İhanete uğradıktan sonra neden böyle biri oldum ki?

Nişanlıydım ben. Nişanlım tarafından ihanete uğradım benimle nişanlıyken beni yarı yolda bırakıp eski sevgilisine gitti. Çok acı çektim yemeden içmeden kesildim zayıfladım hayattan zevk almaz oldum 6 ay oldu yeni yeni toparlıyorum kendimi bana hayaller kurdurup kendine bağlayıp bu yola baş koyduran insan artık yok. Evlenecektik biz eşyalarımıza kadar seçtik ilerde çocuk hayalini kurduğumuz çocuğumuzun beşiğine kadar beğendik 😢 şimdi şöyle bir etrafıma bakıyorum da ben nişanlıyken hayatında sevgilisi olmayan insanlar nişanlandı evlendi öylece izledim herkesi.. bir zamanlar benim de mutluluktan uçtuğum içimin içime sığmadığı zamanlar nasıl mahvoldu böyle diye. Çok koyuyor bazen insana aileme çevreme pek belli etmemeye çalışıyorum ama gizli gizli ağlıyorum kenarda köşede görmesinler diye içimi de buraya döktüm işte sizlere 😢 şu an o kadar sevmekten ve evlilikten uzak biri haline geldim ki hayatımda kimse olmasın umrumda olmaz tek başıma yerim içerim yaşarım ölürüm hislerim duygularım bitti sonuna kadar sömürüldü. 😢

İhanete uğradıktan sonra neden böyle biri oldum ki?