Yeni evliyiz kocam beni her gün dövüyor?

eşim 33 ben 19 yaşımdayım önceki evliliğinden 2 çocuğu var. önceki eşini dövdüğünden dolayı bir kaç tane sabıkası vardı ama çok takılmamıştım 2 yıllık beraberlik ardından evlendik evleneli 20 gün oldu sevgililik dönemlerimizde de döverdi ama bu kadar çok değildi saçımı çeker itiklerdi babamı 27 temmuzda kaybettim o gün bu gündür sahipsiz olduğumu düşündüğü için mi bilmiyorum beni öldüresiye dövüyor tehdit ediyor sevip sevmediğimi bilmiyorum ama haftada en az 3 kez dayak yiyorum Tekme tokat yumruk her gün bi yerimi alçıya alıyorlar öldürecek yerlerime yumruk atıyor kafamı duvardan duvara vuruyor burnumu kanatıyor kolumu ayağımı büküyor gitmek istediğimi söylediğimde hemen telefonumu elimden alıyor dışarı kaçıyorum ama geri dönmek zorunda kalıyorum çünkü kimsem yok dün gece küssen bile benimşe yatacaksın diyerek beni dövdü elimden telefonumu aldı bende evden kaçtım saat 11’de evden çıktım ve 4’e kadar dışarda bekledim beni aramaya bile çıkmadı eve geti döndüğümde uyuyordu ve sabah kalkınca gecenin köründe nasıl dışarı kaçarsın diyerek kafama yumruklar attı kapıyı üstüme kilitleyip gitti ya adam olacaksın ya öleceksin ölmeni izleyeceğim gibi şeyler söylüyor gideceğimi söylediğimde bulur öldürürüm yakarım diyor ve beni dövdükten sonra işi hemen s. x’e bozuyor işini bitirip kalkıp gidiyor kendimi öldürürüm seni öldürürüm diyor artık korkuyorum boşanmak istiyorum sıkıyorsa boşan diyor polise gitmeden kurtulmak istiyorum düzeltebilir miyim düzeltemez miyim bilmiyorum öleceğimi düşünüyorum korkuyorum. kendi ayakları üzerinde durabilen bi kadınım yazılım mühendisiyim okumamış cahil bir insan değilim ama ne yapacağımı bilemiyorum çok karmaşık duygular içerisindeyim ölmekten korkuyorum.
Yeni evliyiz kocam beni her gün dövüyor?