KIZLAR REGL DÖNEMLERİNDE ÇOK HASSAS OLURLAR.
mesela;
çikolata, çiçek, iltifat etmek vb. şeyler yaparmısınız yoksa bi kenara çekilip bitmesinimi beklersiniz
KIZLAR REGL DÖNEMLERİNDE ÇOK HASSAS OLURLAR.
mesela;
çikolata, çiçek, iltifat etmek vb. şeyler yaparmısınız yoksa bi kenara çekilip bitmesinimi beklersiniz
Sana sevgilin olarak bakardım. Bitki çayları adet sancısına iyi gelir ve çay yaparım. Öğünlerinde hafif yiyecek hazırlar ve azar azar sık sık yemeni sağlardım. Alt karın bölgesine avuç içi ve parmak uçuna dairesel hareketlerle masaj yapardım. Koltuğa oturduğunda ayaklarının altına yastık koyarak ayaklarını uzatırdım. Kanı sulandıracak haplardan uzak kalmanı sağlardım. Çikolata sepeti alırdım. Çiçek ve parfüm alırdım. Oral ve anal ilişki yaşatırdım sana.
Ben regl döneminde hassas falan değilim bacım sinirliyim ben doğan güneşe nefret kusuyor çikolatalı yiyerek işe gidiyorum. Niye hassas olayım gayet asabiyim yani.
Hiç çikolata çiçek vs istemedim o kadar regl geçirmeme rağmen. Bence bunlar kızlar arasında kalıplaşmış basit şeyler
eskilerde büllük yokmuydu ki , canları bir şey istemezmiydi. sinirlenebilirlermiydi. yüz verildikçe erkeklerin tepesine biniyorsunuz. ya da kendinizi değişik hallere sokuyorsunuz. Büyümenizin vakti gelmeli artık.
Kadınlara bu dönemde iltifat sarılmak çok iyi geliyor bunu tercih ederim
Bi bitmedi klişeleriniz , it bakar gibi durmadan sizinle mi ilgilencez bu nedir ya , hic bizim hayatımız yok sanki
Yataktan uzaklaşırım, çok pis kokuyorlar.
Ya abicim sana da nasıl kendine bakmayan bakımsızı geldiyse bu ikinci yorumun gördüğüm regl ile ilgili
İlginç burnun mu fazla gelişmiş acaba senin xjsk
Ya ne alakası var xhxjs hani gelişmiş bir burnun olur ne bilim ondan dedim xhzjs
Travmana üzüldüm gerçekten xjxjs
Etkilenmesi normal doğrudan bağlılar birbirlerine
Türkiye bu kutsiyete yüksek oranda sahip bir ülke en son vazgeçenlerden olur muhtemelen
Ben vazgeçeceğim düşüncesinde değilim büyük çoğunluğun da böyle düşüneceğini düşünüyorum ama böyle bir şey olursa hepimiz görürüz zaten.
Bunun yanında dini bir inanç da söz konusu ama şikayet ederler fakat vazgeçemezler
Bir de şöyle bir durum var regl döngüsü durduğu anda kadın yaşlanmaya başlar bunu da göze alamazlar xjxksl
Herkes o ürünleri alacak ekonomik güce sahip değil estetikte de olduğu gibi
Şimdi ama eski orta sınıf olan okumuş fakirler de mevcut
Ülkede artık sadece cahil olan fakir değil
@Ehveni_şerr reel politiğe göre haklısınız. Alım gücü düştü, paranın satın alabilme paritesi azaldı. Ama Gratis hâlâ hanımlarla dolup taşıyor. Çok da etkilendiyse bile harcamasını azaltan olduysa bile tümden kozmetiğe ilgisizlik yok. Kadınların işe alımları erkeklere oranla daha da arttığı için işe alımlarda kadın sayısı artıyor. Bu da harcamalarını artırıyor.
Yine de belli bir yere kadar satın alabiliyorlar ve yine bunu belli bir kesim yapabiliyor söylenilen radikal değişim için yeterli bir ekonomik güç yine ortada yok
Belki de
Ben teşekkür ederim iyi bakın kendinize🌼
@Cannnnbye iletişim bir sanattır ve bu zamanda başarabilen insan sayısı çok az. Teşekkür ederim teveccühünüz için.
direk uzaklaşıyoruz :D
Amma abarttiniz ya normalde napiosam onu yaparim
ona tatlı alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?