Çivi çiviyi söker tamamen palavradan ibarettir, zira dökecek çivi çakılı çivi kadar sağlam olmalı ki sökebilsin. Yani yalnızlık huzurdur, mutluluktur. Eski bir şey anılıyorsa baş ağrısı nedeni olan ilyas, gerek yoktur.
26 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ancak soru bir arkadaşım için sordum ben bu duyguları unutali çok oldu artık beni hak etmeyen kimse için üzülmem
- +1 yıl
Senin yüreğin sağolsun ☺️☺️
- +1 yıl
Yahu cidden diyorum eskisi gibi değilim niye inanmıyorsun
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. tavsiye yok çekilecek o acı ama korkma ölmezsin bir süre süründürür sonra ferahlarsın. Senin yapman gereken tek şey uzaklaşmak ve yaşananları unutmaya değil, alışmaya odaklanmaktır. Hayatının devam ettiği gerçeğini de kabullenip fazla arabeske, selya sümük moda bağlamadan acını yaşamaktır hepsi bu. Haa bu arada en önemlisi ise sakın ama sakın ikinci bir şahısı acına ortak edip teselli aramaya çalışmayacaksın tıpkı şimdi olduğu gibi. bazı şeyler içte yaşanır ortalık da değil.
- Geçmiş olsun.
52 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne kadarda güzel yazdın ya
Evet kanka zamana bırakarak geçiyor ama sadece zamana bırakmakla değil srnnde bu zaman için de yapman gereken şeyler var misal sigara bırakır gibi yavas yavas fotolara veya kızın hesabına bakmayı bırak misal her gün bakıyosan bunlara zamanla 2 3 günde 1 sonra haftada 1 gibi falan sonra sen bile farkına varmamaya baslıyosun zaten ama en az 3 4 ayın var unutmak için gerçekten sevdiysen tamamen unutmaksa 1 yıl kadarını alır
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim
- +1 yıl
Aslında ben yaşamadım da birisi için sordum
+1 yıl1 ay içinde her yerden stalk ü bırakırsanız hayatınıza acıyı hissederek odaklanmayı tercih ederseniz büyük bir kısmk geçecektir
311 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun dinle @kuzeyinyildizii
- +1 yıl
Abi sanırım yanlış kişiye yazdın
- +1 yıl
Yok aslında soruyu arkadaşım için sordum da onu etiket yaptım
- +1 yıl
Anladım şimdi. Teşekkür ederim 🙏🏻
Bende kendimden ders aldığım bir şeyi söyledim. Kesin bir daha asla stalk yapmamalı - +1 yıl
Rica ediyorum ne demek ☺️
- +1 yıl
bu arkadaşın dediğini bill boardlara yazmak lazım
- +1 yıl
Sağol. Ama her övgü acımı hatırlatıyor 😭😂 @cannotflybe
- +1 yıl
Sağol. Ama her övgü acımı hatırlatıyor 😭😂 @cannotflybee
- +1 yıl
senin söylediklerin benim için öyle ama çok doğru konuşmuşsun
- +1 yıl
Tekrardan sağolasın bende her yapmadığım gün için pişmanlık duyuyorum @cannotflybee
- +1 yıl
ooff off
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek başına da halolmuyor biriyle de kabullenmek sanırım en başta bunu yapmalı içindeki umudu bitirmeli çünkü umut bitmeden hiç bir güç insanı unutmaya itmez onsuz yaşamın tadını çıkar alış imkansız defil ama zor bu bilinçte olmalı acı çekmek koti bir şey değil elbette doğanın bir parçası tutkulu sevmek naisl dogalsa
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kendini kapatmak doğru değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl9 yıl hayalini sevdiğim adam evlenince terk ettim ağladım sızladım. 6 ay sonra fotoğrafı denk geldi. Bu kertenkeleye benzeyen çingeneyi nasıl sevmişim lan aጠk diye düşünüp kahkaha atmışlıpım vardır. Zamanla her şey geçer. Aşk diye bir şey sahiden var mı? Yoksa biz mi uyduruyoruz bir tarafımızdan emin değilim artık 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Allah'ım gerçekten 6 Ayda geçiyormuş 😂
Cevap sahibi+1 yılAma gerçekten kertenkeleye benziyor ya. Kör müydüm ben o kadar sene 😎😀
- +1 yıl
Olsun yine de o dönemde sevgilindi. 😂
+1 yılNeler neler geçmiyor ya. Her şeyin ömrü var hayatta. İnsanlar hayatınıza girer ve hayatınızdan gider. Hayatın gerçeğini kabul etmek ve geleceğe kucak açmak lazım. Melankoli ile arabesk ile de gitmez. Aaa noluyor dünya mı batıyor sanki.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle insanlar ölüyor nelerle uğraşıyoruz bak @kuzeyinyildizii
- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılİçinde yarım kalanlar varsa unutmamak beklenen son. Bir şarkı çalar hop zaman değişir makinenin icad edilmesine gerek yok o an. Zayıf anda gelir travma geçirtir ortada sebep yokken. Duygusalsan arada gelir gider.
