da bu duruma çok sinirlendi ve kalp kırmadan konuyu kapattım sonraki gün çocuk buna kitap almış buda bunu paylaştı tabi ve bende olayı anlamadım tabi başta. Sonra bu beni ödev için aradı ve konuşurken bu durumu anlatınca o kadar kırıldımki önceki gün bu durumu kıskandığı mı anlattım o kadar tartıştık yani bildiğiniz bütün moralim bozuldu ve doğal olarak artık kıza kin ve nefret besliyorum ama sabah kalktığımda hala bu kızı seviyordum. ne yapacağımı bilmiyorum açılıyım bitsin istiyorum ama hiçbir yere gelmiyor ne yapıcam yalvarırım yardım edin

Bu kıza nasıl açılabilirim, onu çok seviyorum?