Ben 26 o 21 yaşında. Bu yaş farkı çok mu fazla ondan hoşlanmam anormal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hoşlanmanız gayet normal. İnsanız hoşlanabiliriz. Siz kafanızda bu yaş farkını sorun etmedikçe ve ileride karşılaşacağınız küçük büyük fark etmez, farklılık fikir ayrılığı, yaşa dayalı fiziksel özellikler gibi konuları paket olarak düşünüp içinizde çözüp devam edebiliyorsanız.
Hiç problem olmaz sizin açınızdan.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYahu ne diye dert ediyorsunuz böyle saçma sapan şeyleri.
Seviyor musun? Güveniyor musun? Onun seni sevdiğini hissediyo musun? Fikirleriniz örtüşüyor mu? Kolay anlaşabiliyor musun? Fikir ayrılıklarında birbirinizi anlayabiliyor musunuz?
Tüm bunlara evet dedinse gerisi fasa fiso. Çevreye karşı kör sağır dilsiz olun. Sevdanıza sahip çıkın!!
Yaş boy pos dil din ırk muhabbetini aşın artık. Yıl 2023 gerçi o bile bitmek üzere...10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Benim fikrim olumsuz ozelliklede kizin buyuk olmasi ciddi olumsuz cunki biz erkekler siz kadinlara gore gec olgunlasiyoz ki olgunlukta 25 ten sonra yeni yeni basliyo yani aranizda hoslanma olsada bu ilerde cileye doner biri digerinin yaninda yaptigi her hareket cocuk gbi kalir yasitlarina gore normal ancak senin yasitlarina gore normal değil
518 Yorumla
Soran+1 yılYa cocuk olgun akıllı biri ama biraz ergenlikleri de var hani. Ben normalde bu tarz şeyleri çok ayıplardım benim de başıma geldi :( cocuk çok yakışıklı
- +1 yıl
Yakisikli ilgili saygili olabilir ancak bu icindeki o ergen cocuksu duygular artik durgunlasti demek değil hani senin dedigin su hesaba donuyo bazi dengesiz erkekler adama bakiyosun 30 yasinda benle yasit 18-20 yasindaki kizla olmaya calisio yahu diosun o daha cocuk dalgami gecionuz siz dediginde neresi cocuk bea kocaman olmus vucuda bak dio kalbini hislerini dusunen yok onun onunde daha kocamann bi gelecek var
Soran+1 yılAma o da benden hoşlanıyor. Ben anormal miyim ondan hoşlandığım için? Bi de ayıplanır mıyım çevre tarafından?
Soran+1 yılYa öyle bi konuşuyorsunuz ki ben de cocuk ruhluyum deli doluyum. Öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki ben pe*dofiliyim. Çok şaşırdım. Cocuk da birkaç yıl büyük gösteriyor. Ama şöyle bi şey var çocukla yakın olan benden bir yıl büyük olan bi kız var, bunu duyunca kız çocuğa tepki göstermiş yaş farkı çok fazla diye, araları bozuk şu an. Cocuk bana ne zaman baksa kız bana kurulmuş gibi gülümsüyor böyle sinirli gibi. Ben ne yaptım ya? Ben mi bak diyorum çocuğa? Ayrıca ben sen hoşlandım yani sanki 18 yasından küçük de cocuk
Soran+1 yılSen bi varsın bi yoksun derken?
