Ya biri var aşırı yükseliyorum, 23 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç bi erkeğe bu denli hislerim olmadı, ilk başlar sanaldan tanıştık yanyana gelmemiştim, hatta dış görünüşünü bile bilmiyordum, aşk maşk bilmezdim o duygu da saçma gelirdi.. Daha görmeden duymadan düşüncelerini sevdim, daha 2 ay oldu onun yüzünü göreli, yıllarca kimseyi sevmemiş biriydi, 5 6 yıl hiç bi kızla konuşmamış, bütün herkes öyle söyledi Ama sonumuzda evlilik de yok.. Ama ikimiz de seviyoruz birbirimizi..
Nasıl normal, insanlar gibi onu arzulamadan, sarılmak istemeden , nasıl düzelirim ben hastalık gibi..
Nasıl normal, insanlar gibi onu arzulamadan, sarılmak istemeden , nasıl düzelirim ben hastalık gibi..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birbirinizi seviyorsanız neden sevgili olmuyorsunuz ve neden sonunuz da evlilik yok?
Evet en saf duygular fakat guzel bir duygu doğru insan olunca oda bu devirde zor galiba
Aşk yüce bir duygudur, bu kadar basite indirgemeleri insanlığın suçudur. Yani aşk çok saçma bir şey değil mi dememek lazım.
travmatik bisey. Bi insana hemen asik oluyorsan cocukluktan kalan biseydir
1 yıl tanıyorum, ama yüzünü göreli 2 ay oldu..
Birbirinizi seviyorken niye sonunuzda evlilik yok? Demek ki daha çok sevdiğiniz bir şeyler var :)
Onun işi tehlikeli.. Ona ve onun gibilere aile kurmak yasak.. Hatta kadınlarla konuşmasıda yasaktı ama tanılınca konuşunca işler değişti
Daha neler ne mesleği ayıptır sorması
Yasadışı şeyler..
İyi uyutmuş seni de ne diyim :D
İçlerinde görüyorum yaşıyorum, uyumalık bir şey yokki kız arkadaşım da onun arkadaşıyla sevgili..
Size farklı, gelebilir.. Bilmediğiniz için normal karşılıyorum : )
Farklı gelmekle kalmadı saçma geldi
Dediğim gibi bilmediğin için normal karşılıylrum..
Öyle saten saçmalığın daniskası
Hemen ilişkiye mi girmek istiyorsun? Bu arzuna karşı koyamıyor musun?
Nerden tanıştınız ki burdan mı
Neden sonunuz yok?
Aranızda ne geçti kanka
Mafya mı 😁
Kesinlikle öyle