+1 yılNormalde baktığın zaman Evet ileriye dönük bir yatırım veya bir hayal kurmak Evet gerçekten çok güzel bir şey Normalde uzaktan baktığın zaman tabii ama çok da fazla üzerine durmamak lazım yanlış anlamaya sebebiyet vermekten ziyade şunun üzerinde durulsa Bence daha Somut bir gerçek olacak ileriye hiç kimse bilemez Çünkü 5 dakika sonramızın ne olacağı belli değil onun için biraz ileriye dönük şeylerden ilk başta konuşmak göz korkutmasa bile ne olacağı belli olmayacağı için çok etik bir hareket olmaz ama tabii hayallerden bahsedilebilir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ciddi olması önemli erkeğin ama ilk dkdan evlilik konuşan çoğu erkek kadını ciddiyete inandırmak amacıyla, onu ilişkiye çekmek , belli bir duygu durumuna getirmek için bu şekilde konuşuyor. Bence erkekte duygu hemen gelişmiyor beğeniyle hareket ediyorlar , karşıdaki kadına ne kadar ciddi olduğunu ispatlama çabası diye düşünüyorum. Hemen 3 ay içinde evlilik düşünceleri hayallerle bağlantılı,öyle olursa nasıl olur acaba gibi hayeller bunlar. Asıl İlişkide 6-7 ay geçtikten sonra gelecek planlarında bana yer veriyorsa, çevresiyle tanıştırıyorsa çevresine benden bahsediyorsa, beni ön planda tutyorsa, ailesi veya kendi için önemli biriyle sizi tanıştırıyorsa ciddi olduğu anlaşılıyor. Sadece söz varsa bu davranışların hiçbiri yoksa o erkek ciddi değildir.
11 Yorumla
+1 yılEvet, korkutur. Hele bi dursun biraz birbirimizi tanıyalım. Daha başlangıçta evlilikten mi bahsedilir 😅
Evlilikten korkmuyorum hatta elimde olsa şu dakika evlenirim ama evlilik ciddi bir olay. Her önüne gelenle olmaz. İyice bir tanımam lazım karşımdakini...21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gereksiz bunu konuşmak.
Çünkü evlilik o kadar kolay değil.
İnsanlar doğru düzgün tanımadan konuşuyorlar bu konuyu ee sonra işler tersine dönüyor.
Bence zamanla konuşulması gereken bir konu..11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSamimi değildir, dakika bir gol bir art niyet arardım. Gereksiz hateketler..
13 Yorumla- +1 yıl
Altında başka bir şey olabilir
- +1 yıl
Çok bir şey vardir🤣
- +1 yıl
:D :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır korkutmaz daha çok mutlu olurum..
Tabi erkekler için aynı şeyi söyleyemem 😂11 Yorumla
u +1 yılBencede açmamalı, açılmamalı. Bırakalım yangında mal yansın :D ahajdkl
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılGöz korkutmaz ama samimi gelmez, ben ısınamıyorum bu kişilere ve kaçıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Evlen benlen😳😄
- +1 yıl
Peh peki😏
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet korkutur hatta ayrılırım gerek yok saçma sapan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGözümü korkutmaz aksine daha çok hoşuma gider
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence itici gelir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha selamun aleykum dedigin anda evlilikten bahseden insan korkutur. Bu onun benim karakterimi sevmesi degilde tamamen evlilige odakli veya beni kurtulus olarak goruyor gibi bir algiya dusmeme sebep olur. Evlilik karari zamanla alinacak birsey o yuzden zaman vermek ve surekli dillendirmemek gerekir diye dusunuyorum. Bu hem erkek hem kadin icin gecerli. Her konunun zamani var ve en azindan iliski saglam ilerlerken konusu gececek birsey evlilik.
Eskiden ilk bulusmada cay icerken evliligi konusmak normaldi cunku evlilikler gorucu usuluydu fakat gunumuzde zamana ihtiyacimiz var zaten evlilikten korkan bir toplum haline gelmisken karsi tarafin gozunu dahada korkutmamak lazim diye dusunuyorum.11 Yorumla İleriye dönük konuşuyorsa ciddi olduğunu anlamış olursun ama üç ay sonra evlenelim diyen kişiden hayır gelmez.
Fakat evlilik hakkında düşünceleri öğrenmekte fayda var sanırım….
ilk üç ay bu konu geçmezse daha iyi olur tabi 😃 bir haftada kimi nekadar tanıyabilirsinki31 YorumlaKorkutmazz. Zorla olacak değil ki, olmuyorsa yollar ayrılır, herkes kendi yoluna gider.
