Güncellemeler
+1 yıl
Tam mutlu oluyoruz sorun yok diyorum yine kavga etmek için neden buluyor dün her şey normalken en az 4 kere yanındayken ağlattı 2 saat içinde şimdide panik atağım tuttu. Kaldıramıcağım uygunsuz bişey attı. Etkisinde kaldım uzun süre normale dönemicem bana psikolojik şiddet uyguluyor. Ne yapmalıyım? Bide yetmiyor üzerine yanlısta anladı beni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fotoğrafın ne olduğunu tahmin ettim ama yanlış tahmin sanırım. Valla hanımefendi böyle biriyle iletişimde kalmak sizin kendinize verdiğiniz değeri göstermektedir. İlişkiye hala devam ettirme isteğinizi anlamadım.
Yanlıs tahmin o dediğiniz sey değil beni en büyük korkumla sınadı resmen sonra da karakterime laf etti. Sırf olay çıkarmak için yapıyor bunu. Sinirden elim ayağım titriyor. Cocuk paramparça olmus benim en büyük korkumu bana atması sok geçirtti bana tepkimden de karaktersiz dedi sadece o an çok korktum. Bunu yapmasına gerek varmıydı bilmiyorum. Yardımda edemiyoruz evet üzülüyoruz ama hayatımızın tüm merkezine almak bana mantıklı gelmiyor. Doğal adet virüs zaten bir türlü önümü göremiyorum ne yapayım yani kalkıp kendimimi leseyim artık en kötü olaya bile kayıtsız kalabiliyorum artık
Önce bı sakin ol. Sonra Soruma cevap ver. Neden hala birliktesin?
Ayrılmıştım kalktı kendisi geldi özür diledi ve 1 hafta sonunda gelip daha 24 saattin sonunda yanındayken 2 saat içinde en az 4 kere ağlattı simdide bunu yapıyor. Haksız değilmi? Bişeyde diyemiyorum Şu an swn karaktersiz insansın demesi yetmedi kardeşimle onu o olayı düşündürdü bana. Şimdi evet 3 gün bu olay aklımda diye unutmayıp düşünüp düşünüp ağlıcam yine. Hayatımı mafvediyor sadece
Kardeşin böyle paramparça olsa diye diyemez hani bunu evet oradakide candı ama sanki bunu ben yapmısım gibi davrandı benim akıl sağlığım tam olarak zaten yerinde değil. Zombilerden asırı korkuyorum kan görünce bayılan insanım bombayla parçalanan bebeği bana attı sansürsüz biçimde
Diğer konuya yazdım bunlara olan cevabımı buraya da yazayım. Bazı karaktersiz omurgasızlar bencil narsist ve kendini beğenmiş boş ve balon kimselerdir.. bu kişiyle ilişkiye devam etmen sana daha fazla zarar verecek. Her yerden engelle ailenle tehdit et babama söylerim vs ne bilim uzak tut tatlı diline de güvenme hatta yapabiliyorsan başka biri ile flortles ama dikkat et bu seferki öç olmasin
Ben yanlıs bişey söylemedim değilmi çünkü vicdan azabı çekiyorum o bebeği ben öldürmedim veya onu veya başkalarını kurtaracak gücümde yok kalkıp attı yani noldu neydi amacı bilmiyorum psikolojimi bozdu
Hayatına Şu an her şey bu haldeyken normal devam edemezsin dedi ondan sonra bunu attı bende sokun etkisiyle iyy dedim yemin ederim kötü bir amaçla söylemedim çok korkuyorum şuanda. Bide canlı görebilseydim herhalde ya bayılır ya deli olurdum. Herkes herşeyi kaldırmak zorunda olamazki ben korkumun üzerine gidemem
Sakin ol tabikide yanlış bişey yapmadin. Fotoğrafa bakınca iğrenmiş olabilirsin korkmuş olabilirsin fenalasmis olabilirsin buda sana böyle bir şey atıp sana vicdan yaptirmasi dünyanın en boş olayı. Tamamen o resim üzerinden prim kasmaya çalışıp senin dengeni alt üst etmiş o kadar duyarliysa yollar açık kapilar açık gitsin savaşa destek olsun. Boş iş yapmış olay ciksrmaya çalışmış kaç yaşındasın bilmiyorum karşına çok insan çıkar ama bundan uzak dur.
Senin yerinde böyle şeylerden korkmayan biri olarak ben olsam bende senin verdiğin tepkileri verirdim.
