Selam.Sorunuz için size teşekkür ederim.İçten buldum sorunuzu.Bence uzun boylu kızlar yaşlanınca çok çirkin bir görüntü oluşturuyor.Sadece bununla sınırlı da kalmıyor.Burnu havada,ben bilirim misali.Genel anlamda böyle,istisna hariç.Kısa boylu,çıtı-pıtı kızlar ise daha hamarat,daha içten,daha çalışkan.Ama bıraz alıngan...Tabiki erkegının yanınada yakışiyor.Düşünsene bır kere,seni kucagına alıp,gözlerinin içine baka baka koklar,sarıp sarvmalar.Ama herşeyden önce Allah korkusu,vicdan sahıbı olsun.Nankör vede vefasız olmasın arkadaşim..TEŞEKKÜRLER SORUNUZ İÇİN
27 Yorumla
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
bence siz erkeler napım biliyormusnuz kendinizi bulunmaz hint kumaşı yerine koyup ukala ukal davranıcağınıza bir bayanı tanımadan oturup sohbet etmeden yorum yapmayın he bu arada erkeler genelde kızları altadınca yada kandırmay çalışınca kendilerini akılllı sanırlar aa en aptalları onalrdır;);););)
En İyi Cevaplar
+1 yılanladım... sen ufak tefek katagorisindesin :) ben aşıksam, seviyorsam, boyu kısa olmuş, uzun olmuş, ton tonmuş, veya fiziki bir özürü varmış... bunlarla hiç ilgilenmem... ilgilendirmez...bunlar aşkıma engel olamaz...bunu kalben söylüyorum.. laflan değil... :)
04 Yorumla
Soran+1 yılwaaaw :9
- +1 yıl
anladık canım boyun 165... kilonda inşallah 60 civarıdır :)
Soran+1 yılyok o kadar uzun boylu değil :)
- +1 yıl
:)
+1 yıl"yoksa uzun boylu ne yapacağı kestirilebilen kızlar mı"
kısa olmayanların yapılabileceği kestiriliyor muymuş sevgili midget?
fakir tesellisine devam11 Yorumla
Soran+1 yılmidget biri mi anlamadım?çok da bilerek yazmışsınız?
siz erkekler çok üçkağıtçısnız vallaa ufak tefek diyosunuz ama yanınızdan 1 80 boyunda kalçalrı güzel gögüsleri güzel aty gibi bir kız geçince dibiniz düşüyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ,katılıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılufak tefek kızları tercih ediyorum ; çünkü onlar daha az korkutucu oluyor. diğer uzun boylu olanlar bilhassa da "at gibin" olanlardan daha çok korkuyorum..
112 Yorumla
Soran+1 yılSende ayrı bir komikmişsin :)
- +1 yıl
teşekkür ederim "soran" hanım ; siz de hiç fena değilsiniz..
Soran+1 yıl:) resmini beğendim
- +1 yıl
tekrar teşekkür ederim ; çok naziksiniz..bahtiyar ettiniz beni..
Soran+1 yılSabah sabah bu bahtiyarlıkla,iyi çalışırsın artık,tabi işteysen
- +1 yıl
ufak tefek ; bazen sıcakkanlı bazen de aksiysen..
işim de sen gücümde sen...
bahtiyarım artık ; ne farkeder ;
işimdeysem evimdeysem...
Soran+1 yılSenden korkulur ,bel ami
- +1 yıl
hep ben mi sizdenn korkucam ; siz de korkun benden; bel ami ne demek yahu ?
Soran+1 yılBir film adı,yürek yakan demek,şair gibi konuşunca aklıma geldi.
- +1 yıl
iyi bişeymiş "bel ami"..keyifli olmalı yakıp yıkmak..
Soran+1 yılbazen..oluyordur.filmi güzeldi.
- +1 yıl
hayatlarımız da bi film altı üstü.."kırıp dökmüşlüğüm" coktur da ; hiç "yakıp yıkmamıştım"..bi gün yakalım ne var ne yoksa..kalmasın hiç bişey..yeniden başlarız..
Ufak tefek olsun.. başını göğsüme koyduğu zaman ayakları yataktan taşmasın : )
33 Yorumla
boyun çok önemi yok aslında ama ne çok kısa ne çok uzun tercih etmiyorum. bi kere görüntü açısından benden uzun boylu kızlarla çok ilişkim olmadı. ne yapacağını kestiremediğim kızlar tercih ettiğim kızlar. çünkü daha dikkatli oluyorsun karşındakini kırmamak için
01 Yorumla
+1 yılHani ben ufak tefek sıcak kanlı severim de, uzun boylu ve ne yapacağı kestirilebilen diye bir kız gurubu olduğunu yeni öğürendim. Sanırım direk birisi ile kendini karşılaştırıyorsun. Keşke resim koysaydın da puan verseydik.
22 Yorumla- +1 yıl
güzel bakış açısı...
