Bu durumda olsanız ne yapardınız?

27 yasındyım. Ailem ayrı ev ortamı cok huzursuz. Evde 3 kisiyiz tüm evin isi yemegi benden bekleniyor. Biyere de cıkamıyorum özel sektör denedim bi ara paramı alamadım sacmasapan syler psikolojim kaldırmıyor ama her gün evde durmaktan da bıktım. Uyan ev isi uyu ev isi artık yapasım da gelmiyo yasıtlarım bakımlı sac makyaj yapar kendine bakar ben 3 coxuklu kadınlar paspal bi sekilde sürekli ev isleri yüzünden kavga ediyorm. 1 senedir kuaför yüzü görmüyorum. Eskiden baya begenilirdim Şu an fzigimde bozuldu eskisi gibi bakımlı flanda degilim. Yanlıs mı yapıyorum bilmiyorm böyle evde durup ev isleriyle yasım 30 olunca napcam. Hic arkadasm flanda yok sehir degistik zten heryer yabancı. Markete calısmaya mı girsem napcam bilmiyorm cidden kasiyerlikte bana göre degil pek. Annmde sürekli asagılıyo evlenemedin atanamadın ne yapayım olmadı atanma dedigi 90 üstü almam lazım imkansz sanki torpilim var. İs konusunda da kndi cabamla girdigim yerler berbattı. Yok kfede calıs benim panik atagım var bu yasta ne garsonu of bıktım ya iki kurusluk isler icin neler cekıyorum. Sigorta yapmasınlar önemsizmiş para para dedigi 20 bin. İse girsemde tüm ev isi bana kalcak haftada 1 izin kalan günler yorgunluktan ölürm kesin. Evlilik desen hak getire napcam böyle bilmiyorm evde kurussuz durmak ev isi yapmak mı calısmak mı.
Bu durumda olsanız ne yapardınız?