Erkekler daha çok korkuyor bu durumdan bence. Kızlar evlenmek istiyor, erkekler gönül eğlendirmek aksini idda edeni döverim 😃15 Yorumla
+1 yılNiyetinin ciddi olduğunu düşündürür, hoşnut olurum. Gevezelik bana göre değil , ciddiyet isterim ilişkide
41 Yorumla- +1 yıl
Nereden baktığına göre değişir tabi
+1 yılHayır neden göz korkutsun ki
hayali olabilir yuva kurmak
düzenli bir ilişki yaşamak
bunu konuşmak istemiş olabilir
yani bu hemen yarın nikah kıyacaksınız
anlamına gelmez insanlar düşüncelerini söylemekte ne kadar dürüst olduklarını
gösterir diye düşünüyorum ఌ22 Yorumla- +1 yıl
Mantık benim işim hshshs
+1 yılyavaş derim , ilk bir tanıyalım bakalım bir birimizi derim , tamam belki birbirimizi sevicez lakin hayat yaşantılarımıź farklı olabilir , uyuşamaya uzlaşamaya biliriz , kültür uyuşmazlı ola bilir
böyle bir durumda ikiside büyük fedakarliklar yapmak zorunda kalabilir11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi yolun başında bir kereliğine en sonki ciddi niyetini belirt, sonra anlaşa anlaşa uzatmadan zamana yay.
Hele yola bi' çıkalım, kervan yolda düzülür derseniz 4 yıl, 6 yıl, 8 yıl geçer de hâlâ boşlukta gibi hissedersiniz, ne zaman dersiniz. Sonuçsa 8 yıl zaman kaybı olur.11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İlişkinin başında evlilik konuşan kadın beni hoşnut etmez. Ciddi bir ilişki yaşamak, sonucu evlilik olsun isterim fakat daha beni ne kadar tanıdın, ne kadar vakit geçirdik, gerçekten senin için ideal eş miyim soruları belirir kafamda.
Bu sorulara cevap bulmak gerek. Bir şeyler yaşamak, görmek gerek. Daha yolun başında evlilik konuşun çok kız gördüm, ciddiyetten uzak anın vermiş olduğu sevgiyle kurulan cümlelerdi. Aklı başında hatun ilerleyen zamanlarda bu konuyu açar.11 Yorumla
+1 yılEvlilik konusulmaz fakat dusundurulur hep derim evlilik kendiliginden gelisir ciftler uyumlu olursa bunun bahsinin gecmesine bile gerek yok kendiliginden taraflari dusundurtur zaten evlilik fkri aklinda yokken bile bunu dusundurtecek kisilerle tanistiginizda evleneceksiniz ztn gerek yok konusunu acmaya💁
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet en çok erkeklerin korktuğu konudur 😂 başından açılmamalı her iki taraf için Mantıklıda değil daha tanışma durumu yok ortada ne ara karar verildi. Bu meselede özellikle erkek tarafı emin olamaz acaba evde mi kalmis bu ne acele diye bile dusunebilir
11 Yorumla
+1 yılİstediği kadar açsın. En az bir sene geçmeden evlilik mezusuna girmem. Bir tanıyalım, bakalım. Çünkü ben bir kere evleneceğim, acele etmek istemiyorum o yüzden.
12 Yorumla- +1 yıl
Bizim gibi adamlar az kaldı. Pandalar gibiyiz.
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYani laylaylom biri icin korkutur
Ama zaten uzun soluklu ciddi düsünülen iliskilerde evlilik hakknda konusmak bence normal yani alt tarafı iki sohbet edicezevlilik konustk diye hemen evlenelm demiyorz merak etmeyn ödlekler41 Yorumla Göz korkutmanın dışında hiç samimi gelmez bana. İnsan iyice tanıyıp her anlamda çözemediği biriyle evlilik düşüncesine girmez. En baştan bu muhabbete giriyorsa amacı ben değilim evliliktir sadece. Bu da bana çok anlamsız ve gereksiz gelir.
11 Yorumla
+1 yılErkekler 1 ay dolmadan ilişki yaşadığının idrakine varamıyor yeni yeni duyguları ortaya çıkmaya başlıyor ne evliliği, bana ciddi gelmez açıkçası. Demek ki her önüne gelene evlilik teklif ediyor diye düşünürüm. 🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bencede
Şöyle evlilikten konuşmak normal ama ciddi olarak tam bana samimi gelmez. Konusu açılması çok normal yani, her şekilde sohbet ediyorsun sonuçta. Yukarıda da dediğim gibi bunu hızlı ciddi düşünenler için söylüyorum.
11 Yorumla
+1 yılNiyetini belli ediyordur. Veya kendisi de bu düşüncenin henüz erken olduğunu düşünse bile karşısındakini test etmeye çalışıyordur, evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmek için. Korkacak olan da her şekilde korkar zaten.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKorkutur çok büyük konuşup sonsuz vaad verenlere güvenilmez normal bir insan söz verirken bir dusunur yapamayacaği şeylerin garantisini vermez sözünu tutamamaktan korkar
12 Yorumla- +1 yıl
Zaten evlilik korkutur çok büyuk bir sorumluluk birde daha tanimadan ilişkinin basında o yükü yüklenemem yani düsununce bile daraldım
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin başında bu konuları konuşan kişi, bana samimi gelmez..
İnsan daha tanımadığı birine neden evlilik konusu açar? sorusunu sordurur, altında başka sebepler aratır..11 Yorumla
+1 yılEh biraz. Bir anda fazladan birinin sorumluluğunu alma hissiyle karşılaşmak bana huzursuz hissettirir.
