Ay bazen Instagram'da denk geliyorum. Evlenmeden kocam diyor ahaha 🤭

Ay bazen Instagram'da denk geliyorum. Evlenmeden kocam diyor ahaha 🤭

Tabii ki derim ama şöyle bir şey ya şimdi toplum içinde de bazı şeylerin yapılması saçma geliyor ikide bir de böyle karım karım kocam kocam aşkım aşkım ya böyle saçma tavırlara gerek yok toplum içinde saygılı düzgün konuşalım yeter tamam aynı evin içinde özel anlarımızda ne yapıyorsak yapalım Ne nasip hitap ediyorsak ederim mesela anne babanın yanında Ben tutup da aşkım canım bir tanem denmesin doğru olmuyorum anne babanın yanında kayınvalidenin yanında ya böyle bazı şeylerin artık normalleştirilmesini ben doğru bulmuyorum
Karşılıklı olarak birbirlerine yakın hissederek güvenilir bir iletişim içinde "kocam" ve "karım" demeleri son derece güçlü ve derin duygular içeriyor olsa gerek. Ben denilmesinde herhangi bir sakınca bulmuyorum. Bilakis ilişkiyi daha fazla güçlü ve sağlam hâle getirebilir, gerçek duyguların açığa çıkmasına yardımcı olabilir.. İnsanlar sevgili oldukları süreçte birbirlerini gerçek anlamda tanımayı hedeflerle, bu süreçte duyguları daha fazla derinleşebilir, birbirlerine olan karşılıklı aşkları, güvenleri, uyumları ve çekimleri daha fazla çoğabilir. Bu derin sevgi beraberinde derin bir bağlılığı ve sadâkati getirerek daha sıcak ve samimi hitaplarla hitap etmeyi sağlayabilir.. Birbirlerini gerçekten sevince insanların birbirlerine söyleyecekleri kelimeleri sadece kendi aralarındaki samimi iletişim belirler. Sevgililer birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlarsa "kocam, karım" da diyebilirler..
Bu aslında tamamen ilişkinin samimiyetine ve tarzına bağlı. Bazı çiftler birbirine “kocam” ya da “karım” demeyi şefkatli ve sahiplenici bulur; aralarındaki bağı güçlendiren bir sevgi ifadesi gibi görür. Özellikle ciddi ilişkilerde bu hitaplar, “ben seni hayatımda kalıcı görüyorum” anlamını taşır. Ama bazıları için bu ifadeler ağır ya da yapmacık gelebilir. Henüz evlilik olmadan bu kelimeleri kullanmak, kimilerine göre fazla ileri bir yakınlık hissi yaratabilir. eğer iki taraf da bu hitaplardan hoşlanıyorsa sorun yok. Önemli olan, kelimelerin değil, o kelimelerin arkasındaki samimiyetin gerçek olması.
Evlilikte bile "karım" demem ben. "Karıcığım"ı anlarım, bir durum izah ederken veya durumu yatıştırırken kullanılabilir de "karım" ne 😀
Ama "benim güzel karım" olabilir. Tek başına "karım" olmuyor. Sevgililikte hiçbiri söylenmez, sadece "kadınım" denebilir, o da b*kunu çıkarmadan.
Cevap
59Cevap
Ben çok utangacım diyemem. 😂
Ama o derse çok hoşuma gider tabi orası ayrı
Bu tür söylemler itici ve absürt..
Sevmiyorum ya hiç hem de seven var ama
Çok yükseldiğim zamanlar diyebiliyorum ama karşılıklı olması gerek tabiki.. 😅😂
O kadarda değil ya millet iyice abartıyor bi o kelimeler kalmıştı içinde ettiler onuda
Aynen sadece knka yerinde olur djdjdkd
Evet yüzük önemli yoksa yüzümü göremez diyorsun djdjd
Yani yaşa saygı jssjs
Biliyorum :) şaka bi yana her şey yerinde güzell 😌
Bitanem derim onun yerine 🤭🩷 Dayanamam sarılır öperim yanaktan başından
kerhanede oluyor öyle şeyler. 3-5 kuruş fazla bahişiş için beden işçisi kadınlar normalde üzerine kusacakları adamlara kocacım falan diyor. instada da olabilir yani. sıkıntı yok. Sosyal mezbaha her yer. Beden kesilip satışa hazırlanır.
Bi kadına normalde karı demek yakışıksız karşılanıyor ve doğru hitap şeklinin kadın denilmesi olduğu savunuluyor
Peki nikah memuru sizi kadın koca ilan ediyorum dese memur linçlenir
İşte bu samimiyetsizliklerinden ötürü bardağa bişey yazdırmam
Eşime evin içinde karım, dışarıda ömrüm, hayatım derim.
