Marmarayda kızla tanıştım numarasını verdi devamı çok saçma?

Marmaray ile arkdaşımın yanına gidiyordum üsküdara. Öyle olduğum yerde dururken 2 3 metre önüme kısa boylu bir kız geldi. Ben yapı olarak baya uzun boylu kalıplı biriyim. Kız ilk başta arkasını döndü ve telefonuna baktı. Sonra bana doğru döndü ve 2 3 saniye bakıştık ve ben kafamı başka bir tarafa çevirdim.(Tecavüzcü damgası yemeyek die) Sonrasında tekrar kıza baktığımda kız hala bana bakıyordu ben de ona bakmaya devam ettim bu böyle 3 4 kere tekrarlandı. Sonrasında marmaraya bindik normalde en öndeydi kapının dibinde binebilirdi ama binmedi ben en son binecektim herkes bindikten sonra çünkü bir durak sonra inecektim. Neyse herkes bindi o hemen benim önüme geldi ve beraber bindik. Kız yan duruyordu ben ise düz bir şekilde duruyordum. Kız yandan hala bana bakıyordu ben de aynı şekilde ona. Kız birden kafasını devirip bana baktı böyle bir an dedim noluyor aq. Sonra önündeki demire tutundum ki bir yere düşmeyeyim çünkü zaten marmaray kalabalık ani bir şeyde yere yapışmam çok olası. Neyse ben demiri tuttum kız 1 2 saniye sonra kafasını koluma yasladı. İlk başta kızın halsiz veya sarhoş olduğunu zannettim ve kızın kafasından tutup "İyi misin bir şeyin var mı?" diye sordum. Kız gülümseyerek "Çok iyiyim" dedi. Sonrasında geldi ve göğsüme yaslandı kafasını filan koydu bildiğin sarılıyoruz sevgili gibi. Başından öptüm zaten o ara akışına bıraktım bakalım nereye varacak gibisinden. Bir süre öyle kaldık sonra bana "Nereye gidiyorsun" die sordu ben de "bir iki durak sonra inmeyi planlıyordum ama sen nereye gidiyorsun ona göre değişebilir " dedim. Kız taaa halkalıya gidiyormuş istanbulun sonu. Hava da zaten karanlıktı saat 10 buçuk civarı. Kız dedi "Sen in ben sana numaramı verim" ben de dediğim gibi akışına bıraktım. "Kalayım" filan dedim işte "seni bırakıp öyle dönerim" istemedi illa, dedi numaramı vereyim konuşuruz dedi. Numarasını telimi alıp yazdı çaldırdı kendini. İneceğim durağa geldiğimde de kız yanağımdan öptü ve indim indikten sonra da telefon işareti yaptım beni ara gibisinden. Sonrasında kıza wp'den yazdım "ne yapıyorsun nasılsın" gibisinden ama geri dönüş yapmadı. Amaç neydi aq? Madem dönmeyecen numaranı niye veriyorsun?

Marmarayda kızla tanıştım numarasını verdi devamı çok saçma?