AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Seni öldürmedigine şükür ed. ya geri kazanmaya çalış ya da boşan kardeşim. Hata yapmışsın.
geri kazanmak :D ne ulan bu depozitolu bira şişesi mi? adamsa zaten bırakması lazım kadını. çünkü belliki kadını doyuramıyor o da başkasına gidip vurdurmuş...
@PATRON79 E ne yapayım kırıp dokeyimmi belli ki aynı evdeler, pişman olmuştur belki iyi taraftan duygusal taraftan baktın be sende :)))
bu kadın pek duygusal değil aksiyoncu ona macera filmleri lazım :D o yüzden o ezik adamın ondan gitmesi gerekiyor ya da kavat olarak yaşamını sürdürmeye devam edecek şu sitedeki cocklod mu ne halt dedikleri tipe dönüşecek ve mutlu mesut yaşayacaklar bu ka hpeyle...
@PATRON79 herkesin yaşantısı kendine ne diyelim.
@PATRON79 aldatan kocalara ne demeli. Kadın aldatma saydı oda aldatacakti
@dhbghngbnnb varsayımlara göre yorum yapmıyoruz soruya göre yazıyoruz. seninki aldatınca gelip sorarsın onada ayrı yorum yaparız :D
@PATRON79 aldatıldim zaten 😔 Ve bunu içime atio affetmek zorunda kaldım çocuk için ama beni üzüyor. Çok caresizim
@dhbghngbnnb sorucam birşeylerde özel olacak o yüzden deşemeyeceğim burdan. madem bu yolu seçtin o zaman idare edeceksin. ne demişler ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin..
@PATRON79 Ben seçmedim o kandırdı
@dhbghngbnnb zaten kim seçer ki bunu birtakım fantezi isteyen değerli bayan arkdaşlarımız dışında. benim demek istedğim affettim sözün içindi..
@PATRON79 Ben senin ne sorcagini çok iyi biliyorum. Artık öyle bir hale geldim ki özele gelmeden de anlatırım o hale geldim. Bunun işi yeri gelir 6 ay dışarda. Sonra neymiş koca aç kalmış. Lan sen beni bırakıp gidiyon. Sonra eve geliyon moralin bozukuyo hıncını benden cikariyon. Ya vallahi kaçacak delik arıyorum yeter ya
@dhbghngbnnb ne tür bir hınçtan bahsediyorsun yani seni kudurmuş gibi sürekli si kiyormu? iyide sen zevk alıp orgazm olmuyormusun ne alaka ki bu?
@PATRON79 Hınç dediysem yani morali bozuluyo benden cikariyo
@dhbghngbnnb dövüyomu seni yani?
@PATRON79 Yani olumsuz herseyi yansıtıyor. Ne bilim çok tuhaf. Kavga ederken bile lakap takıyo. Benim kadar güzel olsa dünyayı yakardı
@PATRON79 onu da yaptı tabiiiiii.
@PATRON79 aldattığını öğrendiğimde beri evde değil calisiyo dışarda. El kaldırsın yine bu sefer ona yapacağımı iyi biliyorum zaten. Surda az kaldı gelmesine
@dhbghngbnnb tam çözemedim sizin sorunu ama madem böyle sal gitsin. ver çocuğuda kendi baksın sende başka koca bul
@PATRON79 🤣🤣🤣
@fesfs halkımıza hizmet 😂
@PATRON79 bazı düşüncelerinde hemfikiriz, görüyorum hep, ancak sen çok acimasızca Çakıyorsun millete, herkes kaldırmaz, doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar. Bende biraz öyleyim o yüzden benden cekinirler, lafların soğuk olduğunu söylerler hep, ama gerçek neden içimde kalbimde farklı düşünce varken dilimde başka olsunki,
@fesfs ben genelde dalga amaçlı ama ciddiymis gibi hatta bazen abaza sapık gibi yazıp kafa bulduğumda oluyor fakat ciddi bir şey görünce de normal insanca cevap veriyorum. Lakin öyle sala kca sorular oluyorki insan onlara da gommeden edemiyor 😂
@PATRON79 gommeden ziyade , Çak Çak yapıyorsun sksksk
@fesfs teşekkür ederim canım senin gibi kafası çalışan olayı anlayan insanlar olmasa zaten zevki olmazdı yazmanın 🌹🌹🌹
@PATRON79 teşekkür ederim, 🫠
@fesfs İlk bulusmada oral seks çektirdiğiniz kız hakkında ne dusunursunuz? ↗ gelde bunlara şimdi düzgün cevap ver birde biz suçlu oluyoruz sonra :D
@PATRON79 tövbe yarabbim, ya hak ya hakkkk:)
@PATRON79 Napayım kendine hayrı yok adamın. Ama ben ona güzel bir ceza vereceğim. Bir hafta eve gitmiycem çocukla baş başa borakacam onu. Keyfime bakacam. Bakalım nasılmış
Yav bide utanmadan ne yapmalıyım diyo ulan arkadaş sizin gibi karakter şeref yoksunlari yüzünden ne aileler mahfoldu
kavat olabilir ama ilk deneyimi olduğu için alışmaya çalışıyordur. demekki seni yatakta doyuramıyor sende gittin vurdurdun. Peki nasıldı zevk alabilidinmi istediğin orgazmı yaşadın mı?
