Marmaray ile arkdaşımın yanına gidiyordum üsküdara. Öyle olduğum yerde dururken 2 3 metre önüme kısa boylu bir kız geldi. Ben yapı olarak baya uzun boylu kalıplı biriyim. Kız ilk başta arkasını döndü ve telefonuna baktı. Sonra bana doğru döndü ve 2 3 saniye bakıştık ve ben kafamı başka bir tarafa çevirdim.(Tecavüzcü damgası yemeyek die) Sonrasında tekrar kıza baktığımda kız hala bana bakıyordu ben de ona bakmaya devam ettim bu böyle 3 4 kere tekrarlandı. Sonrasında marmaraya bindik normalde en öndeydi kapının dibinde binebilirdi ama binmedi ben en son binecektim herkes bindikten sonra çünkü bir durak sonra inecektim. Neyse herkes bindi o hemen benim önüme geldi ve beraber bindik. Kız yan duruyordu ben ise düz bir şekilde duruyordum. Kız yandan hala bana bakıyordu ben de aynı şekilde ona. Kız birden kafasını devirip bana baktı böyle bir an dedim noluyor aq. Sonra önündeki demire tutundum ki bir yere düşmeyeyim çünkü zaten marmaray kalabalık ani bir şeyde yere yapışmam çok olası. Neyse ben demiri tuttum kız 1 2 saniye sonra kafasını koluma yasladı. İlk başta kızın halsiz veya sarhoş olduğunu zannettim ve kızın kafasından tutup "İyi misin bir şeyin var mı?" diye sordum. Kız gülümseyerek "Çok iyiyim" dedi. Sonrasında geldi ve göğsüme yaslandı kafasını filan koydu bildiğin sarılıyoruz sevgili gibi. Başından öptüm zaten o ara akışına bıraktım bakalım nereye varacak gibisinden. Bir süre öyle kaldık sonra bana "Nereye gidiyorsun" die sordu ben de "bir iki durak sonra inmeyi planlıyordum ama sen nereye gidiyorsun ona göre değişebilir " dedim. Kız taaa halkalıya gidiyormuş istanbulun sonu. Hava da zaten karanlıktı saat 10 buçuk civarı. Kız dedi "Sen in ben sana numaramı verim" ben de dediğim gibi akışına bıraktım. "Kalayım" filan dedim işte "seni bırakıp öyle dönerim" istemedi illa, dedi numaramı vereyim konuşuruz dedi. Numarasını telimi alıp yazdı çaldırdı kendini. İneceğim durağa geldiğimde de kız yanağımdan öptü ve indim indikten sonra da telefon işareti yaptım beni ara gibisinden. Sonrasında kıza wp'den yazdım "ne yapıyorsun nasılsın" gibisinden ama geri dönüş yapmadı. Amaç neydi aq? Madem dönmeyecen numaranı niye veriyorsun?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okurken gülmekten yarıldım gece gece allahım ya
noldu lan alksndgas
İlk gördüğünüz kişiyle samimi olmakta ayrı bir komedi. Sinirinizi koymazsaniz böyle durumlara düşersiniz
normalde dediğin harbi doğru sınır koymak gerekir ama dediğim gibi olayın sonu nereye varacak bakalım kafasında olduğumdan pek takmadım. zatn sorun burada numarasını verip sonra cevap vermemsi ne yani şimdi marmarayda gördüğü herkese no mu dağıtıyor bu arkadaş garip
Yanlış anlamayın ama bir de umut bağlamışsiniz metroda gördüğü kişiyle sevgili gibi davranan kişiden hayır gelmez cinsiyet farketmezsizin büyük ihtimalle takılmalık ilişki falan isteyen biri
umut bağlamadım bu arada umut bağlasam 20 kere arardım nosu var bir kere yazdım sonra da bişi yazmadım zatn yani nosunu veren birine ne yapmam gerekiyor başka, cuma mesajı atamam heralde takılmalık adam aradığında hem fikiriz ama
kanka ne yaşamışsınız ne akışına bırakmak aq ikinizde nesiniz böyle
olm bişi yapmadık ki lan nosunu verdi yanagımdan öptü gittim burada odaklanmanız gereken yer kızın neden cevap vermediği allahım laksnd
ne yapmadınız kızın adını bile bilmiyorsun sarıldın bide öptün saçını, seni yanağından öptü yuh
adını harbi bilmiyorum bu arada en kömiği o alksdnalsdkn neden harbi başta isim sormadık anlamamak alksnd isimle ilgilenmiyomuş demekki knk napim
cidden şaka gibi
wpden yazdığıma neden cevap vermedi onun da cevabını alabilir miyim acaba laksdn
ne zamandır cevap vermiyor
hiç vermedi ki işte ben marmaraydan indim ertesi gün akşam yazdım napıyorsun die bişi yazmadı 4 5 gün geçmiştir vermicek de belli ki da neden amaç neydi aq
4-5 gün mü kafa güzekmiydi anlamadım ki
anlık yaptı heralde
ben de başta kafa güzel zannettim ama dip dibeydik yani bildiğin öpüşme hizası kadar hiç içki filan öyle esrar tarzı bişi de kokmuodu mantıklı bi açıklamasını bulamadım harbi kız kendine mi yediremedi mi böyle or gibi ego mu kastı anlamamak
bende anlamadım valla
Awk akışına bırakmış mış mış da mış. Kızı Bi amuda kaldırıp z i k m e d i ğ i n kalmış 🤣🤣🤣🤣
wzexrctvybuhnjım anırttı
Bu hikaye tutmaz
hikaye değil knk gerçekten doğru gizliden gelip böyle hikaye sallayıp da elime ne geçicek çok hawliyim kanzi mi dicem
kanka egosunu oksamis
çok saçma ego kasılacak başka bir şey mi kalmadı aq bununla ego kasıyorsa harbi sıkıntı
türk kızları böyle kankam