- +1 yıl
Bugun senden deliler gibi hoslanir hatta evlenelim der o denli cilgin bi giris yapar 3 gun sonra bi bakmisin arayip sormuyo bile biyerden sonra sikilir ciddi iliskiden cevresine bakcak yasitlari neler neler yapio kendi nerde yani karsindakinin iyi ya da kotu oldugunu anlicak kivamda olmaz sen istersen melek ol kisa surede bikar buda onun yaslarinda normal erken evliliklerin bosanma surecinde dikkat et cogunlukla hata erkektedir cunki henuz elindekinin kiymetini bilicek anlicak kivamda değil ayni erkege 27-28 den sonra o sansi ver bak bakalim kadinini kaybediomu goz gore gore
Soran+1 yılAnladım haklısınız doğru. Zaten öyle ciddi bi durum yok şu an sadece hoşlantı bi de o bakıyor ben de bakıyorum. Ama dediğim gibi işte yakın arkadaşı olan kızla arası bozuldu kız tepki göstermiş nasıl ondan hoşlanırsın o senden 5 yıl büyük diye. Kız da benden bir yıl büyük. Cocuk bana bakıyordu sinirli sinirli gülüyor, ben içeri girdiğimde bana imalı imalı bakıyor. Bu kız beni çok rahatsız ediyor
- +1 yıl
Belki erkek kardesi gbi dusunup senden korumaya calisiyodur yani burada karsindaki henuz sana gore cocuk yasta kaldigindan ilk olumsuz dusunceler senin uzerine donuyo dedigim gbi bu yas farki 30 dan sonra olsa sartlar farkli ancak Şu an cidden istersen sen melek ol onun akli kimbilir hangi hayallere gidip gelio bence kendini uzme yasina uygun birini bul ki benim sahsi fikrim erkegin bi iki yas buyuk olmasi iyi abartmadan ama yaninda amca gbi kalcak biri demiyorum sen 26 ysan erkek 28-29 ama 30 dememeli bu seferde sana yazik olur 30 ve ustu icin cok gencsin ki bence en basta kultur uyumu icin cocuklukta izlenilen cizgi filmler cok onemli bi kultur baslangici baslangic uyumlu olmali
Soran+1 yılAma ben çocuğa ne yapıcam ki? Yani çocuğu benden neden korumaya çalışıyor canına mı kast edicem çocuğun sanki? Bakın siz de bu ilişki olursa benim üzülebileceğimi söylüyorsunuz mesela yani olan bana olucak aslında olursa da. O kız benimle ilgili ne düşünüyordur?
- +1 yıl
Hayir hayir ne canina kast etmesi bu koruma gudusu boyle bisey icin değil sadece soyle dusunun sizin bi kiziniz var 5 yasinda oyun arkadasi 5-6 yas grubu olsa hosunuza gider aralarinda ezilmez hep birlikte yeni birseyler ogrenirler ve ayni enerjiye sahip olduklarindan ayni anda yorulurlar vs birde cocugunuzun oyun yas grubunun ondan 5-6 yas buyuk oldugunu dusunun 10 -12 yasindaki bi cocuk sizin cocugunuza herturlu baskiyi kurabilir oyunda daha becerikli ve daha hizli olma konusmasindan tutun bakislarina kadar buda benzer bisey konu siz kotu bir bireysiniz demek değil sadece yasitiniz icin harikasiniz ancak kucukler icin siz yipratici olabilirsiniz akliniz fikirleriniz saygi duyulasi olabilir ancak karsinizdaki henuz bi cocuk lutfen dediklerimi yanlis anlamayin
Soran+1 yıl😂 siz her çocuk dediğinizde çok gülüyorum. Üniversite okumuş bir birey o. Bana göre cocuk kalıyor demek istiyorsunuz anlıyorum ama çocuğu görseniz uzun boylu 22-23 gösteren biri. Ben de minyonum bana da 22-23 gösteriyorsun diyorlar liseli bile sananlar olmuştu iki sene önce. Yani ben çoçuğun üstünde baskı kursam bile onu ne kadar yönlendirebilirim ki daha doğrusu ne denli büyük hatalar yapmasına neden olabilirim ki? Nasıl zarar verebilirim yani somut örnek verseniz daha iyi anlayacağım
- +1 yıl
Ben cocugun ustunde nasil baski kurabilirimki derken evli yasitlarim ki bizler artik 40 a dogru giden grubuz hepsi cocuklu vs hepsi karisindan deli gibi korkuyo bea nasil bi baski olusturuyosunuz hemde varya off diom cenesiyle tribiyle ugrasmaktansa ne istiyosa tamam demek en guzeli paspas ol deseniz onada kabul bizler bu haldeysek birde cocuk artik emredin efendimiz die iki eli bagli yaninda hazir olda bekler kisaca sen baya bi baskin karakter kalirsin birde yasin itibariyle karsindakide sana guvencegi icin hani ne olsa o daha iyi bilir daha iyi dusunur die bi bakmisin artik istek değil emir vermeye donmus zamanla ama yasina uygun olsa bi tik daha farkli olur yine kadin ustun kaliyoda %100 baski değil en azindan %70
Soran+1 yılYa baskı kuracak ne var ki? Ben öyle biri değilim. Hadi dediğiniz gibi baskı kurdum bu durumun o kızla ne alakası var? O kız annesi ya da ablası da değil hani. Bana kendimi kötü hissettiriyor öyle davranarak. Hep imalı bakışlar gülümsemeler falan.
- +1 yıl
Belki kendini ona ablasi gbi yakin hissediyodur kardesi gibi benimsemistir hani nasil kadinlarin cevresi 5 yas daha buyuk bi erkege yuh artik amcami dicen gozuyle bakiyosa erkeklerin cevreside ayni 5 yas buyukmu ilerde teyze dersin artik o olgunlukla nasil basetcen gbi bi durum ortaya cikio
Soran+1 yılYa cocuk hoşlanıyorsa onlara bi söz hakkı doğmuyor üzgünüm. İstediği kadar öyle davransın artık bakmıcam bile kıza. Bi insana sırf duyguları yüzünden kendini kötü hissettirmek ne demek? Adam mı öl*dürdüm, 18 yaş altı birinden mi hoşlanıyorum aramızdaki yaş farkı 10-15 yıl mı sanki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence fazla hemde sen gençliği ve dış görünüşü için hoşlanıyorsun anladığım kadarıyla. Gençlik ve yakışıklılık gidecek bir kaç seneye ve hala senden 5 sene genç anlasamazsiniz. Kaldı ki o yaşta bir erkeğe güvenmek bir yola çıkmak doğru değil. Kararları hızlı değişir. İyisimi kendi yaşıtınla olman.
40 Yorumla
+1 yıl21 yaş benim gözümde çocuk hiç sağlıklı bir ilişki olmaz
43 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite okumuş bi cocuk 😂 18 yaşından küçük sanki
- +1 yıl
26 yaş için küçük evet
Soran+1 yılEtik dışı bi durum göremiyorum
kime ne ablası zevk alıyorsan takıl işte. ama yıllar ilerlediğinde maymun gözünü açar sonra sağa sola kaçar. bu günler geldğinde de ağlamak yok ona göre...
20 Yorumlaİlişkide erkek büyük olmalı bnce ya kadın büyük olunca olmaz
41 Yorumla- +1 yıl
İlişkide erkek küçük olsun daha iyi yirmili yaş çok isteği oluyor hiç enerjisi bitmiyor yaş geçtikçe pil bitiyor tecrübe konuşuyor
+1 yılBenim eşimle aramda 8 yaş var o yüzden 21 yaş erkek bence küçük bi ilişki için de daha olgun birini bul derim
20 Yorumla
+1 yılSana göre normalse bir şey diyemem ama bana göre normal değil hemde hiç 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
ilişkide erkeğin kadından yaş olarak büyük ve boy olarakta uzun olma taraftarıyım şahsen
30 Yorumla
+1 yıl6 yaşa kadar sorun yok bence ama hoşlandığın kişinin yaşı küçük sayılır
10 YorumlaEğer çocuk aklı başında olgun biriyse bence sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 27 hoşlandığım erkek 23 açılamıyorum da toplum baskısı yüzünden arkadaşıma açtık konuyu çocuklar mi ugrasicaksin dedi çocukta bana ara sıra bakıyor fark ediyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Toplum baskısı var mı bu konuda
Cevap sahibi+1 yıl@King_Leonidas evet var genel de erkekler büyük oluyor kadınlardan 2 3 yaş kadar toplum böyle alışmış
- +1 yıl
Tam tersinde de var. Erkekle kadın arası 10 yaş olunca yine aynı şey. Aslında bu şekil olunca daha iyi oluyor. Bence sen söyle ben olsam ve benden böyle hoşlanan bir kadın olsa açık olmasını isterdim ama işte benden de hoşlanan olmuyor.
5 değil 6 yaş büyüksün. 21'in üzerine koyacaksın. 6 yaş çok değil. Kafalar uyuşmalı.
00 YorumlaDurum anormal değil ama dedikodu yapan çok olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hoşlanma olarak iyi evlilikte zor iş ünlüler yapsa da normal insan anlaşamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte istediğin gibi yetiştirme şansın olur. 😃😃
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Çok değil. Çok güzel bence. Senin için büyük avantaj bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO daha çocuk bence kadın erkekten bu kadar büyük olmamalı.
15 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşında olsa çocuk derdim de 21 yaş da çocuk değil ya
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşında erkek hala çocuktur
Soran+1 yılOlur da olursa ayıplanır mıyım ya
Cevap sahibi+1 yılBu soru işaretleriyle ilişki yaşanmaz. Sen bile kendi içinde normalleştiremiyorsun durumu. Ayrıca elbet bu yaş farkı aranıza girer bir noktada.
Soran+1 yılEvet öyle ama ne biliyim hoşlanıyorum da bi yandan
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimi vardır 18 yaşında 30 luk adamdan olgundur. Yaş farkı çok olmadığı sürece takma. İyi anlaşabiliyorsanız tamam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bildiğin ergen seviyormuş...
sorun değil mutluluklar dilerim
00 Yorumlahoslanmak kim olursa olsun anormal degil ancak iliskiyi yuruturken zorlanabilirsin benim cevremdekilerin deneyimlerinden cikardigim sonuc bu yani
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru sonuç mühim olan yürütebilmek
+1 yılAnormal sayılmaz, senin anlaşabileceğini düşündüğün biriyse, yaş sadece bir sayıdır. Bazen de tercihtir şahsen ben kendimden yaşça küçük birinin ciddiyetsizliğine tahammül edemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 12 yaş büyüğüm ben nabayim 5 yaş bişeymi
00 Yorumla
+1 yılErkekler geç olgunlaşıyor şu an anlaşıyor gibi olabilirsiniz ama emin ol olgun değiller 26 da falan anca olgunlaşıyorlar
10 Yorumla
+1 yılÇocuk olgun dusunceliyse siz de. yazınızı gostermiyorsaniz sorun olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılCocuk olgun düşünceli ben de yaşımı göstermiyorum bana 22-23 diyorlar hatta bazen daha küçük sanıyorlar minyonum
- +1 yıl
Ozamn sorun olmaz bence devam edin
Soran+1 yılÇocuğun yakın arkadaşı olan benden bir yıl büyük olan bi kız var. Bunu duyar duymaz çocuğa tepki göstermiş yaş farkı çok fazla kendine gel diye. Çocuk bana bakıyordu geçen gün kız da bana sinirli sinirli gülümsedi böyle. Kız niye öyle davranıyordur
- +1 yıl
Kiskanmis olabilir seni belki de o istiyor ama açılamamıştır
Soran+1 yılÖyle midir yoksa yakın arkadaşı diye korumacı mı davranıyordur
- +1 yıl
Çocuk seviyorsa neden korumaya çalışın ki. sanki afedersin taciz mi. edeceksin onu
Soran+1 yılBence de tuhaf annesi ablası da değil hani. Sanki ben çocuğu öl*dürücem
- +1 yıl
Aynen oyle bisey var iste ama o. söylemeden bilemeyiz
+1 yılYakışıklı ve uzun boylu olunca kendisinden 5 değil 10 yaş küçierkeğe bile aşık olur foidler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çocuk sevindirmekte güzel
19 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
Soran+1 yılDışardan bakan insanlar ne düşünğr
Soran+1 yılO kadar da küçük durmuyor ben de minyonum yaşımı göstermiyorum
Soran+1 yılYoo 😂😂😂
Soran+1 yılPeki 😂😂
Erkeğin büyük olması tarafındayım ben
20 YorumlaÇok değil bazıları çıtır sever 😍
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıtır ne ya ben yaşlıyım sanki
+1 yılBen istemezdim
10 YorumlaHem sevdiğini hem cocuğunu bir emzirirsin 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Bence değil. Keyfinize bakın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılanormal değil ama zorluk çıkabilir
00 Yorumla
+1 yılBisey olmaz ya 5 yastan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe cok ne az ortası bişey öne. li olan sevmek tir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı olmaz rahat ol
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal değil olabilir
00 Yorumla
+1 yılsevişmek için olabilir de evleneceğinizi sanmıyrum
00 YorumlaNormal bence hatta güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFark kiz olunca buyuk tabiki erkek olsa neyse
13 Yorumla
Soran+1 yılHani olur da olursa ayıplanır mıyım? Cocuk çok da küçük gibi değil olgun akıllı yani ve yakışıklı bayağo
Cevap sahibi+1 yılAyiplanacagini sanmiyorum ama sırf yakisikli diyede evlenme pişman olursun
Soran+1 yılYa şöyle çocuğun yakın arkadaşı olan benden bir yıl büyük olan bi kız var. Bunu duyar duymaz çocuğa tepki göstermiş yaş farkı çok fazla kendine gel diye. Çocuk bana bakıyordu geçen gün kız da bana sinirli sinirli gülümsedi böyle. O yüzden soruyorum hani o derece mi kötü bi şey bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadının büyük olması sıkıntı
21 Yorumla- +1 yıl
kadının küçük olmasıda sıkıntı kadının her türlüsü sıkıntı 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hiç anormal değil. gayet normal bi rdurum
00 YorumlaBaşta olmasa da ilerde sorun olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. nikahınma mo alıcan takıl işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSübyancı der çevren, dalga geçerler seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende 26yım manita 23
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılSübyancılık
113 Yorumla
Soran+1 yılOha gerçekten öyle mi görünüyor :(
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Soran+1 yılİyi de 18 yaşından küçük değil. Üni okumus bitirmiş. Olur da olursa ben ayıplanır mıyım çevre tarafından?
