Sevgili olana kadar ne kadar tanıdın? İnternetten felan mı tanıstiniz? Bu bildiğin kanka... Tamam sevdiğinle yeri gelir cinsellik konusursun (bu olmasi gereken birsey) ama 2 günde değil. Sen biran önce bundan kurtul yoksa seni elde etmeden durmaz.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Sana yakışmayan birisi üstelik adam gibi adamda deyil, yorumların ortak noktası seni sadece tek bir amaçla düşünüyor, sevgi böyle olmamalı, sevgi yürekte hissedilir başka yerde degil, kendini kullandırma
Teşekkür ederim güzel, eig tercih için aklı uçkurunda insanların yerine seni sen oldugun sana kendinden çok seven ve düşünenleri hayatına al ve sevginin mutlulugu ile bir kuş gibi kanatlan uç aşkın ışıgına
Kızım direk ayrıl. Her yerden engel at. Boş yere vakit kaybı bu adamın aklı mikinde. Yakında senden çıplak fotoğraf da ister. Bu adam Allah göstermesin buluşsanız sana tecavüz bile eder.
aynen ondan ayrıl kültürlü kafası çalışan insanda var memlekette yani en azından kadına ilk anda o gözle bakmayan bu adam seni şu an yedek malzeme olarak görüyor bence
@Şoper valla bakmıyorum kim fake kim değil :D daha önemli işlerim var uzun zamna üstüne geldim burayada artık yorumda yapmıyorum herkes kendi kendine takılsın
Yani daha seni ikna etmeyi bilmiyor sevgilisi olduğu halde çok sahte bir sevgili lik dönüyor ortada ikinizde birbirinizi sırf sevgilim olsun diye tanışmışsiniz yani sevgi yok boş muhabbet
Dersimede çalışırım sevgili de yaparım sana mı hesap vercem senin gibi evlenipte beni doyuramıyo die abaza abaza karı kız peşinde koşmuyorum karaktersizin önde gidenisin şimdi defol sorumdan sitenin en abazan hayvanı
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > İki günlük sevgilim adama normal merhaba de iki dakka sonra konu hoop oraya benim hatam var mı bakın yaa?
En İyi Cevaplar