Kocam beni dövüyor?

Ben 19 yaşındayım, eşim 24.
14 yaşında tanıştık ve 5 yıldır beraberiz. Herşey çok güzeldi nasıl denir rüya gibiydi yani ama son günlerde kabus gibi oldu. 1 hafta önce dışarı çıkarız diye yemek yapmadım. Akşam kocam geldi ona da söyledim yemek yapmadım dışarı çıkarız diye düşündüm dedim. Önce biraz kızdı parayı sokakta mı buluyoruz diye. Sonra iyi tamam hazırln diyip öptü. Giyindim bu çok kısa değiştir bunu bununla çıkamazsın dedi. Bende sen beni böyle kabul ettin bu tarzda giyindiğimi biliyodun dedim. Sonra o bana bağırdı bende ona zıt gittim. İlk defa o gün dövdü beni dakikalarca. Sonra gelip özür diledi sarıldı ama o kadar korktum ki yanıma gelince bile titriyodum. 4 Gün önce kayınvalideme gittik tabi yüzümdeki morlukları kapattım. kayınvalidem bana laf sokmaya başladı bişey demedim. Ama sonunda bana patlak gelin aldık dedi 16 yaşımda tecavüze uğramıştım ve eşim bunu biliyodu annesine de söylemiş :') bu dediği çok ağrıma gitti. Bende ona bağırdım istemeden ağzımdan kötü sözler çıktı ve istemsizce annesine el kaldırdım. Kocam annesine hiç bişey demeden ben annesine bağırdım diye bana herkesin içinde tokat attı. Çantamı alıp evden çıktım. Kayınvalidem arkamdan "döv oğlum hakediyo bu" gibi bişeyler söyledi. Kocamda arkamdan gelip "naptığını sanıyosun bin şu arabaya evde konuşucaz" dedi. " ben gelmicem anneme gidicem" dedim. Zorla bindirdi. Yol boyunca ağladım. Eve girer girmez dövmeye başladı sen benim anneme el kaldırırsın he ben o eli kırarım diyerek kolumu büktü. O gün canımı çok yaktı. gece ağrıdan uyuyamadım. Sabah yine o halimle kalkıp kahvaltısını hazırladım. Yüzümün kollarımın halini görünce dalga geçer gibi sarıldı, karşılık vermedim. Sonra ağlayarak dönüp "neden? naptım ben sana" diye sordum sadece. Evin içinde konuşmuyoruz, o konuşmaya çalışıyo ama cevap vermiyorum. Eski günlerimiz aklıma geliyo sürekli. En kötü anımda ona sarılıyodum geçiyodu. ama şimdi canımı yakan kişi o. Napmalıyım szce
Kocam beni dövüyor?