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten bir süre duygusal şeylerden uzak durmak gerekiyor
@kuzeyinyildizii bak
+1 yılZamana biraktgecer sil anıları resimlerinizi heryerden engelle sil numarasını getirme aklına git çalış gez arkadaşlarına unutmaya alışırsın zmn gerekiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Zaten önemli olan Bir şey bırakmamak
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Kendinin ne kaşar değerli olduğunu kimsenin vazgeçilmez olmadığını ve degseydi zaten bitmeyeceğini kendine anlatarak.
İnsan her şeye alışıyor, unutamam dediği her şeyi rafa kaldırıyor.11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın önemli olan kabullenmek
+1 yılGeçiyor dostum merak etme, sadece kendine yaptığınla kalıyorsun. Ve normale döndüğün ilk an aklına gelen tek şey kendine yaptıkların ve büyük bir pişmanım hissi. Ben kendime hep şunu söyledim. Ben anamdan bu kızla doğmadım bu kızla büyümedim bu kızla beraber bu yaşıma gelmedim, bu kız hayatımın sadece bir döneminde vardı ve gitti. Hayatımın bu zamanına kadar bu kız yoksa bundan sonra da olmasın. Nasıl yaşadıysam öyle yaşamaya devam edebilirim
13 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyorsun aslında ama aslında benim böyle bir sorunum yok ama olursa tabii ki güzel bir örnek oldu ve arkadaşım için sormuştum umarım o da yorumları okumuştur
- +1 yıl
Umarım yararı olur o arkadaşa
- +1 yıl
Umarım
+1 yılGeçmiyor işte o kadar kolay değil zamanla ancak
51 Yorumla- +1 yıl
Zaman en iyi ilaç
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlar bir uzvunu kaybediyor , onsuz bile yaşamaya zamanla alışıyor. Kimseyi ilahlaştırmaya gerek yok. İnsan üzülür acı çeker ve zamanla geçer. Geçmiyorsa aşktan ziyade psikolojik bir rahatsızlık vardır.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel gerçekten takıntılı olmamak gerekir
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçiyo ayrıldığımızda deli gibi üzülüp sonra özleminden ölücek gibiyken dayanamayıp yazan sonra yazdım diye hakketmediğim bi ton lafa rağmen sırf seviyorum diye yine yazan ama yine kalp kırıcı sözlerini duyan ben olarak herşeyini silince zamana bırakınca zaman ilaç gibi herşeye alıştırıyo geçiriyo
39 Yorumla- +1 yıl
Dediklerine katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılArkadaşına da bunu yapmasını tavsiye ederim
- +1 yıl
@kuzeyinyildizii sana diyor
- +1 yıl
Tavsiyen için teşekkür ederim ☺️🌸
Cevap sahibi+1 yıl@Kuzeyinyıldızıı rica ederim🙂
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim gizli
Cevap sahibi+1 yıl@_GeceMıhafızı sana da rica ederim😅
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
😂😂😂
2 yıl gibi bir sürede atlattım geç olsun güç olmasın🙄 zaman alıştırıyor herkesin yokluğuna, özden ıraksa gönülden de pılını pırtını topluyor illa ki
12 Yorumla- +1 yıl
Sen de bayağı dertlisin
+1 yılKırkı çıkmadan atlatılmaz. Kırkı çıkınca atlatılır her türlü. Ne yaşarsan yaşa. 40 gün geçmeden atlatamazsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Vefat gibi haklısın
+1 yılEğer kendinde hata buluyorsan kolay kolay geçmez ama ondan dolayı bi sıkıntıdan bittiyse salla gitsin
11 Yorumla- +1 yıl
Her insanın hataları olur haklısın
+1 yılOna dair tüm somut şeyleri ortadan kaldırarak.
Zaten birkaç güne kafadan da atmış olursun.
Olay biter.11 Yorumla- +1 yıl
Belki de doğru diyorsun
+1 yılAynen zamanla geçmiyor bir de üstüne üstelik eski sevgilim canım kardeşim teki olmuş dün selam verenin sabah koynunda uyanıyor. Kendini artık kolay kadın statüsüne indirgemiş. Geçmiyor abi geçmiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Uzmanlar çivi çiviyi söker diyorlar bu kadar kolay mı görmek gerek.
16 Yorumla- +1 yıl
Belki de kolaydır dediğin gibi
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın bro
- +1 yıl
Aslında sorunu Ben yaşamadım bir arkadaşım yaşadı Ben onun için sordum kendisine söylerim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bilmiyorum ama hobi edinerek kurtulabilir bence insan bu depresyondan
11 Yorumla- +1 yıl
Zaman haklısın
Valla hiç sevgilim olmadı ama tavsiye veriyim. Belki geçmez ama zamanla hafifler
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım umarım hayırlısı olsun hakkında
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılTribe girmeden bunun normal olduğunu kabul et. Öyle geçer.