Çok kötü bir fotoğraftı ama ben insan olarak böyle bişey yapmam böyle bileyide desteklemem düşmanım olsa o duruma düşmesin diye elimden gelenide yaparım ama her bir olay yüzünden farkındamısınız gençliğimizi yasayamıyoruz. Önce korona sonra 6 dubat depremi simdi gazze. 23 yaslarımı en güzel zamanlarımı ben ekonominin fahis fiyatlarından dolayı okulada kendimi veremeyip kalkıp tekstile girdim azıcık hayatımı yasim güleyim diyorum evet sevgilim denecek o sahıs onada izin vermedi
Ve ben her olayda neden istemediğim halde etkileniyorum? Ben etkilenmek istemiyorum artık! Daha rüyamdan çıkmadan o depremden sonra bu olay. Umursamıyorum gibi görünüyor karaıdan belki ama az kalmıs kendimden hayatımdan vazgecicem herşeyden soğudum
Evet ekonomi ülkenin durumu vs. Ama bunların suçlusu sen değilsin bunları çözecek olan da sen değilsin. Bırak takılma böyle şeylere yasa bir şekilde nasıl yaşarsan artık
Özelden yazarmisin kuruntuların var baya
Valla çok rahat davranıyorum s. ikimde değil tamam mı bunlar beni bağlamıyor artık. Kim benim psikolojimi düzelticek? Bende ölümden döndüm? Ölmediğim için yasanmamıs sayamam bunu
Psikolojik destek alacağım evet fakat yarın işe Gidicem düzelmem uyumam gerekiyor. Onu dinlemeden ilk ayrıldığım hafta içinde telefonuma girdi napmısım diye onun olayının intikamını aldı aklınca sonra işe girdim yediremiyo kendine bunları. Beni ezemicek kimse bu saatten sonra.. Ben zayıf bir kız değilim olmucam
Önceki isimden onun yüzünden çıktım kıskançlığı yüzünden ağır narsist bu
İkizler burcu musun sen ya da terazi?
Yapıyo ediyo ben bi ses çıkardımmı sadece olayın suçlusu benmisim gibi davranıyor ama artık bende ona zarar veriyorum üzüyorum üzücemde canıma tak etti her şey
Sg mi okey derim giderim o derece umurumda değil artık. Nasılsa kürkçü dükkanına dönüyor
Hayır ben akrep burcuyum ama o ikizler
Ablacım sen de biraz tuhafsin hala devam edilen pesindesin sen bilin hayırlısı olsun hakkında size bol aksiyonlu kavgalı ağlamalı kiskirtmali bir hayat dilerim iyi akşamlar
daha acık olursan bizde daha objektif yorum yapabiliriz. ne dedi sana ne resmi attı?
Durun size soru linki atayım orada tam detay yazdım. Fikirlerinize ihtiyacım var
En büyük korkumla sınadı , sizce sevgilim haklımı? bu savaslar veya siyasi olaylar depremler vs hayatımı etkilemek zorundamı yeter? ↗
Midem bulanıyor Şu an o Cocuk gitmiyor gözümün önünden
sen bu durumdayken neden atar sana bunları akıl almıyor. seni anlamayan saygı duymayan biri bence bundan ayrılmalısın. ilerde sana neler yapar neler der. dahada kötü olursun. bundan ayrıl ve destek al. neden bu korkuların var
Bilmiyorum zombilerden çok korkuyorum kandan çok korkuyorum köpek görünce refleksten gülne krizine giriyorum yanımdan gidene dek. Kedi üzerime gelince kovalayınca bile çığlık atıp kaçan birisiyim. Sırf ıyy dememle sanki sey düşündü bebeği yargıladım insanlar gebersin diye dediğimi düşündü ben kurban etine bile karsı bir kızım et bile doğru dürüst yemezken kırmızı et kan beni kusturup bayıltırken bana neden bunu yaptı bilmiyorum
seni seven biri böyle davranmaz o kesin ama
Sırf kıskandığı için beni konudan alakasız bişeyle intikam aldı aklınca. Ben nasıl normale döneceğimi bilmiyorum asla onunlada konusmucam
iyi edersin yasın kac
23
o tam olgunlasmamış bence sen sevgili yapma bi süre ama arkadaslık olsun
Arkadaslık falan istemiyorum
yalnızda olmamalısın ama
Psikolog yeter dşye düşünüyorum
Zaten Psikolojimin%70 ini insan faktörü bozdu
yanlış düşünüyosun sana iyi gelen insanlar olmalı sohbet lazım sana kafanı dağıtman lazım