Ben böyle bir insanla yaşamak istemiyorum napmalıyım?

Kayınvalidemle yaşıyorum ama kendisi bana karşı çok vicdansız birisi benim hastalığimda benimle ilgilenmedi ve ben bunu unutamiyorum ama o her hasta oldugunda ben onun yanı başındaydim. Yeni doğum yapmistim bebegim küçücüktü daha ama o kadın bana hic acımadı. Ateşler icinde yanıyodum odama gelip neyin var demedi bana üstüne üstlük hakaretler saydı ben gencligimde böyle nazlı degildim bizde doğum yaptik falan dedi beni aç bıraktı. Yemek yemek icin mutfaga gittigimde bana söylendi durdu Aeşten cayır cayır yanip yatagin icinde tir tir titriyodum bide bebegimle ilgilenmeye çalışıyordum bebegimin termometresiyle ölçüyordum ateşimi 39.5 ama o kadın hala konuşuyodu. Ayakta yürüyecek dermanim yoktu gözlerim bulanik görüyordu bebegimin altini temizliyodum cocugum uyuyunca sirkeli suyla ateşimi düşürmeye calisiyordum terledikce üstümü degistiriyodum su gibi terliyordum yatak sırılsıklam oluyodu bi ara ölüyorum zannettim beyaz bi ışık gördüm bilincim gitti rü ya da gibiydim baktimki yerde yatiyorum cok dua ettim Allaha bebegim icin bana güc kuvvet ver simdi alma canımı diye. Ayaga kalktim bana Allah yardim etti kendime geldim. Simdi evimi ayirmak istiyorum ama eşimle gücümuz yok buna napmaliyim? Cocugum hala küçük bana muhtac calismak istiyorum ama bebegim engel oluyor. Ne gibi isler yapabilirim nasil kazanc saglayabilirim bana bir fikir verin nolur?
Ben böyle bir insanla yaşamak istemiyorum napmalıyım?