Demekki bi aciklamasi varmis niye hep ayni hatalari yaptığımızın..

Demekki bi aciklamasi varmis niye hep ayni hatalari yaptığımızın..
Bence buna meyletmeden anlamaya çalışmanız daha iyi değil mi, böyle bir travmanın saçma denemesi yüzünden kaçınız daha bunlara maruz kalmak zorunda, hayır yani yetmedi mi gerçektenn, bunu da geçtim gerçekten böyle bişeyi tekrar yaşamak istemek saçma değil mi?
Evet saçma ama farketmiyosun ki bunu.. Mesela bn bunu gorene kadar farketmemistim.. Sanirim biraz farketmeden yapıyoruz hani aslında hep derler ya mesela ailenden birisi nasil davranirsa kocani ya da esini onun gibi secermissin iyi ya da kotu o kisiye gore biraz umarım anlatabilmisimdir
Sanmam ailesi çok iyi olan kişiler de böyle seçimler yapabiliyor hatta iş inada kadar gidiyor, sonuç hüsran, farkında olmadan değil birazda bilinçli bir şekilde seviyorsunuz bu tarz kişileri, sonuçta düşünme yetiniz var fikir üretme yetiniz var, olayları görme analizleme yetiniz var, ama bunu farketmeden yapmanız sizi büyük hatalara sürüklüyor, belki de senin dediğin gibidir ben fikrimi söylüyorum o kadar
Ya soyle dusun askin gozu kördür derler ya bu bi gerçek.. O an ona o kadar kapılıyosun ki etrafindakiler soyledigi halde goremiyosun ondan baskasina inanmiyosun falan filan sonra sonra farkina vardiginda bide bunun vazgecebilme suresi de var birden kestirip atamiyosun sonuçta senelerce deli gibi sevdigin melek yüzlü seytan.. Bildiğin halde bile vazgecmek zor olabiliyo.. Hayatima normal birisi girmedi ve nedeninin bu oldugunu da farkedemedim demekki ben fazla körum🤷♀️
Yaanii o da mumkun tabii.. Zamanla duvarlari olusuyo insanin ve kimse onlarla uğraşmak istemiyo belkide haklilar da ama bn normal birini bilmediğim için herkese ayni davranıyorum kimisine daha zor falan ne bilim iste size sacma olabilir ama bn böyleyim iste
Cevap
4Cevap
Olabilir. Hırs var kadınlarda. "Ben bu erkeği düzeltirim" hırsı. Hep başarısızlıkla sonuçlanan
Evet doğru söylüyorsun.. Aslında erkeklerin duzelemiceni bi anlasak var yaa ohooo bence hersey daha iyi olabilir daha cabuk vazgecip daha huzurlu olabilirdik heralde
Biliyorsunuz bence. Sadece "acaba?" sorusuna hayır diyemiyorsunuz düşüncenizde 😊
Hep o acabalar mahfetti zaten hayatimizi🤷♀️
Maalesef
Öyle zaten jdjdidid sen mi kesfettim sandın 😂😂😂
Ben yeni keşfediyorum napim😂
Ben onu bunu bilmem kadına el kalkmaz
Kadına tek bir şey kalkar, bu da zaten işine gelir
Konuyla alakasiz bi yorum daha bravo
Korku ve yarından ümitsizlik.
Sanırım hepimiz ayniyiz
Aynı değiliz aslında, ne kızlar var tanıdığım onlar çok başka, çok güçlüler. Temelinde insanın kendine biçtiği değer yatıyor bunda.
Biz ya da ben başkalarından bekledigim için kaybediyorum zaten
Kendini düşün, kendini sev, geleceğe bak. Sana saygısızlık yapmalarına izin verme
Bundan sonra daha dikkatli olcam ve beni uzmelerine izin vermicem
Saygısızlık hoş görülmez. Yapandan uzaklaş. Kimsenin kölesi değiliz. Mezara yalnız gireceğiz yapayalnız. Korkma kimseden.
Doğru söylüyorsun kesinlikle
Hak ediyorsun bence sen
Neyi hakediyomusum?
Bilmiyorum herşeyi
Yazmadik diye kotu mu olduk?
İnsan bi sebep söyler şu yüzden istemiyorum der insanım halden anlarım merak etme rahatsız etmem söylediğin sürece
Söyler misin sebebini
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?