Benim geçmişte iki tane sevgilim oldu Kendim de hiç sevgilisi olmamış biri değilim Ama hayatıma alacağım kişinin geçmişi olursa her şeyim dediği aşık olduğu onun için çaba harcadığı biri olursa geçmişinde diye bunu şu an yazarken bile kafayı yiyorum İlişki istiyorum ama geçmişinde böyle şeyler yaşamış hele birlikte olmuş bir erkekle olmak istemiyorum Bu düşünce bile ağlatıyor beni Ne yapmam lazım Sağlıklı bir düşünce değil biliyorum ama çıkış yolu bulamıyorum. Hiçbir şekilde teselli edemiyorum kendimi. Senin de var olsun ikiniz birbiriniz için en önemli insan olacaksınız diyorum ama olmuyor Eskiden de birine öyle demiş her şeyimsin dünyadaki en güzel kızsın demiş öyle hissettirmiş İstemiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merak etme erkeklerin geçmişi ciddi olmadıkları kızlarla sadece cinsellik üzerinedir.
Tamam sadece cinsellikse de kafayı yiyorum yaşamış olma düşüncesi çok üzüyor beni
Ya saçmalıyon sen bunları erkek takar genelde sen kızsın
Ne alakası var Erkek kız ne fark eder Erkekler yapabilir kızlar yapamaz mı Niye tepkiler farklı oluyor
Çünkü kimse babasının ne yaptığını umursamaz analık daha kutsal bir şey
Valla o senin annenin güzel kardeşim o zaman Babanın ne yaptığı da umursanır gayet
Çok mantıksız bir kızsın duygularınla hareket etme. Mantık az mantık...
O zaman erkekten güç, para, uzun boy, yakışıklılık beklemeyeceksin! Eşitlikse eşitlik.
Ne alaka aw Bu konuda mantıklı olabilsem buraya sormazdım napayım diye Erkekten ne beklediğimi nereden biliyosun İlişkilerimde her şeyi ben yapardım ayrıca
Ya bırak kendini haklı çıkarmak için böyle konuşuyorsun :D
Ne diyon sen ya git babandan olan kardeşlerini ara hadi vardır baya Ama dikkat et başkasının babasından da sen olmuş olma
Terbiyesizlik yapma hadsiz
Bu kafayla hiçbir iyi erkeğe layık olamazsın terbiyesizlik yapıyorsun çünkü
Abla bu devirde yunus emre mi ariyon aw
Yok olmayacağını biliyorum öyle birini Zaten benim de geçmişim var bunu ondan bekleyemem de biliyorum Ama işte içim içimi yiyor düşünmekten daha o kişi hayatımda değilken bile kafayı yiyorum Psikolojik bir sıkıntı belki ama sonuç olarak çözemiyorum
Sen bence kendine ihaneti sucluyorsun ve baskasinda olmasi kirici olacak
Nasıl yani Ama geçmişi sonuçta ihanet değil bana farkındayım
Anlatamadim tekrar anlatmayada usendim ama bunlar cidden bu kadar kafaya takililmasi gereken seyler degil
Ben de içimden öyle diyorum ama elimde değil Cidden çok dert ediyorum içime
Ben senin yerinde olsam inan bir sey ima etmiyorum ama kendime mantikli konusan bir arkadas bulurum bende boyle bir olay yasadim atlattim
Valla neler diyolar saçmalama seninle her şeyi ilk kez yapıyo gibi olucak çünkü seninle ilk kez yapıcak İşte hayatında biri olmamış ilişkisi olmamış kişiler hep sorunlu oluyor ilişkisi olmuş biri daha iyi zsten Falan filan bir sürü şey ama ikna olamıyorum dert ediyorum içine Kaynağı ne bu saçma fikirlerimin bilmiyorum Böyle bi şey olmaz bence çünkü
Ya zaten bu konuya kadar senin diger konularla kafani dagiticak birisi lazim
Sende hemenbu konuya atlarsan kisiligini bilemezsin insanlarin
Cunku erkek bir anlik a*ginlikla neler yapar tahmin bile edemezsin
Aynı durum bizde de var
Ama bu devirde geçmişi olmayan biri bulmak imkansız Ve yani buna takılmamak gerek aslında Geçmiş sonuçta ama ben takılıyorum elimde değil
Ben de takılıyorum eşimin geçmişine bunu takıntı yaptım
Siz evlenmişsiniz artık belki eşiminkine takılmam ben ama daha ortada birisi yokken onun olabilecek geçmişini düşünmek çok kötü mahvediyor Şimdi size benim takılmayın demem saçma olur ama gerçekten takılmayın bence ortada bir evlilik var sonuçta
Sürekli aklımda ya nasıl olur çıldırıcam
Kaç yıllık evlisiniz ve geçmişinde ne kadar ileri gitmiş peki
Uluorta anlatmayım yazacaktım da mesaj kutun kapalı
Offf iyice boş yaptınız saçmalığa bak
Ya biliyorum saçma olduğunu farkındaysan Nasıl aşarım bu düşünceyi diyorum Kendime söylesem de engel olamıyorum üzülmeme dert etmeme
E sen de birilerine o sözleri söylemişsin?
Evet zaten sorun bu Ben de biliyorum Ondan geçmişi olmamasını bekleyemem zaten 24+ yaşında insanın geçmişi illa olur Ama ben kafayı yiyecek şekilde daha ortada olmayan ilerdeki sevgilimin geçmişini düşünüp üzülüyorum Bunu nasıl aşıcam bilmiyorum
Psikologa git
Mantıklı Gidemem maalesef belli sebeplerden dolayı
bakire degilsin sorun yapma
Yaş kaç 13-14?
24. Omayacağını biliyorum öyle birinin Zaten benim de geçmişim var bunu ondan bekleyemem de biliyorum Ama işte içim içimi yiyor düşünmekten daha o kişi hayatımda değilken bile kafayı yiyorum
Tamam benim geçmişim konuşalım istersen
Geçmişim yok
Beğendiği kızlar bile sorun oluyor Geçmişini sıkıntı yapmamayı öğrenmem lazım benim
Boş yapma yalan söylüyorsun, buraya bunu kanıtlamak için yazdım zaten. İnan bana gerçek takıntı bu değil.
Erkeklerin takıntısı çok daha güçlü oluyor, öyle ki karşımdakinin tipi bile benim için tamamen önemsiz
Ya benim eski sevgilimin hayatında hiç sevgilisi olmamış hoşlandığı ilk ve tek kız bendim İnstada beğendiği güzel kızlar yüzünden kaç gece ağlama krizine girip dar ettim ona hayatı Sence yalan mı
Nasıl dar ettin
Ya ağlayarak zırlayarak söverek sayarak çocuk da karşıda yıprandı yani
Bir kadının böyle bir takıntısı olması mümkün değil boş yapıyorsun, çünkü erkeklerin cinsel rolü gereği oluşuyor.
Bakire olmayan kadın kişiye erkeksi gelir, bakir olmayan erkek sana kadınsı mı geliyor?
Valla sana ne bakire olmayan kadınlar söylerim öyle bi kadınsı gelir ki kendi cinsiyetini unutursun Öyle bomboş fikirleri uydurup bi de nasıl inanıyorsunuz Baban kadınsı geliyo bana senin
Neden ağladığını anlamadım bunları sana laf olsun diye söylemiyorum. Burada erkeklerin bakire kadın istemesinin protestosunu yapmak için hikaye uyduruyorsun, ulan mağdur olan biz erkekleriz zaten bu durum hoşumuza mı gidiyor sanıyorsun