Yani ben yaptım da olay oldu resmen. Ne alaka yani? Alsa ölür mü ki! O an dışarıdaydı markete gitmişken söyledim ne varsa bunda. O hariç herkes laf etti.
Sizin düşünceniz ne bu konuda?
Sizin düşünceniz ne bu konuda?
Sorun olmaz dersem yalan demiş olrum ben olaya şoyle bakarım bana yapılmasını istemediğim hicbirşeyi başkasına yapmam şimdi benim kızkardeşim var sen aileni okdar aşağı bir duruma sokacaksan bişey demiyorum cocouk senle ayrıldı varsayalım şerefsiz cıktı millete gitti onunla özel herşişeyinizi anlattı bu hem seni hemde aileni ucuz yapar ha evlendiktten sonra kocandır istediğiniz herşeyi yaparsınız kimseninde size karışmaya hakkı yoktur
Bu aşırı modernlik yahut ayıp bir şey de değil. Olağan durum o olması lazımmış olmuş. Sen bunu kasti olarak ve her an yapmadığın sürece zaten sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. El ne der deme ellerini tuttuğunun ne dediği önemli 🤷🏽♂️
Sen milletin dediğine bakma o birşey demediyse kimseye laf düşmez de ilgilendirmez de. Sonuçta bu sizin ilişkiniz. Bir laf vardır iki kişi konuşurken üçüncüye bok düşer aynı o hesap salla sen milleti. Takılma böyle şeylere.
Ayıp diyenler önce ayıp kavramını öğrensinler. Utanmasına bir anlam veremedim saçmalık.
O değil millet laf etti.
Anladım canım saçmalıktan başka bir şey değil. Sen bir kaç gün konuşma anlar diye düşünüyorum.
valla bin kez aldrdım hele almazsa öyle bir çenem var ki
zaten birlikte yaşıyorsanız, daha ilerisini de yaşamışsanız olabilir ✩
Aldırma ya kulak asma çocuk bişey dememiş onlara ne
tampon bile aldırdim
bence normal. Alla alla gitsin alsınlar işleri ne fbfbnfbfbf
alsın nolucak ya pes gayet normal bisi şu an bonzai muamelesi yapmayın Ya
Kendi zibilini kendin alamiyon mu? Niye herseyin b. nu cikariyonuz.
Bebek bezi değil bkunu çıkarmadık yani.
ihtiyaçlarımı kendim görebilirim. anlamsız buluyorum. onlar yokken ne yapıyordunuz?
O an dışarıdaydı demişim. Okuduğunuzu anlayın da... Sürekli buyurmuşum gibi muameleyi nereden çıkardınız? Nereden tanıyorsunuz beni ki,!
Ben gayet iyi anlıyorum okuduğumu ve bir şey çıkardığım söylenemez yazdıklarından. Yerimizden kalkıp dışarı çıkınca en yakındaki market iki üç adım ötemizde oluyor genelde hani o yüzden diyorum. Neyse zaten ben ayıp demedim sadece kendi fikrimi söyledim konu hakkında.
Onlar yokken ne yapıyordunuz? Lafı direk bana edilmiş bir laf. Sanki her dk yapıyormuşum gibi. Yapsam da size ne gerçi o ayrı bir mevzu tabii neyse.
O zaman sormayacaksın soru. Burada soru soruluyorsa gelen görüşlere saygılı olunmalı. Begenmezsen eksini verir geçersin.
ayıp olmaz. sevgilin sonuçta
hiç ayıp değil çok normal
Gerekmedikçe kesinlikle istemem
Gayet normal
ohoo bana babam bile alıyor bazen :D
kocaya anlarimda sevgili biraz abartı olmuş
Bana göre gereksiz. Kendim alabilirim.
yok be! kendileri nasil oldu acaba?
Normal birsey yani
Utanılacak bir sey yokki
olabilir ne olacak
Olabılır
Ben aldırmaya utanırdım
Bendede yanlıs
Aldırırım ben de
doğal 😒
biz sünneti düğün bayramla yapıyorsak bir pedide alalım nolcak di mi
hahahahha bir erkek icin bayan cantadasi tutmaktan daha fazla ızdırap iceren bir durum 😂 hele birde erkek maçoysa 😂😂😂 düşünsene sakallı bıyıklı mahallede saygın bir abimizin böyle bişey almak icin markete gittigini efsane bisey 😂
o devirler eskide kaldı artık şu an herşey apaçık ortada ped olsun çamsakızı olsun kondom olsun bunun ayıbı falan yoktur bencede bir alakası yok normaldir herkes alabilir bencede
doğal bir alışverişi nasıl bir zihniyetle ayıp diye nitelendiriyorlar ya, almama sebebinin mantıklı olduğunu nasıl düşünebiliyorlar?
Alır ya neden almasın. Sıkıntı yok, doğal bir durum
bende aldım ne varki bunda abartılacak..
kardeşim parmağın kanıyorsa yarabandı alıyorsun, onu niye almıyorsun ki o sağlık açısından daha da önemli..
anlamıyorum bu düşünce yapısını..
1 saat önce bende aldım, sıkıntı yapılcak utanılcak birşey yok bence.
Bayanların gayet doğal hijyen üzerine bir ihtiyacı, sevgilin sonuçta nasıl bir ayıbı olabilirki.
o samimiyet olmussa gayet normaldir bence bende aliyorum yarime.
Ne kadar dogal birsey bu bayanlarin tabiati sonucta gizliycek sakliycak olay olcak bisey yok benc
Alırım ya nolcak. Doğal birşey. Geri düşünceli beyinler olabiliyor.
Op yala elle zik kisminda ihtiyaclarini karsilama kismindada olunmali. Gayet normal alsin.
Hayır neden ayıp olsun doğal bir durum ha ilaç ha pet
yok artık bu bir ihtiyaç olarak biliyodum
bende aldım zamanında 😀😀
Alabılır, olabılır, kımene
utanmıştır ben almıştım :D
O bişey demedi ki.
sorun değil ben alırdım öyle bir durumda
alınabilir normal bisey bu yani
ayıptır, kocana aldırmalısın,
Onun etmeyip herkesin etmesi ilginç:))
Aksine sevap
Yok be