- +1 yıl
Ohoooo sen çevre ne der elealem ne der diye düşünürsem hayatta mutlu olamazsın hanımefendi , bu arada ilişkinin doğasına aykırı olduğu içim abartarak sübyancılık dedim ama bana göre böyle bir ilişkinin yürümesi mantıklı değil
Soran+1 yılYa şöyle çocuğun yakın arkadaşı olan benden bir yıl büyük olan bi kız var. Bunu duyar duymaz çocuğa tepki göstermiş yaş farkı çok fazla kendine gel diye. Çocuk bana bakıyordu geçen gün kız da bana sinirli sinirli gülümsedi böyle. O yüzden soruyorum hani o derece mi kötü bi şey bu
- +1 yıl
O derece kötü bir şey bence de
Soran+1 yılYa yeter 😂😂 kıza ne ya çocuğa ne yapıcam sanki
- +1 yıl
Herşeyi yapabilirsin sonuçta tapulu malın olacak kendisi hanımefendi 🙃
Soran+1 yılYok artık. Benim anlamadığım o kız neden öyle aşırı korumacı tavırlarda bulunuyor hani? Yanş çocuğun canına mı kast edicem sanki
- +1 yıl
Neden anlamak istemiyorsun sen bunu !! Bu ilişkisi yanlış bir ilişki olacağı için ikinizi de ve özellikle çocuğu korumak istiyor yoksa çocuğu 78 yerinden bıçaklayıp taciz edeceğinden değil yani
Soran+1 yılYahu 😂 ben de diyorum ki ne koruması kötü ne olabilir ki? Somut bi örnek versen daha iyi anlaşılır hani
- +1 yıl
Kadının erkekten 5 yaş büyük olduğu bir ilişki mental olarak uygun değildir , erkek yaşlansana büyümeyen bir organizmadır , kadın ise her yaşta erkekten daha olgundur , şimdi sen kalmış senden yaşça küçük biriyle vs vs diyorsun , bana göre bunun çocuk bakmaktan bir farkı yok ayrıca bak arkadaşın şunu da düşünüyor olabilir , tüm erkeler genç kadın isterken sen neden kart kadının peşindesin 🙃 düşün o 30 ken sen 35 … korku filmi gibi 🫣
Soran+1 yılKart mı 😂😂😂 çok güldüm cidden sen öyle san peki
+1 yılfazla. sizden olmaz vazgeç bu sevdadan
10 Yorumla
+1 yılBüyütürsen iste
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşkın yaşı olmaz
00 Yorumla
+1 yılNerede gördün
00 YorumlaNormal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılBence iyi
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen sen yaşını göstermiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla değil
00 Yorumla
+1 yılNormal bakma kimseye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sorun olmaz takılın
00 Yorumlasorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılNe olmaz
Cevap sahibi+1 yılHic bir sorun olmaz
Soran+1 yılÇocuğun yakın arkadaşı olan benden bir yıl büyük olan bi kız var. Bunu duyar duymaz çocuğa tepki göstermiş yaş farkı çok fazla kendine gel diye. Çocuk bana bakıyordu geçen gün kız da bana sinirli sinirli gülümsedi böyle. Ben içeri girince mesela bana imalı imalı bakıyor yine böyle zoraki gülümsüyor gibi. Kız niye öyle davranıyordur
Cevap sahibi+1 yılCekemiyor pislik kiz sakin sakin taviz verme o kizdan onu uzak tutmaya Calis yarin birgün evlenirsen de Umarim o kisi baskalarinin lafina bakmaz cok Dikkat et karakteri belkide tam oturmamistirw
Soran+1 yılNeyi çekemiyor? Ya zaten daha ilk anladığı zamanlar bile bana ayar vermeye çalışmıştı. Şimdi bana dik dik bakıp boş boş gülümsüyor. Sinir bozucu bi durum.
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım çocuktan 5 yıl büyüğüm, aramızdaki yaş farkı çok mu sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler