Bir haftadır yemek yapmıyoeum dışardan yiyoruz bu gün aradı akşama ne yemek var dedi bende yapmadım dedim dur iki dürüm kapıp geleyim dedi sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence artık yemek yapmaya başlamalısın ben eşinin yerinde olsam küserdim sana
Niye iki yıldır her gün yapıyorum bir hafta yapmayınca mı sorun oluyor. Eşim küsmüyır baştan beri bana bir gündelikçi tutayım yemeği temizliği nyapsın ben gelince evine gider diyordu ben kabul etmefim
1-2 gün neyse de 1 hafta da nedir öyle şey mi olur
madem böyle yapacaktın neden eşinin teklifini reddettin yazık günah adama
Ya eşim bunu sorun etmiyor kardeş sen niye sorun ettin bir hafta ruh halim yemek yapmaya müsait değil iğreniyorum bu aralar yiyiceklerden olamaz mı e
Bu arada arkadaş 2, yıldıry yemek yapıyoruz zatwn çoğunluğa göre genelleme yapılır sen iki yıl ile bir haftanun farkına anlayacak zekâya sahipsin
boşver ben ne desem sen anlamazsın :D
Eşime mesajını attım az önce ,😂 bizim derdimiz milleti germiş benim in fark etmez karnımı doyurayım dışarıdsn evdeb dedi. Ben karımı hizmeçi almadım onlar hizmetçi olmaya alışmış dedi sağol
disardan nereye kadar yiceniz 😐 biriniz ya da beraber evde yapin da saglikli yiyin
Ben yapıyordum ama bu hafta yapmak istemiyorum
canin sagolsun ya burdaki hirt tiplerin yorumlara hiç takılma, bunlar kendi yemegini yapmaya aciz olduklarindan akillari almiyor yemeklerinin hazir onune gelmemesini. birsey olmaz paraniz varsa disardan da idare edersiniz. mutfak kaçmıyor yaparsiniz isteyince
Ya zaten eşim le birlikte yaparız bazen felan sıkınrı değil
Niye peki bir yemekde yapmicayaksan niye evlendin
Benim kocam beni hizmetçi diye almadı eve sevdiğim için evlendim yemek yapmak için değil içinden bu hafta yemek yapmak gelmştor 2 yıldır yapıyorum her gün ama bu hafta kendimi yorgun hissediyorum
İyi sen bilin bugün Yarın başkasını bulursa aglama sonra
Yoo ağlamam... ,😂 Bir eşim başkasını bulmaz. İki eğer bulsa bile o kaybeder ben güçlü güzel bir kadınım elimş sallasam ellisi mesleğim de var o ne halde olur Allah bilir ,😂😂 a iki yıldır yapıyorum bir jafta yemek yapmak istemedi canım herkes her görevini sirkeli yapıyor mu sanki görevim biel değil dine göre ben yalnızca kocama güzelliğini sunmak ile mesulum 🙈
Senin gibi kadini mandal yapip camasir ipine asmak lazim
Kocam başında taşıyor beni 🤪 senin gibi mi olalım işşsiz güçsüz eve para getimeyen erkeği ne yapmalı
Seni aileni kocani hepsinin mal varligini toplasan benim bir villamin parasi cikmaz
😂😂😂😂 hayaller hayaller fakir seni
Sen boyle avun...
Kocamın dört katlı galerisi var. Sen kim kmpeksşn
4 katli galeri ne ya asdgkl neyse sen sacmaladin iyice sana dürümlerinle mutluluklar
Gogleue yaz 4 katlı galerisi nasıl oluyor Muş
Ya bir ilerle
Sen benim yemeğe gittim yerde hesap ödemeyemesin sevgilin olsa dışarı çıkaramasın kadın halimle arabam var aç pilsik
Çingene pislik ya belli bir cacik olmadigin
Ahahah ezik seni. Kocamın boyu +190 ve yüzü de fizipde harika hemde zengin kocam givi adamların anca kölesi oluesun pis fakir
Bence ev yemeğinin yerini tutmaz onlar ama sen bilirsin
Tutmuyor anam
Allah adama yardım etsin
2 yıldır her gün yapınca iyice bir hafta yapmayınca mı kötü oluyoru, z
Dışarıdan söylerim ya da kendim yapabilirim mutfakta kendi başımın çaresine falan bakarım da ama işten gelince sıcak yemek görmek insanı mutlu eder
İki yıldır görüyor bir hafta ruh halim kötü sabır edebilir
Sonuç olarak beni ilgilendirmeyen bir durum sizin aranızda ama bana göre 1 hafta fazla gibi
Kocam memnun halinden onun için farketmez ha dışarı ha ev karnjbı doyursun yeter 😂
O zaman sıkıntı yok ama eksi atmasaydın güzel olurdu
Ben atmadım eksi simdi sana eksi atiyim de iki olsun
Aman çok şey değişti
Tamam tamam çektim ben
İyi bakalım
Biz napalım bu durumda 😀😂
Böyle Eşin olacağına hiç olmasın daha iyi.
Evet iki yıldır her gün yemek yapınca bir şey yokda bir hafta yapmayınca mı böyle eş olmasın oluyor yazık cidden
Nolcak 1 haftadan 1 ay değilya
Aynen
Şaka mısın ya soruya bak
Niye yapmıyorsun?
Niye yapmıyorsunuz
Keyfim den yemek yapmak istemiyorum bu hafta bilmiyorum sıkıldım sanırım
Dışarıda pişen yemekler e güveniyorsanız sorun yok
Bildiğimiz yerden yiyoru,
Afiyet olsun
Valla kocan sabırlı
Ne alaka 2 yıldır her gün yy emek yapınca iyide bir hafra yapmayınca mı kötü 9
Keşke benim eşim olsaydı