Bir kızın bana özel muamele gösterdiğini nasıl anlarım?

Merhaba, bu çok ciddi bir soru çünkü bir süredir sanaldan konuştuğum bir kız var ve biraz da popüler yani doğal olarak egosu ya da özgüveni tok birisi. Herneyse yazdığım çoğu şeylere random atıyor falan ve çok atıyor ve üst üste çok fazla yazı yazdığı da oluyor ama bunu herkese mi yapıyor bana ayrı mı anlıyamıyorum çünkü benden alakasız en basit şeylere de random attığını görüyorum neyse ig'den tanışmama rağmen biraz denedikten sonra numarasını verdi (numaramı yazdım kendisi mesaj attı) şeklinde. Üstüne üstlük ders çıkışından sonra buluşmamiz dahi var ama dışarıda buluşmayı kabul ettiremedim o yüzden ders sonrası dedim. Bu yüzden gününe sadece biraz extra olacağı için bunu da özel görmedim sonuçta efor gösterip başka bir yere gelmeyecek. Son olarakta flörtleşirken bana yemek yapabileceğini falan söyledi işte bu özel olur ama aşırı rahat birine benzediği için sanki bunu herhangi biri içinde yapabilirdi falan diye karamsar düşünüyorum. Bilmiyorum hiç anlamıyorum. Daha da neden böyle güvensiz hissediyorum diye çok fazla küçük detay var ama es geçiyorum lütfen nasıl anlaşılır örnek verin ya da bilgi. Teşekkürler.

Bir kızın bana özel muamele gösterdiğini nasıl anlarım?