Eşim veya sevgilim şuanlık yok ama sevdiğim kız başka erkekle çıkmaya başladığı halde onu bırakmak istemedim. Çünkü yıllardır konuşmuşuz sonuçta. Ama sonra kendisi gitti, ben senle yapamıyorum diye. Ona yine gitti muhtemelen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bilmiyormuş gibi yaparım. Son kez ölümüne kadar beceririm onu. Orası yırtılana kadar. Kan içinde. Olmazsa başka hikaye buluruz
Böyle bı senaryo koyunca önüme bu yapılır gibime geliyor eğer çocuk bendense onuda alırım ama kadın her şekilde gider yalnız yatagida degistirmek lazım
Erkekler Ne Diyor
Eşim veya sevgilim şuanlık yok ama sevdiğim kız başka erkekle çıkmaya başladığı halde onu bırakmak istemedim. Çünkü yıllardır konuşmuşuz sonuçta. Ama sonra kendisi gitti, ben senle yapamıyorum diye. Ona yine gitti muhtemelen
Bilmiyormuş gibi yaparım. Son kez ölümüne kadar beceririm onu. Orası yırtılana kadar. Kan içinde. Olmazsa başka hikaye buluruz
Jdjjfj peki adama biisk yapmahsin dimi
Adama yapmam. Orspu olan benimki olmuş. Eğer orspu olmasaydı aldatmazdi
Öyle bir şey yapardım ki bir daha bırak aldatmayı bir dahs seks yapamazdı
Hdhjd peki adam tanidik biri olsa
Tanıdık derken nasıl bir tanıdık. Kızım Ezel filmi mi çekiyoruz
Hahhshs tanidik yani mesela arkadasin
O zaman ayrı işte. İntikam alırım
Oo djjf
Merak ettim cuvucjc
Bende seni merak ettim sana sorularım var
aynı evde yaşarım ama eskisi gibi duygu hissedemem çocuk varsa uyum sağlarım
Ah kiyamam, peki böyle devam mi bir ömür
ayrılırım maddi imkanım olursa bu devirde bir erkeğin tek yaşaması zor o yüzden ev arkadaşlığı daha iyi
Hshjd saka gibi baska birini bul
kardeşim hiç sevgilim olmadı bu tipimle benle evlenecek birini bulmuşum nasıl bosanayım öyle kolay mı hangi kız alsın beni ben bosanmam dürüst olim
Silerdim, büyük ihtimalle kafayı da yerdim
Cocuk var diyelm onu mu kovardin sen mi giderdin
Çocukla mülkiyet farklı şeyler bence ama çocuk bende kalır, ev onunsa giderdim ev benimse o gider çocuk kalır
Peki adam kim ögrenmek ister miydin ya da ögrendin ona bisi yapar miydin ya da tnaidik biriyse napardi
Çok merak etsem de hiç istemezdim bilmeyi
Peki ögrendin napardin
Bilemiyorum, cevap vermek zor
Ben yolumu ayırırım çünkü sadakat bir diyettir
Cinayet sebebi
Bedava nafaka diye sevinirdim hiç umursamam
Vericek bı tepki yok yolları ayırır geceeim
O kadar basit degil, cocuk vaar diyelm? Evden mi kovarsun sen mi gidersin detayli
Aldatan kadın için n evden gidilmez çocuk kimden bu arada oda var
😂😂
Senden ama dna test mi yapardin hxhx
Böyle bı senaryo koyunca önüme bu yapılır gibime geliyor eğer çocuk bendense onuda alırım ama kadın her şekilde gider yalnız yatagida degistirmek lazım
😂😂 dogru xjbx peki. cocuga nasil bakardnn evlenir miydn hemen
Yatak giymiş şimdi nerdenyaticam dersine duamuasum onu mu dusuncem nerde yaticamben şimdi çocuğa bakmak kolay bakarım ben
Öldürürüm
Oo
İntihar süsü verirdim
Yuh
Boşanirim
Cocuk var diyelm onu mu kovardin sen mi giderdin
Onu kovardim
Affederim