“İki insanı birbirine bağlayan bazen istemesen bile çözülmeyen şeylere aşk diyorlar”
sana göre aşk saçma bir duygu mu?

“İki insanı birbirine bağlayan bazen istemesen bile çözülmeyen şeylere aşk diyorlar”
sana göre aşk saçma bir duygu mu?
Bana göre aşk; karşındakinin beş para etmez biri olduğunu anlayana kadar ki geçen zaman dilimdir. Saçmadır, aptalcadır, dengesini bozar insanın. Olmasa da olur diyebileceğim bir şeydir, hatta olmaması çok daha iyi olur. Aşk kokusu aldığım an kaçarım, midem falan da bulanıyor 🙄
Merhabalar,
Ben 22 bikaç güne 23 olacağım, bu kadar yıllık hayatımda size kolaylıkla en güzel duygunun sevmek ve sevilmek olduğunu söyleyebilirim. Biriyle birlikte el ele tutuşarak aynı yolda yürümek, birbirinizden destek almak gerçekten hayatta yalnız olmadığınızı size hissettiriyor. Bu yüzden benim için aşk saçma bir duygu değil aksine herkesin tatması gereken ve tadacağı (hasta olmadığı sürece, aşık olmama hastalığı) o gün geldiğinde anlayacağı çok güzel bir duygu. Bu duyguyu ne cinsellikle değişirim nede çok para ile, hiç birşeyle değişmem. Bu yüzden sabredenler, gerçekten sabretmeye devam edin eminimki doğru kişiyi bulacaksınız hatta uzaklarda aramayın lütfen, hemen yanı başınızda bile olabilir. Ama lütfen küçükler bu duygunuzu üniversite yaşlarında yani 18 - 19 dan sonra yaşayın yoksa bir çok kötü niyetli kişiler sizi sadece kötü şeyler için kullanır ve sizin gibi bir mücevheri çizik bir şekilde orada bırakır.
Lütfen, sabretmeye devam edelim. Doğru kişi geleceğine inanıyorum herkes için. Umut ile bakmaya devam edelim hayata.
Aşk ne bilmiyorum ama ne değil biliyorum. Bir insanı ilk görüşte fiziken beğenmek, gülüşüne düşmek ya da maddiyatını ve stilini beğenmek değil. Ya da kıskandırmak için karakterini bile bilmediğin birine yapışmak, nefsani arzularla yol almak, yanıma yakışır diyerek birilerine sevdiğini söylemek... Bunların hiçbiri değil.
Karşımızdaki kişiye bağlı bence. Mutluluğu yaşatan da var hayatı zehir eden de sonuçta.
Cevap
16Cevap
Evet saçma bir duygu...😄
Hayır bana göre aşk güzel bir duygu yaşanırken
Aşk bana göre gerçek olmayan bir duygu. bu yüzdende evet saçma bir duygu
Bunun aslında tam anlamıyla net bir cevabı yok kişiden kişiye göre değişir aşkın kavramı nesnel değil özneldir
Aşk arzulamadır geçicidir risklidir karşı taraf sizi kendine aşık eder göz temasıyla etkilemeye çalışır neden yatmak ister bu kadar dizilerde ki sorun birden iyi olmaları saçmalık
saçma değil herkesin tatması gereken bir duygu. aynı zamanda da mantığını çözemediğim, anlamlandıramadığım bir duygu… aşkta mantık aramamak lazım
Saçma mı bilmiyorum ama hazır olmak çok zor. Bende sanki aşk bana soruyor gibi davranıyorum bir gün belamı bulacağım ama bakalım.
Aslında duygusan çok hormon karmaşası beynin verdiği bir tepkime. Şaçmamı onu bilemem
Mutlu uyanmaya, herkese kahvaltı hazırlamaya sebep olan bir şey o kadar.
Kesinlikle insanı aklından eden bir duygu, saçma olmasa da çok mantıklı bir şey değil.
Aşk öyle bir duyguki varlığında yokluğunu yokluğunda ise varlığını aratır. Aşk yaşandığı an güzel bittiği an ise dünya'nın en kötü duygusudur. Aşk karşılıklı ise iki taraf içibde mükemmeldir fakat eger tek taraflıysa çok acımasız bir duygudur. Bir anda gelir herşeyin alır ve gider.
Aşk saçma değil ama insanı yoran, sen olmaktan çıkaran bazen çok fazla taviz verdieten bir şey...
Saçma değil, her insanın olgunlaşmış duygularıyla, karşılıklı olarak tatması ve yaşaması gereken bir duygu.
Bittigi zaman anlıyorsun saçmalığı bitmeden olmuyor efenim
Yaş ilerledikçe, saçma geliyor. Çocukken güzel bir duygu.
Saçma değil bence yaşanması gereken bir duygu, tabi karşılıklıysa 🫠
Aşk değilde bana kalırsa, saçma olan birbirini üzen insanlar bana göre
Ne ulvi duygudur o... O duyguyu tatmadan konuşanlara şaşıyorum
Kime aşık olduğuna göre değişir her aşk saçma değildir bencee
Aşk belli bi süre sonra yerini saygıya bırakıyo bence ölümsüz aşkın varolduğunu düşünmüyorum
Kesinlikle katılıyorum 😎👍
Tek taraflıysa evet..
Hem evet hem hayır. Güzel ama çoğu kişi aşkı ya anlamıyor ya da abartıyor. Seks ihtiyacını aşk sanan çok.
Asla. Aşk en güzel duygulardan biri.
Saçma diyemem ama çok zor bi duygu.
Aşkın gizemi ölümün gizeminden daha büyüktür.
Hayır.
Eşsiz bir duygu, fakat tek başina yetersiz.
Hayır sevgi değerli bir histir
Hayır şahane bir duygu
Doğru ama çoğu kişi yanlış anlıyor aşkı
Evet artık öyle
Aşk bir duygu değildir.
Değil, saçma bi duygu değil
Saçma değil, ama zor bir duygu
değil asla değil
Tehlikeli bir duygu
Saçma
Evet artık öyle
Evet baya saçma