11 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmek önemli
+1 yılDepresyon boyutundaysa yardım alınabilir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de tavsiye güzel 😂
Zamanla geçer ama en önemlisi bittiğini kabullenmek gerekiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zor. şu an bu yorumu okuyorsan aklımdasın hâla bil😁
11 Yorumla- +1 yıl
Ah kardeşim ah
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamana bırak aklına getirmemeye çalış. Kendini üzmeye değmez kimse için.
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de değmez aslında konu benimle ilgili değil bir arkadaşım için sormuştum @kuzeyinyildizii
Atılmaz : acım kaç gün sürecek olric?
40 gün efendim.
Peki 40 gün sonra unutacak mıyım olric?
Unutmayacaksınız ama alışacaksınız efendim10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGörmezden gelmek daha iyi önce kendin önce benim demeli insan boş ver eskiyi gitti bitti
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Birsürü kız veya erkek var niye depresyona giresin
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgi olunca zor demek ki
+1 yılBence unut gitsin zaten yarın öbür gün ayrilaclari varmış
10 Yorumla
+1 yılözgür olduğunun farkına var ve kendi yolunu çiz kendi hayatini daha güzel nasıl degerlendirebilirsin bunlara kafa yor zamanla duzeliceksin
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılGeçmez dediğimiz ne varsa geçti. Olmaz dediğimiz ne varsa oldu. Yapamam dediğimiz ne varsa yaptık. Sıkma canını 🫡
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun sevdiklerimiz ölüyor ama geçiyor
- +1 yıl
ben cuma günü aldatıldım yakaladım yakalamak için kullandığım metotlar yüzünden suçlandım üste çıktı kız bazı şeyleri kasmamak lazım. Gidiyor musun? Güle güle. Geliyor musun? hoş geldin. Abim benim takılma bunlara. Mevzuyu kadınlar belli bir yaştan sonra anlıyor. Durum şöyle kadınlar her erkekle sevgili olabilirler ama erkekler her kadınla evlenmezler 🙃
- +1 yıl
Haklısın kardeşim her insan hak etmez
+1 yılKendinize başka aktiviteler ayırıp baska olaylar yaşarsanız unutursunuz bence
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşıma söylerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzmanlara göre 6 ayda geçiyormuş, geçmese bile hafifler, yani zaman tek çare, hatırlamamaya çalışarak daha çok hatırlarsın, en iyisi akışa bırakmak
10 Yorumla
+1 yılSosyal olarak kafanı dağıtacak bir şeyler bularak evcil hayvan besleyebilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Sosyalleşme gerçekten önemli haklısın benim sorunum yok aslında sorunu olan @kuzeyinyildizii
Geçiyor geçiyor merak etme ne aşklr acılar bitiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Geçer haklısın
+1 yılSosyalleşmekle atlatılır en kısa yol olarak
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zamanla geçiyor. Tescillendi
21 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılCok sacma böyle bi sey icin depresyona girmek ya
11 Yorumla- +1 yıl
Ben girmedim birisi için sordum
+1 yılHic depresyona girmedim böyle bisi icin
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
yeni kisilerle tanısarak
11 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmiyor yeni birini hazır değilim istemiyorum diyor
Eski sevgili eskide kalır depresyonu olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın o anda bitmedi lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırakırsın ve başka şeylerle ilgilenirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaman ilacıdır bence de
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynı durumu yaşıyorum bana da bi yol gösterirseniz sevinirim
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumlara bakın ☺️
Zamanla her şey geçerr
11 Yorumla- +1 yıl
Zaman geçtikçe mutluluklar çoğalır
Hocam ugras bul ve bir amaca yonel.
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Tavsiyelerin için teşekkür ederim
+1 yılMetafizik yöntemlerle arınma sağlayarak
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
Eski sevgilim olmadığı için öyle dertlerim yok
11 Yorumla- +1 yıl
Ama olmayacağı anlamına gelmiyor
+1 yılZamanla her şey geçiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Zaman normal işte
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sevdiğin şeyleri yap kendini geliştir
11 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle mi yaptın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence zamanla geçer geçemzse sıkıntı büyük
11 Yorumla- +1 yıl
Geçer inşallah teşekkür ederim
Yeni sevgili bulunarak
11 Yorumla- +1 yıl
Ama çoğu kız bunu kabul etmiyor
Yeni hobiler bularak Yeni insanlar tanıyarak ve onu hatırlatan her şeyi ortadan kaldırarak
10 Yorumla
+1 yılYerine yenisini koyarak atlatılır kesin bilgi yayalım :))
10 YorumlaGeçse bile anıları kalıyor
#Hükümdar11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin sevgilin mi oldu
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır neden
Gizli Üye(18-24)+1 yılFake hesap acip link gönderiyor ya ezik
11 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgilin mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNumarasını sildin mi eski sevgilinin
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında soruyu ben sordum ama konunun sahibi @kuzeyinyildizii sildin mi
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılzamana bırakarak geçiyor
10 Yorumla Çok kızla beraber olarak
10 Yorumla
+1 yılYuzlesmedigin sürece geçmiyor
10 YorumlaYeni flort edin bir de ozgurlestiginin farkina var
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun
- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri