Hayır beni bir ke3z kaybedenin ikinci bir şansı olmaz kesinlikle.. çünkü ben beni kaybeden insana bir daha güvenemem ya da aynı şekilde sevemem.. zaten bir kez kaybedince araya soğukluk da giriyor. ve beni kaybeden kişi de benim değerimi bilmiyor demektir.. direk silerim.
Şimdi olaya derin boyutuyla bakmak lazım. Mesela kaybetti derken bir hata mı yaptı? Yoksa ben istemiyorum deyip kendi mı gitti? Duruma göre değişiyor olaylar. Eğer dediğim gibi kendi çekip gittiyse asla başka bi şansı haketmez.
Hangi sebeple kaybettigi onemli. Saygisizlik, sadakatsizlik, yalan vb seylerse yildizlari ayaklarima serse ayagimin ucuyla iter kenardan yururum. Onun disinda sacma bir nedense elbette degerlendirilebilir.
Zor. İmkansız değildir illa ki ama bir kere giden zaten gerçekten sevmediği için gitmiştir. Bir kere giden de hep gider. Bir gözü hep kapıda olur. Güvenemem öyle olunca da.
Benim adima bitmistir ayril baris iliskiden bi hayir gormedim ne kenimde nede etrafimda herkes kendi yoluna ne dunyadaki tek erkek benim ne dunyadaki tek kadin o sonucta