Beni arayan o muydu kadın mıydı?

biri vardi cok uzun süredir birlikteydik evliydi ama mutsuzum ayrilacagiz falan dedi en sonki hadisede iş uzayınca sıkıştırınca birden ayrılalım bir ay sonra ayrılırım belki falan demeye başladı. sonra tamam ona soyle geri onla yoluna devam et dedim. Bu sefer birden rengi atti ben diyeceğim dedim tehditlere başladı. bende dayanamadım o an kadını aradım. açtı konuşmadım. sonra o eve gitti telefonu o açtı ona ulaşacağım dedim aradım falan her yerden engelledi beni. kendinden kadının numarasından falan. yüzük almıştım onun parasını iletişim kurmadan gönderdim iletişime gecmedim derken bir kaç gün sonra başka ile gidecekti gitmeden bir gün once ev içinden birinin numarasından bir numara beni aramaya başladı görüntulu sesli sonra mesaj attı ac falan diye ulaştın soyle dedi ne diyeceksen yazdı. ne olduğunu biliyorum falan yazdı konuşmanın gidişatından sanki adam gibiydi. Hani ben söyleyeyim ya da söyledim zannedeyim bir daha aramayayım şeklinde rol yaptiğini düşünüp kendisine sosyal medyadan mesajlar yazdim. birden kendi telefonundan her yerden engeli kaldırdı. iletişime geçmedi bende sen olduğunu biliyorum yazınca geri engelledi. Kendisini gizliden aradım kadın açtı bu numara beni rahatsız ediyor diyince boyle arama olmadi dedi kimsin sen dedi bende sen kimsin diyince kapattı sizce beni arayan o adam mıydı kadın mıydı?

Beni arayan o muydu kadın mıydı?