22 Yorumla- +1 yıl
Kessinlikle öyle
+1 yılSamimiyetten oldukça uzak hiç gerek yok böyle showlara gözüyle bakıyorum gerçekten itici geliyor.
21 Yorumla
+1 yılİlişkinin başında evlilik muhabbetini yatağa atmak için kuruyor erkekler eğer görücü usulü değilse. Kimse kusura bakmasın.
12 Yorumla- +1 yıl
Bazı mı erkek gibi büyütüldüm erkeklerle hep kankayımdır aralarında geçen muhabbetleri biliyorum daha ne diyebilirim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYaniii göz korkutur mu bilemem sonuçta herkesin ilişki anlayışı farklı amaa duruptw ilk zamanlar direkt evlilik konuşmayı saçma buluyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim evlenme ihtimalim yok ama ilişkisinin başında da sonunda da evlenenlere mutluluklar dilerim. 😊
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirden fazlaca sorumluluk yüklenmişsin gibi hissediyor insan ve ürkütüyor. Kağnı gibi değil elbette ama yavaş ilerleyen ilişki daha sağlıklı. Karşıdaki insanın her halini görmek lazım evlilik konusunun geçmesi için
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başta evlilik hayalim. var seninle deyip sen denemek için konu açınca yan çizenler var birde onları nasıl değerlendirmeli bilemiyorum😉😊
13 YorumlaEvet korkutur. Hatta evlilik düşünmediğim için direk topuklamaya bakarım..
10 YorumlaBaşlarda evlilik konusu açması saçma gelir tanıyıp uzun zaman geçtikten sonra konuşulabilir
21 YorumlaKeşke açsa 3-4 ayda evlenelim. Yoksa çok uzuyor 😵💫
11 Yorumla
+1 yılTutkulu bir yapıda gördüysem evlilik konusunda eğer benimle ciddi düşündüğünü varsayarım.
11 Yorumla
+1 yılTanıyıp doğru söylediğini anlamak lazım lafla olmaz
11 Yorumla
+1 yılSamimi gelmiyor bana ya. İlişkiyi bir anda yaşayıp bitirmek istiyorlar. :S
11 Yorumla
+1 yılCiddiyeti severim. korkutmaz beni. niyetler belli olsun tavrımızı tarzımızı bilelim😎
12 Yorumla- +1 yıl
😉😎
+1 yıltabii ki korkutur niyetinin ciddi olduğunu başka bir şekilde de izah edebilir.
11 Yorumla
+1 yılHer ota poha da korkulmaz ki. Açsın ne olacak. En fazla evleniriz 😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi dusunmiceksen oylama beni seninle vakit harcayamam diyor eglnme diyir kas kafali
11 Yorumla
+1 yılEvet. Hoşlanmam. Aynısını kız yapsa erkeğe erkek de uzaklaşır.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılNet kaçarım baktım pesımı bırakmıyor takıntılı gay taklidi yaparım 😂
11 Yorumla Bence gayet normal bir durum eğer evlilik düşünüyorsa karşıdakine bu mesajı verecek normal yani
11 Yorumla
+1 yılDaha birbirimizi tanımamız gerekirken evlilik konusu çok saçma geliyor.
11 Yorumla
+1 yılKorkan grizekalidir gtun yemiyosa gelme zamanimi da calma demek ne var bunda takilalim edelim deyince korkan olmayacakti ama herkes boyle olmak dusunmek zorunda degil hic de korkutmaz hosuma da gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKoşarak uzaklaşılacak insan tipi💃 evliliğe yine razıyım çocuk mevzusu açanlar var vallahi bayılıcam jsjsjsjs
20 Yorumla
+1 yılİlişkini en başından evlilik konusunu açıyorsa bu ilişkiyi ciddi görüyordur. Evlenmek istiyordur. Ama belli bir zaman geçmeli ya 3 5 günlükken daha denmez yani.
11 Yorumla
+1 yılYavaşş yerler yaş 😂 Korkutur tabiki, her şeyin zamanı var
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba , yok ama büyük ihtimalle gerçekleşmeyecektir derdi başkadır m
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye başlanmışsa tanışma Faslı geçmiştir korkutmaz neden korkutsun
10 Yorumla
+1 yılEvlilik konusu iki taraf bir birini çok Bir şekilde tanırsa o zaman açılmalı
10 Yorumla
+1 yılAçacağı kişide evlilik düşünüyorsa gözü korkmaz, ama evliliğe uzaksa gerilip korkabilir…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılGözümü korkutmaz. Niyetini baştan belli ediyor işte.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istiyor demek ki, başında belirtiyor. Tabii bunu sık sık gündeme getirmesi hoş olmaz.
10 Yorumla
+1 yılKızlar açınca korkutuyor. Açılacaksa da erkeğin açması gerekir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılEvlenme ihtimalini düşünmedigin biriyle sevgili olursan tabi topuklarsn
10 YorumlaValla ben sevgilime ilk öyle açıldım 2 sene oldu hala beraberiz
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım