Merhaba
Kendi ayakları üzerinde duran kızlar mı yoksa pick me kızlar mı? Neden?
Kendi ayakları üzerinde duran kızlar mı yoksa pick me kızlar mı? Neden?
Kendi ayakları üzerinde duran kızlar tabi ki de.. çünkü ben sevdiğim kadının güçlü olmasını isterdim her zaman için.
ama günümüzde genellikle tam tersi kadınlar sevilir..
çünkü erkekler zeki ve güçlü kadılnardan korkarlar..
ona her dediğini yaptıramayacağı için ya da onu aldatmayacağı için...
ama birincisi her zaman değerlidir.
Maalesef böyle bir şey var
Pick me kizlar. Kendi ayaklari uzerinde duran kadinlar genel olarak kucuk daglari kendileri yaratiyor zannediyor. Rusya gibi yillar once erkek gibi ev gecindirip kendi finansal ozgurlugunu alan, hayatin her alaninda kadinlarin bulundugu ulkeler bunu asti ve cogu kadin artik kadinin erkegin hayatta ki rolunun acimasiz oldugunu ogrendigi icin kendilerini calistirmayacak erkegin 3 kurus gelirine razi artik. Bizimkiler finansal ozgurlugunu alinca totu basi ayri oynar oluyor. Kendi paralarini kazaninca ilk isleri evlerini ailelerinden ayirmak oluyo mesela. Bu ornek bile parasini kazandikca hayatinda kimseye yar olmama gudusuyle yasadiklarini gosteriyor. Bu yuzden pick me kizlar... En azindan neyin ne olsugunu basindan biliyoruz.
Cevap
15Cevap
Pick me kızlar tercih ediliyor genelde. Nedenini de hiçbir zaman anlayamayacağız gibi 😃
3 farklı cevap var
1-KADINLARIN DÜŞÜNCESİ
kendi ayakları üstünde duran kadın
2-ERKEKLERİN DÜŞÜNCESİ
kendi ayakları üstünde duran kadın
3-BAZI ERKEKLERİN DÜŞÜNCESİ
pick me, canım kızlar
Kendi ayakları üzerinde durabilen kadınları da içiyorum kimse yok muhtaç olmaması gerektiğini düşünüyorum
Kendi ayakları üzerinde duran? Bir konuda kendisini yetiştirmiş gayet iyi seviyede olan bir kadın candır
Pick me başkalarının kucağında duran kızlar demek mi
Yani kişiliği önemli hayatını nasıl idare ettiği değil.
kendi ayakları üzerinde duran kizlara saygım sonsuz ama erkelerin hosuna her zaman pick me kizlar gider..
Zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü utangaç masum tatlış edepli kızları beni bulsun. Diğerleri sizin olsun
Erkekler ezik kadinlari severler. Kadin onlara muhtac olmayinca üstünlük kuramadiklarini düşünüp hırçınlaşırlar. maalesef böyle bir durum var.
Pick mi hiç sevmem bilmiyorum ama kendi ayakları üzerinde duran kız deyilde en iyisi TM ordayı oluyor
Tabi güçlü olan her zaman tercih edilen olabilir.
Kendi ayaklarının üstünde duran kadınlara bayılıyorum daha iradeli oluyorlar
Her işini kendi yapabilen sorumluluk sahibi bir kadını ancak zeki bir erkek tercih eder.
Kendi ayaklarının üzerinde duran kadınlar tabiki de
pick me olanı ne kadınlar ne erkekler sevmiyor bence
Kendi ayakları üzerinde duran, libidosu yüksek kızlar :)
Kendi ayakları üzerinde duran kişiler
Diğeri asalak gelir.
Ailenden al ye et.
Ben 13 yaşından sonra ailemden bir TL almadım mesela
cinsel organı kadın olan ama kadın ya da kızlıkla ilgisi olmayan çok insan var. Aynısı bizim için de var. Kız gibi davranabilen kızlar.
duttuğunu koparann kızlar daha çekici.
baba ana parası yiyen değil
Sigma kadınlar (kendi ayaklarının üzerinde duranlar) çünkü onlar bilirlerki tek başına bile olsalar dünya onların ellerindedir
kadınları erkekleştirmeyin
Tabi ki de kendi ayakları üzerinde duran kızlar
Pick me kızlarını seven insanlar mi var ya
Heralde kendi ayakları üstünde duran
Kendi ayakları üzerinde duran
Ayağının üstünde duran kızlar
Ayakta furan
ikiside.
Nasıl ikiside
Kendiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?