Soran+1 yılHayır minyonlar biraz daha duygularını belli eden karaktere sahip,dikkat edersen genelde çıtı pıtı sevimli ve cadı diye tabir eder erkekler..Benim uydurduğum bişey değil bakış açısı bu!
ben pek ufak tefek degılm :) yanıma yakıssın yeter ;)
ama onemlısı kalbı kalbıme hıtap etsın ya..bakısları cok onemlı ..bole baktımı yaksın ıcımde bıseylerı...ufak tefekte olsa uzunda olsa ben onu sarar sarmalarım zaten :D16 Yorumla
Soran+1 yılAksesuar değil ama sonuçta yanına yakışsın olmaz
- +1 yıl
ben orada aşktan sevgıden bahsedıyorum ya bu kadar sey yazdım onumu anladın :)
fızıkı olarak uyumu sordun bende onemlı olark dusundugum seyı yazdım..ama daha onemlısı kalbı tabı bana hıssedırebıldıklerı..yoksa bılmem tabı..1.50 lılık kızda aklımı basımdan alabılır 1.80 lık kızda.. :)
Soran+1 yılbi laf vardır,şeytan ayrıntıda gizli diye hiç duydun mu bilmem.O kadar lafının içindeki yanıma yakıssın dıye kurdugun cumle diğerlerinin aslında pek gerçekçi olmadıgını hissettirdi,belki de yanıldım bilemem.Yanına yakışabildiğim deseydin kadında ruh güzelliği arıyorsun imajını daha iyi hissettirirdi.
- +1 yıl
ama sen sadece fızıkı ozellk olarak sorunca bende hem fızıkı hemde sevgı anlamında beklentımı yazmak ıstedım..ki bence yanlıs anlasılacak bır durum da yok..veya sole solıyım..ikili ilişkileri ben bı kilide benzetrım..ilk intibaa cok onemlıdır bunu yatsınamazsın..karsımdakı kız benı etkıleyecek bı gorunuse sahıpse kılıdı acmıs demektır fakat...kapıyı aralayıp ıcerde ne oldugunu gorebılmesı ıcın..kalbının ve kısılıgınınde bana hıtap etmesı lazım ;)
Soran+1 yılEvet bunda katıldım işte.:)
+1 yılher zaman minyon tipliler daha sempatik ve çekicidir. tabi minyon derken çok kısalardan da bahsetmiyorum ;)
10 YorumlaUfak tefek, çok ince belli, sert hatlı, esmer tenli, siyah saçlı, kara kaşlı, iri gözlü, dolgun dudaklı, uzun yüzlü, narin elli, güzel ayaklı, yuvarlak popolu.
afsafsd :))
Günaydın..12 Yorumla- +1 yıl
Günaydın=)
Soran+1 yılmaşallah baya da ayrıntılı
bazen ufak tefek bir kız çok şirin çok sıcak çok cocuksu gelip çekebilir kendine, bazende boylu poslu bir kız çok çekici gelebiliyor. yani kesinlikle şu veya bu demem pek mümkün değil.
05 Yorumla
Soran+1 yılyok olmaz ille söyle.
Soran+1 yıl:) tamam oldu şimdi.
Soran+1 yılkimbilir...
+1 yılruhsal dengesi yerinde olanı ve memesi büyük olanı tercih ederim:DDDDDD
42 Yorumla
Soran+1 yılruhsal olarak dengede olanın memesi orta olur.
+1 yılBu durumuna göre değişir. Minyon tipli hatunlar daha şirin geliyor bana. Uzun boylu sevgililerim de oldu ancak onlarla gezerken yürürken çok dikkat çekici oluyor. Ben en iyisi orta boylu alayım:)
00 Yorumlavalla ne anlamda soruyosun bilmiyorum ama herseyin fazlasını istediğim için uzun boylu dolgun bayanlardan hoşlanıyorum kısaboylular sadece tatlı oldukları için ilgimi çekiyorrr. sen kısa boylularıdansın seni anlıyorummmm
00 Yorumlaufak tefek minick zayıf çıtır işte neden diye sorarsan gerkesin bi zevki vardır benımde gözüme böleleri hitap edıyo öleleri çok seksi oluyo bende ne yapım
10 Yorumlaufak tekefek hatunlar daha tatlı oluyor hani cepte taşınabilecek şekilde cep boy hatun olacak :)
20 Yorumlahep uzun boylu bir sevgilim olsun istedim ama olmadı. hepsi kısa boyluydu. en azından benden kısa :) hakketten ne yapabilecekleri kestirilmiyor kısa boyluların. neden ama?
04 Yorumla
Soran+1 yılkarasal iklim özelliği gösteriyorlar belki de :)
Soran+1 yılMaki akdeniz ikliminde olur ama :)
götü yere yakın sevmem..çok uzun boyluda olmaz zaten kadına yakışmaz..ortalama 160-167 arası idealim..ben 180'im..çok uzun deve gibi o ne öyle kadına yakışmaz :)
00 Yorumla
+1 yılNe yapacağını kestire bileceğim kızları tercih ederim ama ufak tefek yada uzun boy olayını anlamadım boylu alakası var demek istedin karakterin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılvar var alakası.
