Erkekler, İşyerinden beğendiğim çocuğa sizi tanımak istiyorum dediğimde gerek yok.. Hanım demesi bana kaba geldi rezil mi oldum?

Üç gün gördüm çocuğu aynı işyerindeydik çocuk işten ayrıldı sonra iletişimdeydik işle ilgili arayıp yazıyordu. Bugün ben ona whatsaptan yazdım nasılsınız falan yazdım o da iş için yazıp yazmadığımı sordu hâl hatır sormak için yazdığımı söyledim teşekkür etti derken iş bulup bulamadığını sordum sonra “üniversite okuyor musunuz”dedim o da hem çalışığ hem okudupunu söyledi. “Ne okuyorsunuz?” Dedim o da”Pek misait değilim... Hanım ayrıca neden soruyorsunuz?” Dedi. “Sizi tanımak için.” dedim o da “Gerek yok... -Hanım dedi” ben de “Kusura bakmayın rahatsız rttim” dedim. O da “Önemli değil.” dedi. Çocuk uzun boylu kaslı yakışıklı yani ben de biraz kilolu ve uzun boylu bir kızım. Ama makyaj falan yapmam çok süslü değilim onun takip ettiği kızlara baktım çok süslü püslü makyajlı zengin kızlar. Sizce neden bana öyle dedi? Rezil mi oldum? Utanıyorum? Kaba davrandı kırıldım ya bana mı kaba geliyor? Ne yapmalıyım hep reddedildim artık bıktım

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de bir erkeğin beğenmesi için illa makyaj yapmak yapmacık olmak ulaşılmazı oynamak mı lazım? Duygulsrı belli etmek doğal olmak kötü mü?
Erkekler, İşyerinden beğendiğim çocuğa sizi tanımak istiyorum dediğimde gerek yok.. Hanım demesi bana kaba geldi rezil mi oldum?