Kocam beni aldattı, o kadar moralim bozuk ki stresten yemek dahi yiyemiyorum. Ne yapacağım?

Iyi geceler hepinize, evliyim 39 yasindayim esim 36 yaşında 9 yasında bir oglum var. Eşim ve ailesi çok varlıklı bir adam siyasetlede ilgili ufak ufak girişimleri var. Bende universite mezunuyum ama hic calısmadım cunku hem ailemden hem eşim dolayısı ile rahatım diye iş hayatına atılmadım. Hep çok bakımlı ve alımlı bir kadın olmaya özen gösterdim oğlumla ilgilendim ama ne oldu aldatıldım kocam yakısıklı ve komik biridir etrafında hep kadinlar olurdu ama o ilgilenmezdi ve oğlumuza da o kadar düşkündür ki..2 hafta önce karşima geçip seni aldattım başkasına aşık oldum boşanıp onunla evlenicem hakkini helal et ben yalan soyleyemem dedi aynen net bir dille. Kim o dedim ne önemi var sakın bulmaya kalkıp ona bir sey soyleme dedi ama ben buldum yalan değil o da güzel bi kadın ama benimle tam ters fiziksel ozelliklerde ben esmer siyah sacliyim o ise bakır kızıl sacları var , ela gözlü yani kocamın asla tarzı olmayan biri..

Boşanma davası açtık anlaşmalı boşanıcaz eşimi bugun eve cagirdim detaylari konuşmak icin ve dedim bana karsi durust ol kac yasinda o kadın? dedim.30 dedi , seninle derdi para olabilir mi? dedim kendi ayaklari uzerinde durmaya calisan, kendi parasini kazanan ailesini canından öte seven bi insan kötü biri degil dedi , oğlanıda boyle doldurma cünkü hep görüşecekler dedi. Peki dedim ama durusma tarihi yaklastikca cok uzuluyorum. Psikologa gidiyorum baska carem yok kimseyle paylasmiyorum ama patlamak uzereyim sıkıntıdan.

Kocam beni aldattı, o kadar moralim bozuk ki stresten yemek dahi yiyemiyorum. Ne yapacağım?