- +1 yıl
pek inanmam böyle şeylere genelde gotü yere yakın olandan kork cfalan insan insandır dar bir bakış açısı olur boy ve karakterin örtüştürülmeye çalışılması :)
aslında kızlarda boy pos pek önemli değildir tatlılıkları cilveleri yeter yani :))
00 Yorumla
+1 yılboy ile karakter arasında bir korelasyon olduğuna inanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılniye inanmıyorsun,çevrene bak
ufak tefek degılde ben onlara hanım hanmcık dıyorum
00 Yorumla
+1 yılçok ufak tefek değil de minyon hep tercihim olmuştur.
00 Yorumlaboylu poslu at gibi olmalı.. bunun için hep kesme şeker taşırım yanımda :PPP
04 Yorumla
Soran+1 yılbi at sever daha var yukarda bluerose1876 orayı bir oku da yazma zahmetine girmeyim bidaha
Soran+1 yılpeki.
+1 yılgötü yere yakından korkacaksın arkadaş :D hele bi de bu bayansa uzak dur uzaakkk :D
13 Yorumla- +1 yıl
yok yaaaa
benim içinde orta boylu yanı 1.68 falan olsa yeter yemek yapmayı bılıyosa zaten benım gozumde master yapmıstır :D
00 Yorumla
+1 yıl1.65 veya 1.70 boy olacak 55 kilo oldumu bide tamamdır diyorum :D
00 Yorumla
+1 yılkadın dediğin at gibi olucak bindin mi üzerine seni gezdirebilecek o derece yani kim napsın bodur ağacı? bodur ağacın gölgeside az olur...
011 Yorumla
Soran+1 yılAtçılık oynayacaksak niye at biz olalım
- +1 yıl
ama sizin üzerinize biniliyo :)
- +1 yıl
hayy yaaaaaaaaa:()
Soran+1 yılSenin üzerine bindirme şansın olmadıysa ben naapayım a kuzum !
- +1 yıl
olurmu binicen üstüne vuyucan kıybacı sonya vuyucan kıybacı :)))
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılSana cinsellikten bahsettiğimi sanmıyorum,kibar ol biraz.Onun tam tersi bir resim gönderirdim ama seviyem daha yüksek.
- +1 yıl
uzatan sensin, unutma ki sohbeti uzatmak istemeyen devamını getirmez karşındakide kafası az da olsa basıyosa cevabı devam ettirmez ... anlaşılmayan? tamam çıkabilirsin.
Soran+1 yılburası soru cevap yeri ,ona göre de puan alıyorsun,niye senle uzatıp sohbet edeyim ,lütfenn..
+1 yılorta boylu zayıf hatun iyidir!.
11 Yorumlamimyonlar iyidir sanırım.)))
10 YorumlaUfak tefek kızlar :(
10 Yorumlaminyon yapılısı iyidir..ama minnacık olmasın
00 Yorumla168-170 arası olsun bence
00 Yorumla
+1 yıl1.65 ideal.64,63,66,67 de sorun olmaz :))
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum .d
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız çekik gözlüyse(kore çin,japonya tarafları) ufak tefek olsun derim.ama oralı değilse 170-176 şart yani şimdi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılşart hemde öyle mii !
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle :D çünkü şu ana kadar o kadar minyon tipli kızla tanıştım . bir tanesine bile cinsellikten başka bişey düşünmedim. ama o tarafta(uzak doğu) kalanlar daha hoj yani şimdi.inkar edemez kimse bunu.o tarafta kalanlara cinsellikten başka bişeyler düşündüm..ama bizim buradakiler.tavuk gibi geziyorlar ortada :DD160 boy 60 kilo.yürüyen tavuk:(tabi 160 boy 40 kilo olanlarda olmadı değil.tanışma anlamıyla.çıkmışlığım yok yani öyle kızlarla.)
gelin ata binmiş ya nasip demiş gerisi yalan
00 Yorumlauzun boylu kızlar hoş olur :) beklerimm
00 YorumlaBence ufak tefek çıtı pıtı ama bence . . .
00 Yorumlauzun kadınları daha cok sexsi ve güzel buluyorum
00 YorumlaKadında orta boy makul olan
10 Yorumla165-1169 arası iyidir.
00 Yorumla172 78 arası uygun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı. bana sen lazımsın:)
00 Yorumla
+1 yıleksileyen mallar aloooooooooooo günaydın
14 Yorumla
Soran+1 yıl? anlamadım
- +1 yıl
eksileyen sen misin ?
Soran+1 yıleksilemedim hatta şimdi öğrendim eksilemeyi de ama böyle yazdığın için seni birazdan eksilicem,hem alıştırma yapayım:)
- +1 yıl
bilmediğin için öyle konuştum zaten
o kendini biliyo arkadaş
size saygılar
orta boy iyidir :)
02 Yorumla- +1 yıl
ulen hepiniz hobbitsiniz dimi :D
+1 yılÇıtı pıtı. Minyon.
00 Yorumlafarketmez
10 Yorumlaikisininde ortası
00 Yorumla
+1 yılcıtı pıtı daha iiii