Tecrübelerinizden dolayı bana yardım etmenizi istiyorum çok safım bu konuda?

Evet arkadaşlar hayatımda hiç bukadar yıkılmamıştım 4 aylık bir ilişkim vardı beni çok güzel masum iyi buluyordu bu ilişkide ona fazla değer verdim aşure seviyorum dedi aşure yaptım pastalar yemekler yaptım götürdüm çocukluğu kötü geçmiş uçurtma bile ucurtmamış diye uçurtma aldım uçuralım diye hep onu anlamaya çalıştım geçmişte iki kere ciddi ilişkisi olmuş aldatılmış benim ona çok sadık olduğumu biliyordu bana çok güveniyordu ama hep Altan alan ben oldum akşam beraberdik normaldi her şey sadece bir kızı çıkar dedim sinirlendi ama çıkardı sonra evime geldim bana tüm gün boyunca yazmadı sonra konuşalım dedi konuşacağız dedi en son uzun mesaj atım sen çok haklısın ben iyi bir insan olabilirim ilişkide çuvalladım dedi ben seni haketmiyorum dedi başkası mı var dedim yüzyüze neden ayrılmadın dedim daha zor olacaktı dedi akşam iyi olup sabah böyle ayrılman bana haksızlık yaşatın dedim özür dilerim böyle bitiği için dedi en son Allahtan özür dile Allah sana merhamet versin dedim ben ne yaptım olmuyorsa benim suçum ne dedi heryerden sildim neyim eksikti bilmiyorum hemşireyim güzel bir kadın olduğumu söylüyorlar hep çevremde çok erkek peşimde koşarken ben ona hep sadık kaldım bunu mu hakketim tek dileğim başkasında olsa hayatında pişman olması beni kaybettiğine bu tür erkekler pişman olur mu bendeki eksiklik neydi bir erkek neden böyle yapar ki

Güncellemeler
+1 yıl
Çok dualar ettim Allah’a yalvararak ağlayarak bana yaşattığı bu haksızlığı hayal kırıklığını bin pişman etsin geri geldiğinde kabul edemem
Tecrübelerinizden dolayı bana yardım etmenizi istiyorum çok safım bu konuda?