Evde seninle birlikteyken kendine bakmayan eş/sevgilinin dışarı çıkarken iki saat ayna karşısında süslenmesi haksızlık, şüphelenme sebebi değil midir?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Banada güvenmeyen adam yol alsın çekemem, sevgilim kıskanıyor hakkıdır ancak güvenini kıracak zerre bir şey yapmadım, yapmam. Kaldı ki dışarı çıkarken süslenmek şüphe unsuru olarak gören beyinler yıkanmalı malum sağlam kafa düşüncesi değil.
Dışarıya sevdiğim insanlarla nadir buluştuğum için bende süsleniyorum abartısız şekilde. Kimle nereye gittğine bağlı ben bir erkek için değil kendi mentalitem için yaparım✨
İnançlı biriyse ve bakımını alacak durumda alıyorsa veya eşi almakla yükümlü zaten illa alır inançlı biriyse durumuda varsa bunlar olduğu halde eşine süslenmeyip sadece dışarıda süslenen kadına şüphe ile bakarım
Bilemiyorum allah yardımcınız olsun
Hayır değildir neden olsun.. ben sevgilime ya da eşime zaten güvenirim.. en küçük bir şüphem olmaz zaten.. gereksiz öz güvensizlik kıskançlık yapmam
Cevap
4Cevap
Beraber çıkıyorsanız hayır ama sana hiç özenmeyip başka bir yere giderken özeniyorsa sıkıntı biraz
Okurum ben soruları millet okumuyor ki
Süslenmesi dikkat çeker.
Kıskanç insanım ben. Bana yapmadığını niye millete yapıyorsun der olay çıkartırım 😁
Şüphelenme sebebi değildir ama hoşuma gitmez.
Önce bana karşı sorumlu hissetsin kendini.
Kendini öyle mutlu hissediyorsa müdahale edilmemeli.
Ruh hastasımısınız yahu oha diyorum 🤔 evde don pijama oturucaz tabiki, ne süslenmesi, dışarı çıkarken süslenmekten daha doğal ne var
Ne alakası var eşimin bakımlı olmasını isterim tabiki
Konu daha çok güvenle alakalı. İnsan güvendiği birinden şüphe duymaz
Nasıl bir zihniyet bu ne alakası var süsleniyor diye hemen aldatılıyormusunuz ne saçma şey
Evde saçbaş dağınık pijama terlik felan ama dışarı çıkarken Abartılı şekilde görnüşe dikkat etmek. Birşeyler olabileceğine işarettir.
kesin... demekki kendini beğendirmek istediği birileri var.
Böyle düşünen psikiyatriste yallah.
Hayır tabikide
Asla ne güzel bakım yapıyor
Ne alaka? Kadin her zaman bakimli olmalidir.
Ne yapak yani pijamaylamı çıkak
Evden çıkmadan s*kmek lazım gözü dışarıda olmasın
Şüphelenmesi saçmalık sebebi olamaz
Her zaman ki halinden farklıysa, düşündürür.
Paranoyak olmayin bu kadar
Dışarda bakımlı olmayı seviyordur
Hayır çoğu insan çıkarken süslenir zaten
paspal mı çıkalım
Ne alaka nasıl bir zihniyet bu yazık
Var bunda bir is
Korkunç bişey bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?