Nrhaba arkadaşlar sevgilimle limoniyiz iki gündür konu aslinda bir değil iki tane. birincisi gec cevap veriyodu. konustuk hallettik. aksamin d a?

nrhaba arkadaşlar sevgilimle limoniyiz iki gündür konu aslinda bir değil iki tane. birincisi gec cevap veriyodu. konustuk hallettik. aksaminda disari cikicam sarjim bitiyo dedi ben ona biyere giderken sarjini doldur da cik merak ediyorum dedim oda dolduramadim dedi neyse tamaam dedim. güldü öpücük işareti yolladi sonra bende cevap vermedim. Sen niye beni opmuyon dedi. Bende sen beni dinleme sonra opmuyomuydun de dedim. Oda hadi ama dedi bende saçma konuştuğunun farkindamisin dedim. Oda şaka yapmıyorum dedi bende yapmiyorum dedim. Zaten bende telefonda opuck atmalar hadi op demeler sevmiyorum. Sabah Iste bugün gunaydin mesaji attim napiyon diye konuştk hala konuşmuyoruz. Napayim ben simdi akil verin bana nolur
Nrhaba arkadaşlar sevgilimle limoniyiz iki gündür konu aslinda bir değil iki tane. birincisi gec cevap veriyodu. konustuk hallettik. aksamin d a?