Twitterdan Gönderme Yaptığını Düşündüğüm Ve Sana Yapmıyorum Herşeyi Üzerine Alınma Diyen Bir Kızın Doğru Mu Yalan Mi Konuştuğunu Nasıl Anlarım? Acil Öneriler Bekliyorum :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana gönderme yapsada yaptım demez ama gerçekten seninle alakası olmayadabilir tabi 🤷🏻♀️
Ve Bu Arkadaş "Allah Şahit Yemin Ederim" Yazmasina Rağmen Sevmiyorum Demişti. Ve Sonradan Kopyala Yapıştır Yaptım Içimden Ağzımdan Demedim Diyerek Siyrilan Biri
Allah akıl fikir versin ona ne diyim
Ve Sevgimi Salakça Yapiskanca Tanımladı. Birdaha Olsen Bana Teşhis Yap Deseler Yine Yapmam Yazdım O Gundur Yokum. Şüpheli Halleri Var. Yumruk Atmak Istiyorum. Ama Işte
Sende pek normal değilsin sanki
Beni Çok Sinir Ediyor. O Kadar Çok Sevgi Verdim Ki Kıskandım Sıktım Vs Dar Kiyafetler Atma Dedim Benle Arası Bozulduktan Sonra Düzeltti
Fazla baskı iyi olmaz bazen
Ve Yanlış Yer Zaman Olsamda Yanlış Kişi Değildim Yazmış
Çok Seviyorum Kıskanıyorum
Zamana ihtiyacınız var diye demiştir onu ara verdikten sonra deneyebilirsiniz belki yanlış anlama şahsi fikrim çok sevmek çok kıskanmak değil tabi ki insan sevdiğini kıskanır ama bu kısıtlama hakkını vermez kimseye rahatsız olduğun şeyi güzel bir üslupla söylersin zaten karşındakida sana değer veriyorsa bunu düzeltir ama sen kalkıp onu yapma bunu giyme dersen bu sefer inadada yapabilir üslup çok önemlidir ilişkide
Kanıtlar Sunmama Rağmen Ben Istiyorum Diyor. Peki Diyorum Erkekler Bakar Laf Atarsa Sesimi Çıkarmam. Diyorum Bunada Tepki Veriyor Anlamıyorum
Tehdit ravi konuşuyorsun ama bak hani bu durum beni rahatsız ediyor ister istemez kıskanıyorum daha dikkat edersen bu duruma mutlu olurum falan diyebilirsin mesela
Onun Unutamadığım Tek Şeyi Bana Kontör Attirir Misin Dediğimde Tamam Deyip Gidip Yapmasiydi Tabi Kimlik Vs Sorun Oldu Ama Gitti Sonuçta O Kadar Etkilendim Ki Kime Yapcam Manitime Yapıyorum Sanki Demişti. Şimdiyse Seni Sevemiyorum Arkadaş Kalalım
Hayırlısı olsun inşallah
üsteleme. açıklamasını yapmış.
Kanka Şüpheli Haller Var. Üstelik Uzaklara Vurgu Yapıyor. Bana Sevgilim Var Vs Demişti Yalancik. Ben Onu Kiskandirmak Için Yalandan Kurmuştum Oda Yaptı. Ayrıca Benden Başka Uzakta Sevdiği Yoktu Emin Olamıyorum Içim Rahatsız
üstüne alınma derken yalan söylediğini düşünmüyorum. biri varmış gibi ayak yapıyor olabilir.
Yani Beni Unutmuş Mudur Yoksa Komplo Veya Algı Operasyonu Olabilir Mi Yani Beni Sevmesine Rağmen Yapıyor Göndermiyorum Demesine Rağmen Gönderiyor Olabilir Mi ( Dipnot: Allah Şahit Yemin Ederim Demesine Rağmen Içimden Demedim Kopyala Yapıştır Yaptım Diyerek Siyrilan Birisi Kendisi )
algı yapmak için göndermiyorum demesine rağmen gönderiyor olabilir. ama sanki seni uzaklaştırmak için yapıyor
Kanki Benden Uzaklasmak Istese Neden Belki Sen Varsın Diye Yazar Ki? Bu Sözün Sahibi Yüzyüze Konuşanlar Ve Şarkı Sözleri Tamamen Hasret Ve Uzaklık Üzerine Kurulu Mesafe Olarak Uzaktayiz Da :(
şimdi taşlar oturdu gönderi sana
Ama Heryerden Engelliyim Sevgimi Salakça Ve Yapiskanca Gördüğünü Söyledi
sende onun beklediği gibi sev
Nasıl Kanki Tavsiyen Ne
onun beklentisini bilemem. tavsiye veremem.
Bana Ne Önerirsin Peki Engelliyim Heryerden
bir süre uzak dur. engelini kaldırmazsa yapacak bir şey yok
Beklemedeyim Ama Hem Böyle Sinir Oluyorum Iyi Oluyor Diyorsun. Hemde Aci Çektiğini Inkar Etmesini Vs Gördükçe Üzülüyorum
geçmiş olsun. geçer.
Ve Yanlış Kişi Değildim Yanlış Zaman Yer Olsamda Yazmış