Ya sen ne pis adamsın ya
@Afrodit429067 hayırdır canım sana giren çıkan bir şey mi oldu niye atladın oltaya?
@Afrodit429067 elin kah pesi vurdurmuş bende ona kondurmuşum sana nie bu kadar dokundu yaran mı var sende mi vurdurdunda zoruna gitti?
Tek derdin yemek yememesi mi yerse vicdan azabın bitecek mi
Adama yazık olmuş. Aldatmasaydın. Madem aldattın sen de adama bir kadın bul kendi kendine boynuz tak.
Bu sitedeki değil ülkedeki çoğunun zekası karganın zekası kadar değil. 😅
Aziz Nesin haklı abi her şeyde.
Sen yine şükret eve geliyor ben kocanın yerinde olsam seni annenin evine gönderir sonra da boşanma davası açardım
Ne şekilde aldattın. ? Sanal alemdemi yoksa açık açık mı
Ben doğru insanı bulamiyorum ama bunlar aldatıyor, adalete bak
Keşke kocanla konuşma şansım olsaydı. Ona bir kere yapanın bir daha yapacağını söylerdim. Yeter ki istenilen koşullar olsun. Birinin canı çıkar huyu çıkmaz.
Sadece yemek yemiyorsa iyi yine. Basit kalmış sanki tepkisi
Nasıl aldattın sanalmı reelmi? Nasıl öğrendi önce bu detaylar lazım
İyi gene sessiz kalmış başkası olsa şu an belki hayatta degildin ne yapmasını bekliyorsun adamın hayatını altüst etmişsin
Yediğiniz haltlari bide utanmadan burada anlatmayin.
Utanmaz arsız kadın düzgün adamlar yanlış kişilere denk geliyor düzgün kadınlarda yanlış adamlara nasıl bi döngü bu yaa
Maalesef öyle ya hayat adaletsizliklerle dolu
Sanırım biraz da imtihan dünyası olduğu için ama genel anlamda mantığımi kullanıyorum devir kötü
Maalesef öyle
Artık güvenebileceğimiz kimse yok
Gerekte yok artık
Bişey diyimmi. Ben eşimle evlenmeden önce yalvardı yakardı. Hem öksüz hem yetim diye bundan zarar gelmez dedim. İkinci seneden sonra kötü olaylar yaşanmaya başladı artık canıma tak etti. En ufak ev içerisindeki kusurlarımi yüzüme vura vura beni sinir hastasi etti. İyi yonleride var tabi ama gerçekten beşinci yılımızda şok yaşattı bana. Aldattı beni. Eski eşiyle hemde. O yüzden kimse kimseye acimasin
Eşini aldatırken bir şey yok yemek yemedigi için mi bir problem var çok mantıiksızsın
Bize versen ne yapacağını söylerdik kim diktiyse o söylesin bize ne
Yese ne olacak o evlilik devam edecek mi zannediyorsun, niye boşanmıyor ki
çok cesursun. saygı duydum. aldatma sebebinle ilgileniyorum. anlatırsan sevinirim.
bu kurguyu en son 2 yıl önce yıne burada gördum sadhhdah abazalar demekkı degısmemıs hala ınanıyor
Zamana bırak sindirirse zaten affeder. Aksi takdir de zaten iş bosanmaya kadar gider
Siz evlenmeyin ya yemin ederim değişiksiniz
Utanmadan aldattığını mi söylüyorsun
Uzuldum adama bir an once senden bosansa iyi olur
evdemı bastı sızı :D
Kesin o da seni eski esiyle aldatmistir bence
böyle koca her gün aldatılır ya
kesin yaşanmıştır
Kiminle aldattın?
Öğrendiğinde Baska bir şey demedi mi yapmadı mi
Ya mama ver ya meme. Yazık aç kalmasın
mcık kavurması ver önüne yer
Gonlunu edersin 2 cilveyle yatakta
Üzüldüm adama
Oda yapar aynısını üzülecek bir şey yok bence
Ne yapmasını bekliyordun ki?
nasıl öğrendi ayrıntı verirmisin?
İnşallah kocanda seni aldatır
Bi daha aldat resetlensin
boṣanacaksin
Her şeyin bir nedeni vardır. Yargılamayalım.
Sadece yemek yememekle mi kaldı 😂
Sıkılmış
Nasıl aldattın
boşan ondan
boşanmadı mı senle güzel kardeşim?
Zamanla alışır takma
Nasıl heee
Yok artık sana bişey sormak istiyorum
İyi yaptın
Nasıl yaptın bunj
İyi tamam
kimle aldattın nası öğrendi.