Güncellemeler
+1 yıl
bide sora Instagram hesabına girdiğimde fotoğraflarınını %90 kaldırmıştı 2 tane fotoğraf kalmış sadece 🥲
üniversitede biriyle karşı karşıya geldim, bana karşı olan bakışları dikkatimi çekti…. Akrep burcuyum o bakışları anlarım😂(yükselenim yay) bu böyle 2-3 hafta devam etti , hocaya yalvar yakar bizim derse girdi bizden nüyük olmasına rağmen bu kaçıncı kurs falan diye sordu sonra ben bu çocuğun instasını buldum oradanda yay burcu olduğunu öğrendim, baya araştırdım ve böyle birley duydum ‘yay burcu erkeği kaçanı kovalar’ diye 😂😂 yani birini elde ettikten sonra bırakırmış, bende bunu duydum tabi bu gün çocuk gözümün içine bakarken yüzüne bile bakmadım öyle gülerek geçtim karşısından🥲 ve sonra 2-3 kere karşılaştık oda bana soğuk yapmaya başladı karşımdan öyle özgüvenli özgüvenli geçmeler falan, ama sonra yine bana kantinde uzaktan bakışını yakaladım… Bu burçlara inanmam gerek galiba ya ne yapdım ben lütfen yanlış yapmadım diyin bana 💕🌸💕
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yay koç aslan fazla kovalamaz bi iki yürür baktı olmaz başka yelkenlere gider
Seni anlıyorum, dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun.
Yanlışmı yaptın bilmem ama burçalara inan hepsi doğru bnce
Kendimi hiç sevmiyorum o yüzden bazen intahar etmeyi düşünüyorum
Yay burcuyum kaçanı kovalamak bir şey olmadıysa uğraşmam bakarım gönlü var mı yok mu karavana kurşun atmam emin olup giderim istediğimi alırım
Yay çok ortamcıdır
Soğusa nolur bi cacık olmaz ondan bacım bırak ya
Yay erkeği rahattır olmuyorsa kaçar
Sen ondan çok kaçma ne hissettiğini ara ara belli et
Burçları boş ver aşık olabilir ama emin ol oda birgün terk eder
Ya abi geçin bu muhabbetleri hoşlanıyorsanız gidin konuşun ya alla alla
olabilir
🥲🥲
Burçlara göre mi tahmin yürütüyorsun
galiba🥲
Akrep 🦂 kadına benim gibi koç 🐏 erkeği yakışır
Akrep mi uff ne hırçın ve istekli olursun sen