Lakin Kocam kelimesi Dağımsın yücemsin,
Karım ise ben dağ isem sen de başımın üstündeki anlamından tekarür etmektedir.
Bana çok komik geliyor bu durum. Daha evli değilsin ki sevginden, sevdiğinden emin değilsin ki evlenmemişsin. Bi de karım/kocam diyorlar. Sevgilim kesmiyor herhalde.
Valla ben diyorum çok çekici oluyor zaten tartışırken oda arada bir sen daha kocanı tanıyamamışsın diyor
Ya benim kuzinin ilişkisi var 6 yıl olucak nadiren kocam diyor o okey ama iki güne karım kocam çok komik ve itici. Aşırı dalgasını geçtim 😄
Bunu diyebilecek kadar sevdiğim oldu belki bazı şeyler yaşanmasaydı diyebilirdim... Ama olmadı ne zaman bu kadar seversem o zaman olur diyebilirim
Hiç bana göre değil
Belirli bir aşamaya geldikten sonra diyebilirim ama o da içimden gelirse ya da şaka maksadıyla da diyebilirim 🤪.
Yok artık, evli olsam bile şunun gibi itici ifadelerle hitap etmem, edilmesini istemem zaten
Karımmm benim.. ne itici ajdjd
Demem, kocama bile kocam demem, kelimenin kendisini sevmediğimden. Kendisinden bahsedecek olursam eşim olarak ifade ederim
Hayır öyle değil de; bir kadının "bebeğim" diye hitap etmesi o kadar tatlı ki, kadın şefkatini mükemmel bir şekilde yansıtıyor
Hayır eski sevgilime hiçbir zaman böyle demedim ergence geliyor evlenmeden bu söylemlerde bulunmak
Demem tabiiki sevgili ayrı şey, karı-koca ayrı şey
Az kaba bı söz daha çok Kadınım diyorum ya da Huzurum özledim onu ve 🥲
İğrenç ve samimiyetsiz ya öyleleri de genelde evlenmeyip kötü ayrılıyor.
Kocam karım demem gülüm yabruxum bir tanem derdim kocam karım nedir ya.
Hayır demedim. demem. o benim kocam değil :d
Normalde denmez ama bunu diyenler abartmış insanlar var :)
Demek İstiyorum Ama Annem İzin Vermiyo Kızıyo Diyemiyorum
Bu tür söylemleri ben hoş bulmuyorum sevmediğim kelimeler.
sohbet arasında şakasına denebilir ama bence ciddiyet maksatlı denmemeli
Bir kere dedim, bir daha demem. Saçma sapan bir şey.
Cidden diyecek başka bişi mi bulamıyorlar asla çözebilmiş değilim😂 bana iğreti geliyor
Bi sıralar öyle s&alaklıklar yaptık sonradan çok utanç verici gelmeye başladı
Demem. Saçma buluyorum. Artık evlenecek olduğum kişiyi bulana kadar yedi kocalı hürmüz olurum. 😂😂
Hayır bence onlar evlendikten sonra söylenen şeyler
Ev işi ile alakalı bir şey istersem istediğim şeyin yapılma ihtimalinin artması için evet 😅
En canım buldugum sevgili olaylarindan biridir. Kocan olmayi istese sana bir teklifte bulunurdu zaten degil mi :)
Sen diyorsun galiba 🤭
Yok onu soramam yanlış anlaşılırım 🤪😁Millet burada beni buranın en düzgün adamı olarak biliyor ☺️
Kocamsuu derim sevgilim olsaydı
Her kelimeye su kelimesini yapıstırırım öyle bir huyum varsuuu fmkdks
Genel olarak söylenmez itici durur ama sohbet arasında şaka amaçlı söylenebilir
Yok ya samimi gelmiyor
avradım bile derim
Ergenler çok yapio bunu 😄
Psikolojime bağlı olaraktan avrat bile derim
Birtanem, hayatım derim
Demem, kocam olsun derim
Hayir bana cok lacka soylemler geliyor
Demem, her şey yerinde ve zamanında güzeldir.
Yaptık onuda zamanında bxisoskxnxosm
Olacak kadar yakınsa evet
Demem kocam ne ya itici
Hayır sevgili işi bana ters
Aşık olduğum kişiye aşkım derim. 🧐
@Jgjfhy öyle demek içimden gelir çünkü sdfd
Demem ya cringe geliyor
Karım demem kadınım derim.
Olsun da bi. Böcüğüm de derim, gülüm de derim 😂
Üff midem bulandııı 😅 hayır tabi ki
Evlendikten sonra tamam da diğeri çok malca
lüzumsuz, demem hayır jdjd