Aşk İlişkileri "Kadınım" denmesi hoşunuza gidiyor mu? Borannnnnnnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hoşlanıyor musunuz, size diyen oldu mu "Kadınım" denmesi hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aysegullla1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sevgilim ilk tanıştığımızda beni kadınım olarak kaydetmişti bende sevmemiştim kötü geliyordu başta onuda prk sevmiyordum ama sonradan hoşuma gidiyor kimin dediğine bağlı 2 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. benim çok hoşuma giderdi eşimde söylerdi zaten 0 1 Yorumla Borannnnnnnnn +1 yıl Şimdi bekar misin Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Bayılırımm hemde çok hoşuma gider 0 1 Yorumla Borannnnnnnnn +1 yıl Diyen var mı peki Yorumla
psikologhenry Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl gideer 0 1 Yorumla Borannnnnnnnn +1 yıl Seninde mi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bayılıyorum 2 1 Yorumla Borannnnnnnnn +1 yıl Bayılma kız, lazımsın sen Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. gitmez :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgilim ilk tanıştığımızda beni kadınım olarak kaydetmişti bende sevmemiştim kötü geliyordu başta onuda prk sevmiyordum ama sonradan hoşuma gidiyor kimin dediğine bağlı
benim çok hoşuma giderdi eşimde söylerdi zaten
Şimdi bekar misin
Bayılırımm hemde çok hoşuma gider
Diyen var mı peki
Doğru kişiden duyarsam evet
gideer
Seninde mi?
yavrum kelimesi gidiyor 😄
Bayılıyorum
Bayılma kız, lazımsın sen
Hayır gitmez
Bazıların çok