Sanaldan bulduğun sevgilinin, seni uzaktan görüp kaçtığını öğrenseydin ne tepki verirdin?
Sanaldan bulduğun sevgilinin, seni uzaktan görüp kaçtığını öğrenseydin ne tepki verirdin?
Şaşırmazdım. Kadınların bu konuda çok ketum ya da yalancı olduklarını düşünüyorum. Biraz cesur olun gidin açık açık deyin ki kardeşim ben seni beğenmedim tarzım değilsin bu kadar. Sonra ayrılıyor musunuz veda mı ediyorsunuz ne yapıyorsanız yapın
Bence onu silerdim o kadar.. ama zaten bu yüzden de sanala güvenmiyorum.. yani normal de bile insana güvenemiyorken bir insana sanaldan güvenmek sonra ne bileyim aşık olmak falan aşırı saçma geliyor tabi isteyen buluşur kendi seçimi
Açıkçası bu durum beni çok şaşırtmazdı yani sonuçta sanal ortamda gerçek hayatta birbirini görme arasında dağlar kadar fark var insanlar sanal ortamda kendilerini bambaşka gösterebilir Ama gerçek hayatta bambaşka olabilir.
Öncelikle sanaldan kimseyle buluşmam, hadi buluştum illaki bi foto falan görmüş olur, en kötü fotoğraflarımı gösterirdim eğer buluşma durumu yaşanacaksa kiiii böyle bi durum oluşmasın. Çünkü muhtemelen çok gurur kırıcı olur öyle bi şey yapması.
Cevap
10Cevap
O sırada leyla: yha aşko sıtarbaksa gidelim miğ
Üzerdi ama sanaldan birini bulup sevgili olmam bu yaştan sonra hiç yapmam yani.
Sanal insanlara güvenmek daha zor zaten… kendime kızarım… bi gün sanal birine şans verirsem… 😅
Özgüveni yoksa buluşmasın zaten reis giden gitsin sorun yok
mEzar yEri arardım.. 😄
KimE
kEndimE..
Aha o kaçan benim bikere yapmıştım 😂😂
Ayıp değil mi hiç utanmadın mı 😃
Haberi olmadı ki 😂😂
Sen yaptığını biliyosun ama yüzün kızarmadı mı 😃
Ona güzel bir öbür dünyaya gitme partisi hazırlarım
ruh hastası olduğunu söylerdim
Cehennemin dibine kadar yolu var.🤷🏻♀️
Özgüvenim düşerdi çok üzülürdüm