Selamlar. Eşofman ile çıkıyor musunuz dışarı? Rahatlıktan mı çıkıyorsunuz yoksa hiçbir şey umrunuzda değil mi? :D

Şimdi eşofman ile evde pijama yerine giydiğin kıyafetleri ayırmak lazım. Bazıları eşofmanla çıkar ama onu dışarıda giyinmek için almıştır hem şık hem rahattır. Bazıları ise ya üşendiğinden ya da bakımsızlıktan evde pijama niyetine giydiği eşofman benzeri giysileri ile bazen de doğrudan pijamaları ile dışarı çıkar. Ben üşendiğim ve bakımsızlıktan dolayı zaman zaman evde giydiğim kıyafetlerle dışarı çıkarım.
Eşofman İle Dışarı Çıkılabilir Bakımsızlık Olmaz Hiçte bile Bakımsızlik Dağınık derbeder gibi Saç baş kötü O bakımsızlık Ben Eşofman ile çıkmam dışarı genelde hep pantolon giyerim sadece arada çok nadir çıkıyorum Eşofman rahat olmak için giyiliyor 😊
Selam,
Bakımsızlık olduğunu düşünmüyorum. Bazılarının tarzı spor olabilir ve esofmani çok güzel kombinleyebilir 🤸♀️

Cevap
20Cevap
Rahat düşkünlük. Her şeyi bakımsızlık demeyin ya. Allahallah
Hala nasıl daha ünlü olduğunu söylemedin ben onu bekliyorum jf
Bekliyoruz çaresiz bir biçimde fnd
Bıraksalar düğünlere eşofmanla giderim o derece rahatlık sadece nerede hangi eşofmanı giyeceğini iyi seçmelisin
Benn evet rahatlık. Ev kıyafetlerimle rahatsa çıkarım bir kafede otururum, avm ye giderim dolaşırım falan. Çok iyi hissettiriyor
şahsen beni tarif ettin. Hep eşofman giyiyorum. Bakımsızlık değil çok rahat ne giyicem o pantolonlarıda kendime eziyet edicem:D
Eşofman takımı saçma sapan modeller olmazsa olabilir
@yagmur3545 sizden bsey rica edeblrmiym
@Izmirliserkan olır
Ama xper yetmiyor @yagmur3545
Eşofman kullanmadım kullanmam spor dahi olsa düzgün giyinir saçımı başımı düzeltirim
Evin altındaki bakkala atlet şort inmişliğim var
yoo niye öyle olsun akıllılıktan o. ayrıca ne güzel aşortmanlar var. insanın hepsini alıp giyesi geliyor
Rahata düşkünlüktür, bakımsızlık giyinmekle olmaz daha çok temizlenmek, süslenmekle alakalıdır
Eşofmanla bir insanın bakımlı ya da bakımsız olduğu anlaşılmaz. Kesinlikle rahatlıktan
Rahatlıktan bakımsızlıktan gri eşofman da giymezsin jean de yakalayamadığın stili yakalıyorsun
rahatlık olmalı bakım yapmak ne kadar zor olabilir ki
Bakımsızlıkla bir gram alakası yok tamamen rahatlıkla alakalı
Hiç çıkmadım çıkmam ya kendimi çıplak gibi hissederim skldmmxksk bunun nesi rahat 🤣
Rahatlıkdan giyilir benim bildiğim zaten onun giyinme nedeni o
Tarzı öyledir olamaz mı? Ve bakımsızlıkla alakasının olduğunu düşünmüyorum.
eşofman daha rahat, rahat olmadıktan sonra istediği kadar güzelsin olsun giymem
Çok şık eşofmanlar da var bence bakımsızlık falan değil, rahatlık ve şıklık
Sahil kenarı harici hiçbir yerde eşofmanlarla çıkmaktan hoşlanmıyorum. Kendim aşırı utanıyorum.
Sadece markette kısa süreli bir işim varsa eşofmanla çıkarım. Onun dışında sadece evde giyerim.
Görünce rahat insan derim mesela ben çıkmam yani sadece geceleri ldld
eşofman diyince akla hep böyle bakımsız giysi falan gelmesin harika eşofman kombinleride var ben hep eşofman giyerim ama güzel kombinlerseniz sıkıntı olmaz bence
Bunun bakımsızlık ile alakalı olacağını sanmıyorum genel olarak rahata düşkünlükten ki ben de öyleyim 😂
Eşofmanla dışarı çıkmak istiyorum ama çıkınca uykum geliyor habire esniyorum bu yüzden pantolon giyiyorum
Eşofman var eaşooortman var ikisi arasındaki farkı bildikten sonra tabii çıkılır
Rahatlıktan tabiki zaten günümüzde eşofmanla dışarı çıkmak garipsenmiyor
Ben pijamayla sokağa çıkmanın moda olacağı günleri bekliyorum 😄 rahatlıktan öyle çıktığım oluyor.
Asla dışarıya eşofman altı ile çıkmam..
Bnde bakımsızlık diyom
Bence rahat düşkünlükten ve daha şık gosteriyor
Ben genelde rahat giyinirim
Benimkisi utangaçlıktan😀
Rahata düşkünlükten hepsi.
ben çıkamam öyle beli lastikli şeyle
Rahatlıktan dolayı diye düşünüyorum :D
Tüm kusurları örten kurtarıcı eşofman 😂😂
Rahatına düşkün olmaktır
Rahata düşkünlüktendir. :D
Rahata düşkünlük tabiki de 😂😂